Şimdi Ara

UMARIM KORKTUĞUM BAŞIMIZA GELMEZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ligin üstünde mi Ligin üstünde olan takımlar Nisan da filan şampiyon oluyor hafızanı tazeleyeyim . Şampiyonlar ligi en kek gruptan elen, Uefa da ilk ciddi rakibe elen, ölü FB'yi yeneme, ölü Gsyi zor zahmet hakem itelemesi ile yen, Başaksehiri yeneme, Basaksehir hariç ciddi rakibin olmamasına rağmen Mayıs bitecek şampiyon olama, gel buraya BJK ligin üstünde yaz. Ne çeşit mantık bu onu anlamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelecek sezon şampiyon olamayız. Takviye lazım beş kuruş paramız yok FFP nanesi yüzünden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de böyle bir şeye izin verilmez. 2011-2012 Fenerbahçe(Şike olayları) , 2013-2014 Galatasaray(Fatih Terim'in takımdan ayrılması.) aklıma ilk gelenler. Hiçbir şey yapılmazsa bile bizim kulüplere rahat batıyor. Ersun Yanal kovulmasa çok rahat şekilde 3 sezon üst üste şampiyon olabilirdik. Demem o ki yarın öbür gün Şenol Güneş'in kovulduğunu veya milli takımın başına geçtiğini görürseniz şaşırmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle bir şey olmaz üç büyükler olgusu var bizim ligde bu üçü her sene şampiyonluğun favorisi olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaşın ne lobi gücü varki juventus olucak , inanan varmı beşiktaşın mesala böyle ligi domine edip uzun yıllar şampiyon olucağına veyahut oldururlarmı ? Yahu gerekirse hükümet devreye girer , Galatasarayın fatih terim olayı gibi. cumhurbaşkanı bi gece ansızın şenol güneşe bi telefon , 2 gün sonra şenol milli takımın teknik direktörü yok deme gibi bi durumu yok adamın cünkü biliyo ki ismi vatan hainine cıkarılır hemen. Bu ligde hiç bir 3 büyüğe ligi yıllar boyu domine ettirmezler bu işler öyle yürmüyor galatasarayın yine biraz daha büyük markası var diye en fazla taş patlasa 4 yıla cıkarttırıyolar. Fb'nin 3 temmuz olayı , bizim terimin bi gece ansızın alınma olayı. Bunlar hep planlı oynanan şeyler.
  • Caner-Medley kullanıcısına yanıt
    ligin üstünde nisan da şampiyon olan takımı bilmesek yiyecez Avrupada tek maç oynamamış, sözüm ona nisanda şampiyon olmuş ama nedense 3 hafta kala şampiyonluğu garantilemiş, Feda diyen beşiktaşı 2 maçtada yenememiş ama ligin çok üstündeymiş. Ersun yanalın taktik faullerine faul çalmayan hakemlerin ittirmesiyle , emreye canere gösterilmeyen sayısız kkla şampiyon olmuş takımı örnek veriyor. O yıl fb nin bjk gs ye attığı farkı biz çoktan gs ve fb ye attık zaten. Fb gs bizi matematiksel geçemeyecegi kısmı çok önce geçtik. Onun dışında bu sene avrupada oynadığımız hapoel dışında tüm takımlar klüpler sıralamasında gs ve fb nin üstünde. plzenle bateyle oynayıp yarıfinal oynayan takım taraftarı kura şansından bahsetmesin. Fb o kolay grupta olsa 0 çekerdi büyük ihtimal.







  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzozan -- 21 Mayıs 2017; 12:31:28 >




  • gayet mantikli bi konu olmus. fbde aziz, gsde dursun varken bjknin onu acik. sampiyonlar ligi parasini tek baslarina aliyorlar, kadrolari kaliteli. maaslari zaten az. top 20 maaslarda 3 bjkli, 10 fbli 7gsli var.

    bjkdeki yedekler, Caner, tolgay, cenk, fb ve gsde ilk11 cikar. senol hoca zaten bir tane. sunu da kabul edelim, Avrupa takimi gibi top oynuyorlar. marcelo cezali olmasa lyonu elemislerdi.
  • cl gruplarından çıkamamış takıma juveleşiyor demek. Fazla mı bjklilerle takılıyorsunuz ?
  • Türkçe'nizde sıkıntı var herhalde arkadaşlar. Diğer takımlardan kopma bakımından benzetme yapmış, juventusla yarışır dememiş konuyu açan kişi.
  • Diğer arkadaşların yorumlarına katılıyorum bizim ülkemizde bir takım yıllar boyu tek başına alıp götüremez buna izin vermezler.sebeplerini arkadaşlar saymışlar.
  • Beşiktaş'ın, Liverpool'dan yediği 8 golü Juventus CL'de tek sezonda yemiyor. Gerçekten garip bir Juventuslaşma örneği.
  • Juve dun 6. Ust uste sampiyonlugunu yasadi. Bizim bu noktaya gelmemize 4 sene var. Oyle kimse masabasi etkenlerden medet ummasin. Yaptirmamaya calisirlar anca. Bu sene gibi. Ne gs ne fb 3 yil rakip olabilecek seviyede degil. Zaten suan 3. Ve 4. Bu iki takim. Once basaksehir seviyesine gelmeleri lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu yazan aşırı saçmalamış bence . O zaman dediklerine göre Başakşehirde Napoli oluyor . Ne Beşiktaş Juventus olur ne de Başakşehir Napoli olur .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak etme hocam, Türkiye'de bir takım 2-3 sene iyi gider sonrasında kesin önüne set çekilir. Bu set yayıncı kuruluşu etkisiyle hakem, TFF ya da saha dışı bir şey olur. bu hep böyledir. Beşiktaş'ın bundan farkı ise bu sene TFF destekli gitmelidir. Tüpçü gidene kadar TFFBJK şampiyon olur.
  • avrupada evinde sadece iskenderbeyi yenebilen bjkmi bu kievden depte 6 yiyen aynen juveleşiyor zzuhahahaha bu sene zorlaya zorlaya şamp oldular tek rakipleride başakşehirdi

