Şimdi Ara

Ultimate Race Chip Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba forumdaşlarım. Aracıma chip takmayı düşünüyorum. 1849 TL fiyatı var. Aracım Mercedes C200d 2016 model. 1.6 136 beygir 320 tork dizel bir motora sahip. Bu araca uyumlu ultimate race chip %30 tork ve %30 beygir arttıracağını vaad ediyor fakat ben hiç inanmadım. Sizlerinde fikrinizi almak istiyorum. Aracımdan çok memnunum süratli bir kullanım sergileyip çok sollama yaptığımdan dolayı ufak tefek güç artışları benim için iyi olacaktır :) Bu konuda sizlerden öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Ultimate Race Chip kullanan bir arkadaşımız kullanıcı yorumuda yaparsa çok sevinirim. İyi forumlar dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yazılım işine bulaşmayın hocam yoksa çok uğraşırsınız sadece 1850 lirayla bitmez o işler araba çok daha fazla ısınacagı için intercooler da isteyecek ben de bulaşmıştım sıkıntı işler stock haliyle binmeye devam edin bence.
  • NightGuardian kullanıcısına yanıt
    Güzel cevabın için teşekkür ederim. Ara gazlanmalarda ki ölü boşluk gitse benim için yeterlidir. Chip satan firma satıyor ama bilgileri yok. Soru soruyorum net cevap bile veremiyorlar :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NightGuardian

    Yazılım işine bulaşmayın hocam yoksa çok uğraşırsınız sadece 1850 lirayla bitmez o işler araba çok daha fazla ısınacagı için intercooler da isteyecek ben de bulaşmıştım sıkıntı işler stock haliyle binmeye devam edin bence.

    Arkadaşın yapacağı işlem yazılımı (ECU) yu falan etkilemiyor ki. Chip tuning değil box tuning (chipbox) yaptıracak.
  • bildiğim kadarıyla racechip de devir ve güç ayarı var.o değerler maksimum gücüdür. bir ara araştırmıştım muhtemelen ilk takıldığında normal bir ayarda olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.