Şimdi Ara

'Unexpected interrupt - Halting cpu0'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MErhaba birşey sorucam, ramlerimi tek tek memtest ile taradığımda bir tanesi error vermedi ama 29. dakikada taramayı kesti ve "Unexpected interrupt - Halting cpu0" uyarısı verdi. Bu nedir ram arızalımıdır değilmidir?
    Bir de diğer bir ramim ise 20. dakika olduğunda 90 civarı error verdi, bu rami kullanmamalımıyım?



  • Ram hızları farklı mı ? Hangi marka ramler hangi dımm yuvalarına takılı ? Oc yaptın mı ramlere yada işlemciye ? İşlemci modeli nedir ?
  • Anakart asus m4a87td/usb3
    Amd phenom II x6
    Ramlar 4 x 4 gb 1600 mhz soğutuculu hi level
    Oc yapmadım.

    Bir süredir sıkınt yaşıyordum memtest taraması yaptığımda bir ramde çok sayıda error veriken diğer bir ramde yukarısa yazdığım error olmayan ama taramayı dururan uyarıyı verdi. diğer 2 ram ise temiz çıktı. şimdi ne yapmam lazım, bu 2 ramide değiştirmelimiyim? Ramlaribaşk nasıl test edebilirim memtest dışınd kesi sonuç verebilecek?
  • Buyuk ihtimal ramlerin gecikme suresini (latency) yada hızını 1333 e dusurerek sorunu çözebilirsin.Anlamıyor isen kurcalama.Sadece testte mı sıkıntı yaşıyosun yoksa normal kullanımda da sıkıntı var mı ? İşlemciye oc yaptın mı ?
  • hiçbir parçaya oc yapmadım, normal kullanımda render alırken bazen sıkıntılar yaşıyorum ama ram kaynaklımı tam kestiremiyorum, genel olarak o 90 tane error verdi dediğim rami çıarınca çok sorun kalmadı yine de memtest o iletiyi verdiği için emin olamıyorum... Böyle bir süre bi deneme yapalım bakalım teşekkürler ilginiz için...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.