Şimdi Ara

Ultra HD Blu-ray teknolojisi için ilk 4K optik diskler yıl sonuna yetişiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: topaz42

    Parayla ortaya çıkarılan bir eserin illegal yollardan elde edilmesini ve edilmesine ortak olmayı izah et o zaman. Neden zoruna gitti yazdığım. İzah et hadi. Filmlerin pahalı olması senin yaptığını haklı mı çıkarıyor. Ekmek değil. Aş değil. Alt tarafı film.

    Cidden merak ettim, siz dahil forumda kaç kişi Windows ya da ofis lisansı satın aldı? Kaç kişinin bilgisayarındaki tüm program ve oyunlar lisanslı? Bilgisayarındaki tüm MP3leri satın almış... Varsa öyle insan tebrikler, kalan %99,9 için de etrafından başla "sen hırsızsın sen hırsızsın" de. Kaçıncı kişi suratına kafayı gömer merak ediyorum...
  • Sürekli yeni teknoloji beklemekle ömür biter. Güncel olan neyse onu alacaksın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tahir40 kullanıcısına yanıt
    Bunu sorman iyi oldu. Windows'um cidden orijinal ve lisanslı. İçindeki ofis programı da öyle. Tam sürüm değil. Ama lisanslı. Ayrıca ben özellikle mp3 dinlemem. Evime gel de sana 500 adetten fazla olan müzik kasetlerimi ve bir kaç tane cd'lerimi göstereyim. Cidden. Gelin. Göstereyim. Ben hala Teyp ve CD kullanıyorum. Ve yeminle şunu söyleyeyim. Evimdeki oyunlar da lisanslı. 7 veya 8 adet lisanslı oyunum. Var. Sen tablacıdan 5 TL'ye alırken ben GTA CD'sine 30 TL verdim. Lisanslı. Ve oğlumun aldığı oyunlar var. Tanesi 120 TL.

    Bunu sorgulamak için yanlış kişiyi seçtin. Ha gel eve. Kitaplarımı da göstereyim. Tamamı orijinal. Hiç korsan yok. Korsan film var. Çocuk almış. Ona da çok kızdım zaten.

    Hayatımda bir kere korsan almak zorunda kaldım. O da Armageddon filmi idi. Yıllar sonra lütfettiler. Türkiye'de DVD'sini çıkardılar. Ben de gittim, aldım. Korsanı attım.

    Ha bütün bunları yazdıktan sonra zengin olduğum sonucunu çıkarma. 1925 TL maaş alıyorum. Üniversitede çocuk okutuyorum. Hem de il dışında.

    İnşallah sen de daha yüksek maaşlar alırsın. Korsana mecbur kalmazsın.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.