Şimdi Ara

üniversite ağındaki yasaklar nasıl aşılır? Vpn'e bağlanmak imkansız mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Üniversitemin ağında bir çok site mantıklı mantıksız yasağa takılıyor içinde oyun kelimesi geçerse o site açılmayabiliyor. Torrent zaten yasak. Bunları aşmanın bir yolu var mıdır? Evde kullandığım ücretli vpn hesablarım var ama üniversite ağından vpn bağlantısı başarısız oluyor(muhtemelen açık port bulamadığı için). Zen mate ve benzeri uygulama veya siteler de çalışmıyor. Kısacası bu yasakları aşmanın hiçbir yolu yok mu? Teşekkürler...
     üniversite ağındaki yasaklar nasıl aşılır? Vpn'e bağlanmak imkansız mı?
     üniversite ağındaki yasaklar nasıl aşılır? Vpn'e bağlanmak imkansız mı?







  • hic boşuna yırtınma universiteler (ulakbimin zorlaması yuzunden) WEBSENSE kullanıyor ve 1 gun aşsan 2. gun yakalıyorlar :))))

    sen torrenti bırak egitimine bak egitim hatlarınıda işgal etme

    sizleri görünce genclik nereye gidiyor diyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 3 Nisan 2014; 14:09:42 >
  • Ben Akdeniz üniversitesinde(hastanede) nete giriyorum bazen.Hız 20mbit ama 2 dk youtube videosu bile izlemek 5 dk sürüyor.Android'den de Battlefield 4 Commander aplikasyonunu indirmiştm onu da açamıyorum.Facebook'a da giremiyorsun.Hatta şöyle birşey denedim.Teamviewer'dan evdeki pc'me bağlanıyım da dizilerimi izliyim dedim ama ne mümkün.Evdeki 8mbit netle denememde bile daha akıcı izleyebilmiştim.Bedava olanı sömüren bir millet olduğumuzdan haklılar böyle yapmakta.Sonuçta bir eğitim kurumu.
  • kesinlikle ücretli de olsa yerli vpn kullanmayın, hatta adı sanı belli olmayan firmalara ve forumlarda bir görünüp sonra da kapabildiği kadar abone kapıp ortadan kaybolan kişilere hiç yaklaşmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.