Şimdi Ara

Uncharted 3 single player düşüncelerinz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle ana konusu var neden başlık açtın diyecek arkadaşlara oyunun anakonusunda "senin oyunun geldi benim ki gelmedi" den başka birşey tartışılmadığı için bu konuyu açtığımı belirtmek isterim.

    Bende çoğu ps3 kullanıcısı gibi Uncharted 3 ü heyecanla bekledim. Birinci ve ikinci oyunları bir ay kala birer kere daha bitirdim ve herşeyimle hazırdım bu müthiş filme!! :)

    Oyun grafik vs tartışılmayacak kalitede evet Naughty dog 2. oyunun üstüne grafik olarak gene birşeyler koymuş ayrı bir boyuta taşımış oyunu, senaryo gene aksiyon ve akıllıca esprilerle dolu...

    Yüzümde gülümseme müthiş bir keyifle devam ediyorum oynamaya ta ki ,ilk iki oyunda muhteşem olan silahlı çatışma sahnelerine kadar. Bende mi bir sorun var diycem o da değil, daha yeni oynadım 1ve 2 yi crushing de tekrar ve headshotları ardına ardına sıralıyordum , şimdi hedefi tutturmaya çalışıyorum. Dedim belki alışırım, hassasiyeti arttırdım , yok olmadı daha iyi ama hala sıkıntılı. Yabancı forumlara bakındım büyük bir çoğunluk benimle aynı fikirde.

    Sizlerde durum nedir arkadaşlar?







  • Bu oyun adama ps3 aldirir we yok belole oyun dedirtir .oynadigim en iyi oyunlardan
  • Hemen bitmesin diye 2. bölümde bıraktım. Hard seviyesinde başlamıştım. Şimdi keşke kolaydan başlasaydım diye düşünüyorum. Bir kaç kez daha oynayabilmek için.
  • Benim tek bi sorunum var oyunda. Türkçe dil ayarında oynarken oyun içi dialoglarda şans eseri kamerayı çevirdiğimde karakterler kend aralarında konuşmaya başlarken ağzılarının oynamadığını fark ettim. Diğer yabancı dillerde bu sorun yokken nedense sadece türkçe dil seçtiğimde böyle oluyor ve canımı sıktı bu iş. Adamlar moloz gibi dururken bir yandan kendi aralarında konuşma sesi var garip. Sizde bir deneyin bunu acaba bu sorun benim oyunda mı ki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gabriel79

    Benim tek bi sorunum var oyunda. Türkçe dil ayarında oynarken oyun içi dialoglarda şans eseri kamerayı çevirdiğimde karakterler kend aralarında konuşmaya başlarken ağzılarının oynamadığını fark ettim. Diğer yabancı dillerde bu sorun yokken nedense sadece türkçe dil seçtiğimde böyle oluyor ve canımı sıktı bu iş. Adamlar moloz gibi dururken bir yandan kendi aralarında konuşma sesi var garip. Sizde bir deneyin bunu acaba bu sorun benim oyunda mı ki.

    Onu bende fark ettim ses geliyor fakat adamlara baktığımda ağızları bile oynamıyor.. Konuya gelecek olursak tek kelimeyle muazzam.
  • Oturdum başına 9 saat 15 dk'da bitirdim ve kesinlikle başından kaldırmayan bi oyun grafikler hala ben yaşıyorum dercesine PS3'ün. EA'yada kapak olsun grafikler türlü türlü sepepler bulup PS3'e özen göstermemesi kendindendir grafiklerde kusur bulanada pes...
  • Benim hassasiyette bi sıkıntım yok attığımı vuruyorum açıkcası ama azda olsa diğer oyunlara oranla bir sertlk var.oyunu henüz bitirmedim ancak şu ana kadar özellikle bazı bölümlerin olağan üstü olduğunu vurgulamak isterim..sanki yapımcılar sony nin sinema film ekibinden yardım almışlar gibi geliyor bana mesela o kamera açıları takip ve kovalama sahneleri gibi bir çok unsur o izlenimi veriyor buda oyunu diğer türlerinden farklı kılıyor aslında bir çok sebep varda bu en belirgin olanı..mutlaka oynanaması gereken süper bir oyun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.