Şimdi Ara

ULUDAĞ TIP OKUYAN BİRİSİ ARANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • BİLGİ VERİRSENİZ MEMNUN OLURUM



  • up
  • letal100 L kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle yazma derim.Hocalar çok kaprisliymiş.0,5 puandan bırakıyorlarmış.Okuyanlar hiç önermiyor.Bence kocaeli bursadan daha iyi bir karardır...
  • uludağ ve akdeniz arasında kaldım
  • letal100 L kullanıcısına yanıt
    Akdeniz çok iyi bir tercih olur.Eğitimleri çok iyi.Üstelik organ naklinde de öncü bir üniversite.Fakat Bursa'da gereksiz zorlama var,derslerden hastalardan çok hocalarla uğraşıyorsun.Uludağ tıbbı 10 senede bitiren adam biliyorum.Akdenizde böyle sıkıntılar yok ve daha iyi doktor yetiştiriyor.
  • sen okuyonmu yoksa tercihmi yapcan
  • letal100 L kullanıcısına yanıt
    Tercih yapacağım ama iki üniversitede de okuyan/okumuş akrabalarım var.Benim bildiklerim bunlar.Bana sorarsan uludağı yazmayacağım.Hatta son tıp olarak kalsa yine yazmam.Bu benim düşüncem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HakkıHoca61

    Kesinlikle yazma derim.Hocalar çok kaprisliymiş.0,5 puandan bırakıyorlarmış.Okuyanlar hiç önermiyor.Bence kocaeli bursadan daha iyi bir karardır...

    0.5 değil 0.1 den bile bırakır hocalar bu her yerde böyledir. Rakip eleme çabası görüyorum. Konu sahibi arkadaş sana konum olarak neresi yakınsa üst tercihine onu yaz. Uludağ iyi bir üniversitedir, böyle tehlikeli bir dönemde rakip elemecilere dikkat et.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikiside uzak mesafe önemli değil o yüzden
  • Yani bu kadar peşin hükümcülük olur mu?İftira atmak bu kadar kolay mı?Sen beni ne kadar tanıyorsun da bu kanıya hemen varıyorsun?İnsanda biraz utanma, ar, edep olur.Rakip elemeymiş?.Ben bu okulda okuyan ve mezun kişiler tanıyorum.Sen de tanıyorsan bildiklerini paylaş.Bilmiyorsan da yorum yapma.

    Ben burada arkadaşı bilgilendirmek istedim.Bu bir insanlık görevidir.Ama insaniyetten nasibini alamamışlar tabi ki de bunu anlayamayacaklar ve çeşitli hezeyanlara düşeceklerdir.Madem o kadar mertçe konuşuyorsun,puanın yetiyorsa orayı yaz da görelim seni.Ben sana orayı yazmadığımı tercihlerde ispatlarım.

    Ayrıca Rakip eleme gibi basit işlerle basit insanlar uğraşır.Burada bir kişiden rakip eleyeceğini düşünenlerin olması -eğer varsa- bir utançtır.Böyle bir şey yapanlar ucuz kurnazlık ile kendi açtıkları kuyuya kendileri düşecektir.Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

    Rakip eleme çabası olduğunu gören(!) niyet okuyucu muhterem.Bu yeteneklerinizle siz çok büyük işler yaparsınız.Burada geçirdiğiniz vakit zaman kaybıdır.Gidin bu yeteneğinizi gösterin.Çeşitli yarışmalar var mesela.Katılırsanız sizin için yararlı olur.Yolunuz açık olsun.




  • O kadar çok gocunmuşsunuz ki kendinizi uzun bir şekilde savunmuşsunuz, hatam varsa affola. Madem o kadar mertçe konuşuyorsun puanın yetiyorsa yaz demişsin, kardeş ben yazacağım yeri geçen sene yazmışım bu meslekte sizden önce hizmet vermeye başlayacağım. Ayrıca insanlara tavsiye vermek iyidir, hoştur ama siz sadece düşüncelerinizi paylaşmıyorsunuz deklare eder biçimde yazıyorsunuz.. Mesaj üslubunuzuda sert bulduğumu saygı çerçevesi içinde kalmanız gerektiğinide öneririm, burası forumdur siyaset yeri değildir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş sen nerde okuyosun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.