Şimdi Ara

UNITAB BENO8 TABLET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR BEN BU TABLET İÇİN SİPARİŞ VERDİM. ÖZELLİKLERE BAKARSANIZ KAĞIT ÜZERİNDE FENA DEĞİL. BU TABLETDE ALIP KULLANMIŞ OLAN VARSA BENİ BİLGİLENDİRİRSE SEVİNİRİM. http://tabcom.com.tr/images/Beno8-1.png

    (( UNITAB Beno8 en ideal mini tablet bilgisayar ekran boyutu olan 8 inç ekranıyla kıskanılacak kadar hafif ve şık tasarlanmıştır.

    1024x768 yüksek çözünürlükteki HD ekran kalitesiyle resimler, filmler, videolar ve android marketteki binlerce oyun ve uygulamalar artık daha kaliteli. Artık daha keyifli.

    Gelişmiş 1,5 GHz Allwinner A10 işlemci ve Adobe Flash desteği ile sorunsuz ve daha hızlı web sayfası yükleme, dahaBe akıcı uygulama kullanımı ve daha rahat oyun oynayabilme keyfini UNITAB Beno8 ile yaşayın.

    8GB dahili hafıza, 1GB RAM ve 32 GB'a kadar arttırılabilir mikro sd kart desteği ile resimleriniz, videolarınız, e-mailleriniz, müzikleriniz, oyunlarınız ve tüm favori uygulamalarınız için daha fazla alan UNITAB Beno8'de.

    Çift kamera özelliği ile yüksek kalite resim çekebilir, video kayıt ve görüntülü görüşme yapabilirsiniz. Ayrıca Facebook, Skype, Gtalk, MSN gibi uygulamalar ile her yerde kesintisiz iletişim imkanı çift kamera desteği ile daha verimlidir.

    Dahili Wi-Fi teknolojisi ve harici 3G modem desteği internete her yerden kolaylıkla bağlanabilirsiniz.

    HDMI çıkışı özelliği sayesinde tüm video, resim ve oyunları harici bir başka ekrana veri kaybı olmaksızın aktarabilme keyfi UNITAB Beno8 ile TABCOM GROUP sayesinde sizlerle.

    Sizler için Angry Birds, Fruit Ninja, You Tube ve Facebook uygulamaları yüklenmiştir.))

    KENDİ SİTESİNDEN ALINTI.


    FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM. OLUMSUZ YORUM ÇOK OLURSA SİPARİŞİ İPTAL EDEBİLİRİM...







  • Bu tableti darty internet sitesinden sipariş verdim. anladığım kadarı ile ellerinde yokmuş, fakat bana söylemediler. bir hafta bekledim. gelmeyince telefon ettim. tabiki cevap kem küm. bende siparişi iptal ettirdim. bir daha darty nin önünden bile geçmeme kararı aldım. okuyan herkesinde bilgisi olsun. bu firmaya sipariş vereceğiniz zaman bir kere daha düşünün...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.