Şimdi Ara

Unity 2D ile geliştirdiğimiz basit ama eğlenceli oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyunum yeni arayüz ve bir çok yenilikleriyle google play de güncellenmiştir.
    Renkli grafikler ve eğlenceli yeni bölümlerle sürükleyici bir oyun deneyimi sunacağına emin olabilirsiniz.
    Desteklerinizi bekliyorum.

    Oyunumuzun tanıtım videosu:
    https://www.youtube.com/watch?v=uxxP-7PTnQs

    Google Play:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nf2m.at



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratbkk -- 4 Ağustos 2015; 8:56:41 >







  • Link yanlış, doğrusu şu şekilde olmalı:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nf2m.at
  • MapaCarta M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :) , oyunu nasıl buldunuz ?
  • Arkadaşlar yorum yapacak yok mu ?
  • Renkleri beğenmedin.
  • Öncelikle teşekkürler hocam.Herhangi bir renk üzerinde öneriniz var mı ?
  • Spamlamada yeni bir çığır açıyorsun :) "Yerli yapım oyunum" mesajınla ilgili 4 tane e-mail geldi, burada da 2 tane mesaj gözüküyor. Açıkçası geliştiriciler olarak "yerli yapım oyun destek olur musunuz" lafının artık iyice suyunu çıkardık. Android'le, teknolojiyle ilgili forumlarda hemen sıra sıra diziliyor yerli yapım oyun konuları. Benim gördüğüm kadarıyla kimsenin indirdiği de yok. Forumlara yazıp indirme almanın devri çoktan geçti bence. Facebook'ta oyun tanıtım amacıyla kurulmuş gruplar, sayfalar da bu tarz iletilerle doldu taştı. Ne bir beğeni var, ne bir yorum alt alta dizilmiş binlerce oyun, uygulama biri görüp de indirecek diye bekliyorlar.

    Kendi oyunumdan örnek vereyim, (Black Blocks'u çok basit olduğu için saymazsak) 10! google play'deki ilk oyunum sayılır. İlk yayınladığımda marketle ilgili pratikte hiç tecrübem yoktu sadece okudularımdan bir şeyler biliyordum. Önerilen bir çok yolu denedim. Forumlara falan filan göndermeyi de denedim. Türkçe bir çok forumda konu açtım, facebook'ta paylaştım vs. Sonuç şu an oyunun Türkiye'de yüklü olduğu cihaz sayısı 30 civarı bir şey. Belki başkaları forumlardan daha çok hit almışlardır ama bana göre saatlerce boşu boşuna uğraştım.

    Tabii forumlarda paylaşma demiyorum. Boş boş oturup oyunun kendi kendine sıralamaları yükselmesini beklemek yerine paylaşabildiğin yerlerde paylaş kimin indirip kimin indirmeyeceği belli olmaz. Sadece spamlamasan daha iyi olur, zaten insanlar yerli oyun destek konuları görmekten bıktı, üstüne bir de mesaj atmak fazla gibi bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MapaCarta -- 24 Temmuz 2015; 12:10:28 >




  • Teşekkür ederim, kıymet verip uzun uzun yazmışsınız. ilk olarak 4 tane gönderilmesi benden kaynaklı bir şey değil öncelikle bunu bilmenizi isterim. Neden 4 kere göndereyim ki , değil mi? İkinci olarak da elimden geleni yapmanın kötü bir tarafı yok diye düşündüğüm için bu şekilde bir yöntemle devam ediyorum. Ayrıca insanların sıkılmış olması bir şeyi değiştirmez. Sonuçta bu benim için önemli, elimden geleni yaptıktan sonra insanlar bu mesaja bakıp silseler de yapacağım bir şeyim yok. Tekrar teşekkürler.
  • Cevabı yazdıktan sonra internette biraz araştırdım, bir geliştirici onlarca Türkçe forumda paylaşmış oyununu. Bazı forumlarda ilgilenen baya olmuş. Bazı forumlarda paylaşmak hala işe yarıyor sanırım. İndirme bazında olmasa da en azından olumlu/olumsuz geri dönüşler oluyor. Bir kaç forumda daha paylaşayım oyunu bakalım sonuç ne olacak :)
  • Paylaşın hocam, herşey gönlünüzce olsun.
  • Ya çok güzel yapmışsınız, ben de yeni kafaya koymuş biri olarak bu kadar hareketi nasıl yaptığınızı merak ediyorum. Üst düzey birşey değil ama benim içib buna benzer şeyler yapabilmek bile büyük birşey.
    Ama ona rağmen indirilme sayısının da az olması heyecanımı kırdı .

    Yani nasıl oldu da böyle şeyler yapmayı başlardınız. Ne zamandır uğraşıyuorsunuz , neler yaptıınz, neler denedi,niz ?
  • Hocam öncelikle teşekkür ederim. Oyunun yapımı Unity 3d adli oyun motoru ile gerçekleşmiştir, Bahsettiğiniz hareketleri motor kendi otomatik şekilde yapmaktadır. Ancak gerekli görsel dizayn ve kodlamaları kendinize göre yapmak zorundasınız. Değerli vaktinizi oyunum için ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Yorum yapıp , puan vermeyi unutmayın. Sağlıcakla kalın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam oyun gerçekten başarılı bende bir platform oyunu üzerinde çalışıyorum ama tabi ki sizde bilirsiniz vakit ayırmak gerek. Oyun gerçekten hoşuma gitti bir oyun ne kadar sinir bozucu ve hırslanmak için sebep olursa o kadar çok oynanır diye düşünmekteyim - yanlış anlamayın- siz de bunu yakalamış gibisiniz tabi ki sizin oyununuzda heyecan verici bir tarafı da yok değil. Emeğinize sağlık daha iyileri olur umarım.
  • Kıymetli yorumlarınız için çok teşekkür ederim , en azından emeğin değerini bilen nadide insanlardansınız..Türk yapımı denildiğinde tükaka gözüyle bakıyor insanlar.. Ön yargıyı yıkmak çok zor. Bundan dolayı inşallah istediğiniz gibi bir proje çıkarabilirsiniz. Sizin de projeleriniz, hayatta istediğiniz her ne varsa gönlünüzce olsun.. Başarılar dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.