Şimdi Ara

Ulusalcılar - Küreselciler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sadece öğrenmek istediğim için bu konuyu açtım. Lütfen ciddiye alarak bu konuyu cevaplayın. Cevaplayın ki Yeni Dünya Düzeni hakkında herkes bir şeyler öğrensin.

    Ulusalcılık - Küreselcilik nedir?
    Ulusalcılar ve Küreselciler arasında bir savaş mı var?
    2020 senesinde konulan ya da uygulamaya geçen küresel bir plan var mı, hedef ne?
    Bizi neler bekliyor?
    Eğer bir savaşsa bu savaşı kim kazanacak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hayır, tapınakçılarla suikastçiler arasında savaş var.
  • Ekmek 3 SİKKE olacak.
  • Savaşı kim kazanırsa kazansın Türkiye kaybedicek.
    Çin küreselci olarak imparatorluğunu genişletecek birçok amerikan yahudiside çinin yanında çünkü çinsiz global kapitalizm olamaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 7 Mayıs 2020; 8:41:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küreselciler merkez bankaları ve para sistemini şirketleri kontrol ediyor,

    Ulusalcılar askeri ve çoğunluk olan halkları burokrasi hiyerarşiyi kontrol ediyor.

    Kısacası küreselciler parayı , ulusalcılar da devletsel sistemi yani dünya nufusunu yönetiyor.

    İkiside birbirine muhtaç silah olmadan parayı koruyamazsın ulusalcılar demir yumruktur, para olmadan da askeri polisi elinde tutamazsın.


    Küreselcilerin eli çok güçlü çünkü gözüksede ulusalcılar istese kanunlarla ve askeri zorbalıkla tüm servetlerine çökebilir. fakat son zamanlarda ulusalcıların içinde çok küreselci sızdı sistemi ele geçirdi gibi bir şey, bunu şirketlere bakarak özelleştirmelere bakarak görebilirsin.

    Tüm bu dediklerim bir iki ülke için değil tüm dünya için geçerli, avrupa birliği rusya federasyonu amerika gibi devletler bunların gölgesidir hizmetindedir.


    Bu ikisi kapışıyor mu ? Sanmıyorum eğer kapışıyorsa da bu ikisi de bir yere bağlıdır, bunu kişi olarak algılama şeytani bir akıl olabilir yada kimi dünya dışına bağlıyor.

    Hani 100 200 yıllık planlar yapılıyor ya ülkelerde bunu hiç bir insan 70 yıllık ömrü için yapmaz uzun süreli yaşayan bir yaşam formu yapar diye teoriye bağlıyorlar.


    2020 yılında büyük değişim olacağı belliydi bu 30 yıllık süreç 1990 sovyetler bölünmesi 11 eylül 2001 saldırıları bunun bir ve ikinci aşamasıydı üçüncü aşama da corona salgın oldu.


    Peki neden böyle oldu küreselciler yada onun üstü olan 3 5 kişi yeni sistemde sanal paralar robotlar yapay zeka ile insanları black mirror gibi sürdürülebilir sonsuz kölelik sistemine geçmesini istedi.

    Ulusalcılar buna ne gerek var zaten kontrol bizde ete süte karışmıyalım gibisinden tembellik etti küreselciler ile bu süreci hızlandırdılar


    Bu yeni bir şey değil Amon Ra kapışmasıda buna benziyor AmonRa bir iken ayrılıp Amon ve Ra oluyor

    Amon tapınakçılar olarak serveti dini inançlar ile insanları kontrol ederken Ra da devlet ile halkları normal insanları kontrol ediyor.

    Hz. yusuf kıtsasında da sanırım böyle bir şey olmuştu, yusuf Ra nın yöneticileri olmuşken 7 yıllık kıtlık süresince tapınakçıların tüm gücünü yıkmıştı (hz yusuf dizisinde gösterilene göre)




  • İroniMan kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık hocam gayet güzel açıklamışsınız. Ne olacağını kestirmek şu an çok zor galiba biraz daha zamana ihtiyaç var. Uyanık olmamız lazım ama aslında biz uyanıkken gözümüze soka soka yapıyorlar biz sadece bakıyoruz görmüyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.