Şimdi Ara

Umarex HK P30 4.5mm - aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar, bu akşam bir umarex HK P30 aldım. Bir Heckler & Koch replikası havalı tabanca. Gerçekte bu markayı çok sevdiğimden basiretim buna bağlandı.

    Temsili fotoğrafı şöyle.


    Bunu almamın sebebi birincisi yivli set namlu olması, ikincisi de hem pellet hem BB atabiliyor olması, üçüncüsü blowback özelliği olmaması. Ayrıca berettalara nazaran daha hafif ve tactical görünüme sahip. Gerçekten başlangıç seviyesi için çok keyifli bir tabanca.


    Şimdi sorum şöyle, bilenler yanıtlarsa çok sevinirim; internetten okuyup izlediğim kadarıyla bu alet BB atabiliyor fakat kullananlar önermiyormuş çünkü BB'ler yivli set namluyu içerden bozuyormuş birkaç yüz atıştan sonra alet saçmalıyormuş. Yani işin eğlence kısmında BB'ye abanmak varken böyle birşeyi sonradan okumak beni üzdü ne derece doğrudur bilmem.. Yorumlarınızı bekliyorum..

    Bir başka soru daha, daha 16 atış yaptım ve tüpü çıkartmadım, yarın ilk tüpü bitirmeyi düşünüyorum. Acaba CO2 tüp bir iki gün takılı kalsa bağlantıdaki contayı bozar mı? Forumdan okuduğum kadarıyla bir de tüpün ağzına yağ sürülüyormuş, aldığım yer böyle bişey söylememişti, bakalım ona da sıra gelecek.

    Daha bir çok sorabileceğim şey çıkar mutlaka, bu tip 4.5 mm CO2 tabanca kullananlar yardımlarınızı ve tecrübelerinizi muhabbetle kabul ederim.







  • Çelik BB'lerin namluya uzun vadede zarar verebileceği ihtimali mümkün.Sonuçta namluda, BB 'lerde çelik.İki sert metalin yüksek hızda birbirine sürtünmesi fizik kuralları gereği aşınmaya sebep olacaktır.Ayrıca pellet atmak dururken BB atmanın bence bir manası yok arkadaşım.Çünkü pelletlerdeki mühimmat zenginliği ve BB'ye göre isabet oranının yüksekliği kesinlikle tercih sebebi olmalıdır.Conta konusuna gelince 2 günce bir zarar söz konusu olmayacaktır.Ancak tüpü ilk takarken ne kadar sıktığınızda çok önemlidir.Eğer tatlı,kıvamında sıkıp bırakırsanız contayı uzun süre sorunsuz kullanabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejavu_srkn -- 4 Ağustos 2014; 19:20:12 >
  • dejavu_srkn kullanıcısına yanıt
    Paylaşımınız için çok teşekkürler, bir de pellgunoil diye bir co2 tüplere sıkılan bir yağ efsanesi var, bu yağı Türkiye'de bulmak mümkün mü? Ben bulamadım da..

    Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altoids -- 9 Ağustos 2014; 5:43:42 >
  • illa bb atmak istiyorsanız gamonun kurşun bilyeleri var onları dene

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğiniz ürün crossman firmasına ait ve bende alışveriş yaptığım av marketlerde karşılaşmadım.Ayrıca çokta elzem bir ürün olduğuna inanmıyorum.Çünkü nihayetinde kauçuk bir conta ve buna baskı yapan metal bir tüp söz konusu.İllaki bir süre sonra aşınma/incelme baş gösterecektir.Tüp hava kaçırmaya başladığı anda servise gönderip contayı yenileterek daha çok uzun süreler tabancanızı kullanabilirsiniz.
  • Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.