Şimdi Ara

UNICEF için sanal madencilik yapabilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bugün sanal madencilik ve kripto paralar kısa yoldan zengin olmak isteyen kişilerin ilk adresi haline geldi. Ortalığı kasıp kavuran yeni akımdan insanlık adına bir fayda sağlamak isteyen kuruluşlar da mevcut.


     


    Etkili olabilecek bir yöntem


     


    UNICEF yaptığı açıklamada Suriye’deki savaşta mağdur olan çocuklar için kripto para tabanlı bir fon oluşturacaklarını duyurdu. Gerekli kripto parayı toplamak için ise güçlü ekran kartına sahip dünya çapındaki bilgisayar kullanıcılarından yardım istenecek.


     


    Ayrıca Bkz.İlk kez altın karşılığı bir kripto para birimi piyasaya sürülüyor

    Blockchain teknolojisine atıfta bulunan Game Chaingers adındaki projeye katılım oldukça basit. İlgili web sitesine bilgisayar konfigürasyonunuzu girdikten sonra önerilen uygulamayı indirerek kuruyorsunuz. Sonrasında uygulama Ethereum madenciliğine başlıyor.


     


    UNICEF doğrudan insanlardan para istemek yerine farklı bir yöntem uygulamayı uygun bulmuş. Madencilik için uygun bir bilgisayarı olan dünya çapında milyonlarca kullanıcı mevcut. Bilgisayarın boşta kaldığı günlerde birkaç saatlik zaman ayrıldığında hatırı sayılır bir gelir kaynağı elde edilebilir. Ethereum değeri 900$ civarında olduğu için birkaç tanesi bile belirli sayıda mağdur çocukların ihtiyacını karşılamak için yeterli olacaktır.








     







  • Para vereyim daha iyi hem cihazımın ömrü gidecek hemde elektrik masrafını karşılamayacak.

  • Çok bağış yapasınız varsa madencilik yapıp kazandığınız koinleri satıp Türk vakıflara bağışlayabilirsiniz.


    https://eksisozluk.com/unicefin-pkk-dezenformasyonu-yapmasi--5558345

  • Unicef e neden yardım edeyim. Gidin doğal zenginliklerini işkal edin sonrada dünya çocukları adı altında sanki bu işi biz yapmadık diye ameliyatlık yaraya yara bandı yapıştırın.
    Bunlarda toplanan paraları gerçekten ihtiyaç sahiplerine verselerdiya. Kimbilir bunların yöneticileri çalışanları ne kadar maaş alıyor.

    Kısaca Beni Türkiye vatandaşları ilgilendirir. Önceliğim bu. Benim halkım fakirlik çekerken kimse kusura bakmasın dünya umrumda değil. Benim kafada olsaydılar 40 milyar doları suriyelilere değil öz vatandaşlarıma vergi veren senelrdir burda yaşamış burda doğmuş vatandaşlarıma harcardım. Savaştan kaçanlara değil.

  • Maskeler düştü artık. Bu organizasyonların ana sahipleri zaten insanların çektiği acıların ana nedeni ve isteseler çöpleriyle bile fakir insan bırakmazlar.

  • Önce iliğine kadar sömür Afrika'yı sonra kalk yardım için para topla milletten... Geçiniz efendim... Avrupalılar Afrika'dan sömürdükleri trilyonlardan bir kısmını ayırsın önce...

  • Madem Suriyeliler konusunda hassas Unicef milyonlarca Suriyeli Türkiyeye gelmiş. Diğer ülkelere alması için niye baskı yapmıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her kuşu sevdiler bi leylek kaldı :D

  • Dünyada yardım yapılacaksa öncelikle Afrikaya yapılmalı, ben yardım yapacaksam da ne yaptıkları ne iş çevirdikleri belli olmayan kurumlara bağış yapacağıma Bill & Melinda Gates vakfına Bağış yaparım. Adam parasını buraya harcıyor bir fark yaratıyor en azından.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel bir sistem olmuş bence yardımlaşmayı her türlü alana taşımışlar

  • orientem kullanıcısına yanıt
    bu haber aklımda kalmıştı pc'de film izlerken şunu da açıp yardımcı oluyum diyordum ama yorumları görünce vazgeçtim. "madencilik yapıp" demesi kolay. nasıl yapıp kazanalım? bu iş çok detaylı diye biliyorum. uzman olmak gerek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: renega

    bu haber aklımda kalmıştı pc'de film izlerken şunu da açıp yardımcı oluyum diyordum ama yorumları görünce vazgeçtim. "madencilik yapıp" demesi kolay. nasıl yapıp kazanalım? bu iş çok detaylı diye biliyorum. uzman olmak gerek
    Haklısın ben de çok mantıklı bulmuyorum bağış yapmak daha mantıklı ama 18 yaş altı için mantıklı olabilir belki. Bilgisayara erişimleri olsa da ödeme araçlarına ulaşması kolay değil onların sonuçta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.