Şimdi Ara

Uludağa nasıl çıkılır???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha önce 2 kez turla uludağa gitmiştim otelin kapısına kadar bırakıp ordan alıyordu
    bu sefer tursuz 5 günlüğüne uludağa gidecem arabayla bursa ya gidip arabayı aşağıda bırakıp minübüsle yukarı cıkmak istiyorum. iki sorum olacak
    1 arabayı aşağıda 5 gün bırakabileceğim otopark varmı?? minübüsler tophaneden kalkıyormuş herhalde.
    2 minübüsle uludağa gittiğimde kalacağım otele nasıl gideceğim minübis bir yerde bırakıyor herhalde

    daha önce giden arkadaşlardan yardım istiyorum



  • arabayı aşağıda bırakıp yukarıya minibüs ile çıkmayı tavsiye etmem hocam, gerçekten çok zor oluyor. uludağ yolları virajlıdır, minibüs inip çıkarken çok sıkıntılı oluyor. Minibüs yerine aşağıdan teleferiğe binmeyi tercih edebilirsin. Veya aşağıdan uludağa giden taksi grupları oluyor, onu da tercih edebilirsin. 3-4 kişi toplanıp bir taksiye biniyor yukarı cıkmak için. Bu taksi gruplarına özellikle otobüs terminalinde rastlamıştım.

    gideceğin otelin otoparkı yok mudur acaba? bu arada minibüsler hemen hemen her otele 5 dakika yürüme mesafesine bırakıyor sorun olmuyor yani o konuda endişeniz olmasın.
  • eşim teleferiğe binme konusunda isteksiz yoksa en kestirme yol o. uludağ yolunu arabayla cıkmayı istemiyorum bana göre hem riskli hemde zor bende kış lastiğide yok uludağa gitmek için kış lastığı almamda pek anlamlı olmayacak otelin otoparkı varda araba aşağıda kaldığı zaman işime yaramıyor bazen hava şartları nedeniyle otomobillerin inişte ciddi zorlandığını hatta tatili uzatmak zorunda kaldıklarını bazı forumlarda okudum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.