    seneye fener ve gs %100 yarışın içinde olacaklar

    biz ara vereli 3 sene oldu en son 100. yıldan sonra böyle olmuştu seneye şamp olacağız gibime geliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 22 Mayıs 2017; 18:39:50 >


  • Beşiktaş'ın top falan oynadığını sananlarla futbol tartışıyoruz.

    Saatlerce yazıp kadronun %80 olan yaşlı problemini, hakemlerin ne denli yanlı olduğunu ve yönetimlerinin artık "yalama" derecesinde siyasetin içine bulaştığını ve bu kadar iteklemeye rağmen sadece 77 puan (son iki maç dahil) toplayabildiklerini görüyoruz.

    Fenerbahçe ve Galatasaray, rezalet ötesi futbollarıyla her derbide ağzına vurdu bu çakma şampiyonların.

    Üç yıldız sözü verildi TFF tarafıdan. Önce beleşten 2 şampiyonluk hediye edildi haneye. Şimdide statla beraber gereken yapıldı.

    Seneye yaşlı kadronuzla başarılar. Son iki senedirde kendinizden nefret ettirdiğiniz için ayrıca teşekkürler. Bundan sonra biz "efendiyiz" deyerek dolaşmazsınız.

    Fenerbahçe'nin Euroleague şampiyonluğunu kutlayan Pascal Nouma'ya Twitter ve Instagram kapattırdınız. Reziller sizi.




  • Dinamo kievden 6 yiyen juventus. Anladım hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: froce1903

    Juve dun 6. Ust uste sampiyonlugunu yasadi. Bizim bu noktaya gelmemize 4 sene var. Oyle kimse masabasi etkenlerden medet ummasin. Yaptirmamaya calisirlar anca. Bu sene gibi. Ne gs ne fb 3 yil rakip olabilecek seviyede degil. Zaten suan 3. Ve 4. Bu iki takim. Once basaksehir seviyesine gelmeleri lazim.

    Bak kimlerle futbol tartışıyoruz. Bak ya .

    40 yaşında adamlarla 4 sene ligi götürebileceğini sanıyor. Takımın bel kemiği dediğiniz Atiba 34 yaşında. Yıldız dediğiniz Quaresma 34 yaşında. Talisca'nın son senesi. Gelecek dediğiniz Oğuzhan büyük maçlarda sıfır çekiyor. Aboubakar kiralık, Cenk ile sezon bitmez. Kalecimiz çok iyi dediğiniz sizi UEL'den etti.

    Avrupa'da tarih yazıyoruz dediniz 6 yiyip geldiniz. Lyon elenir dediniz adamlar ezip geçtiler sizi. Sonraki turda Ajax darmaduman etti Lyon'u top bile oynamadan.

    Saymakla bitmez. Kendilerini Barcelona ve Juventus kıvamında görüyorlar .

    Başakşehir seviyesine gelmek lazım ha .




  • Darkstrom kullanıcısına yanıt
    40 yasinda adamlarla demek quaresmanin alternatifi 25 yasinda tore takima donuyor. Atiba nin yerini yavas yavas 25 yasindaki tolgay almaya basladi..senin fb macinda on libero oynadi anadolu takimlarina karsida oynar. Kalecimiz cok da mac kurtardi. Adamin kalecisi 35 lik volkan fabriye laf atiyor oguzhan zaten oldugu surece ligin favorisiyiz. Avrupada kimi yendigimiz onemli degil turkiye ligi domine etmekten bahsediyoruz. Malum rakip krosdnodara elenmis lyon diyor. Ajax dagitmis bu arada 4 1 rovansinda 3 1 kazandi son dk larda ajax ecel terleri doktu . ezip gecmeye bak sen. 6 takimla oynadik 5 tanesi avrupa kulupler siralamasinda ustunde. Sadece 2 maglubiyet aldik ceyrek finalde penaltilarla elendik. Seneye daha iyisini yapariz. Dedigim gibi basaksehir sizden fersah fersah onde. Baya ugrasmaniz lazim yetismek icin. Gerci bu sene adamlar 3 hafta kala ustunde bitirmeyi garantiledi.kupadan eledi. Daha ne yapsinlar baya ezmisler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.