Şimdi Ara

Ülkenin yüzde %90'ı sigara içiyor. (bedelli tecrübesi içerir) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
1
Favori
24.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
233 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kesinlikle dediğinize katılıyorum.
    Bende sevmiyorum öyle insanları.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-078AFC984

    burger king'de kapalı alanda(tek bir yeri açık) millet sigara içiyordu. orada da sigara içmek yasak yazısı vardı. çalışana dedim burada ne yazıyor diye okudu sonra ee millet ne yapıyor dedim kadın bana baktı ne yapabilirim ki dedi gitti. şimdi ben napıyım? sigara içen kızın ağzından sigarayı alıp yere mi atıyım? sigara yüzündne çok kavga ettim. durakta içeni uyardım adamın anama sövmediği kaldı.

    sigara içenlerin başkasına saygısı olsa zaten içmezler orada.

    sonra diyorsun ki yüzüne üflemedim. zaten üfleyemezsin ama sen yolda giderken sigara dumanın arkadan yüzüme vuruyor. ee arkamda durma o zaman mı diyeceksin? öyle diyorsun bende şunu derim balgamımı atarım sokağa rüzgardan yüzüne gelirse rüzgarın azizliği mi diyeceksin ;)

    "kimseye sizin hoşunuza gitmeyen bir şey yapıyor diye kafası basmayan diyemezsiniz " uyuşturucudan farkı yoktur sigaranın. ha daha az dopamin salgılatıyor ve ikisi de bağımlılık ;)

    Alıntıları Göster
    Saygıyı senin gibi seviyesiz iğrenç bir adamdan öğrenmektense saygısız olmayı tercih ederim. Bu ne laubali bir yaklaşım kardeşim.

    İmzanda yazdığı gibi bilmediğini öğren o halde. Bu dediklerinin hepsi hürriyet kavramı ile korunur. Benimki başlayınca seninki biter. Ben eğer içme alanlarına saygı duyuyorsam sende içilebilir alanda benim içme özgürlüğüme saygı duyacaksın. Senin verdiğin örnekle hiç bir alakası olmayan bir konu bu. Ayrıca hala saygı diyen bir adamın mesajın sonuna da aynı saygısızlıkla söylediğimin arkadasındayım demeye çalışıp alakasız bilgi vermesi de çok manidar.




  • Anket mi tuttunda küçük bir gözlem ile büyük genelleme mi yapılır?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sigara içmek, intiharın yavaşlatılmış hali.

    Düşünsene kendi paranla kendini öldürüyorsun yavaş yavaş.
    Kendini öldürmekle kalmayıp üstüne para veriyorsun.

    İyi bir şey olsa Amerika bulmazdı zaten bunu.
  • Hayatinda ilk defa mi halkin arasina karışıyorsun? Konu başdan asagi saçmalık.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de geçen sene acemiliği mamak’ta yapmıştım 369.kısa dönem olarak. Aralık-ocak zamanıydı böyle soğuk görmedim ben halbuki 27 yıllık Ankaralıyım 😂 kışla komple hastaydı usta birliğine gittik 1 ay daha hastalıktan kurtulamadık nasıl nüfuz ettiyse bünyeye geçmedi meret.

    Sigara konusuna gelirsek evet askerde sigara içme oranı maalesef çok yüksek. Hele ki usta birliklerinde sigara yine bir şey değil, 18-20 yaşında gencecik çocuklar ot içiyorlar uyuşturucu kullanma oranı bir hayli yüksekti yazık vallahi. Askerlikten önceki hayatımda normal sigarayı bırakmıştım elektronik sigara kullanıyordum sigaranın olumsuz etkilerinin büyük çoğunluğunu atmıştım üzerimden. Askerde kullanamıyorsun tabi döndük yine ateşliye. Sivilde yarım paket içerken askerde 1 paket içiliyor. Her fırsatta yakardık anlattığın gibi. Askerlik bitti de elektroniğime tekrar kavuştum, çok mesudum şu an.

    İçen içsin içmeyen içmesin hele ki askerlik ortamında hiç yargılamaya gerek yok çocukların binbir türlü derdi var hepsinin ayrı hikayesi var evlisi var hasta çocuğunu bırakıp geleni var 1 sene yüzünü göremiyor karısının çocuğunun. Kendini rahatlatma yöntemi buysa varsın içsin siville askerlik aynı değil. Askerliğin kattığı en önemli şeylerden biridir birbirinden tamamen farklı insanların aynı çatı altında uyumla yaşamaları. Herkes birbirine saygı göstermek durumunda. Sigarasını içen dışarda açık havada içsin problem değil.
    Sonuç: bırakabiliyorsanız içmemek en iyisi. İçiyorsanız da çevrenizdeki insanlara saygı çerçevesinde için.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Biz ikinci sınıf mıyız ? Demek o yüzden diğer insanları aşağılamıyoruz . Hımm ... Peki birinci sınıf vatandaş sana sorum şu ne bu agresiflik ? Sigara içenlerin saldırısına mı uğradın ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • destinati0n kullanıcısına yanıt
    Bunu 10-15 yaş arasında düşünüyordum . Bilmediğin konularda yorum yapma .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onur806

    Bunu 10-15 yaş arasında düşünüyordum . Bilmediğin konularda yorum yapma .
    Neyi bilip bilmediğimi sana soracak değilim.

    Üzerine vazife olmayan işlere karışma.
  • destinati0n kullanıcısına yanıt
    Ortaya yorum yaparsan herkes yorum yapar . İçen biri olmamışsın anlamadığın , bilmediğin, tecrübe etmediğin durumlar hakkında yorum yapma bırak bu işleri sanada karışırım anlamazsın bile

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sigara içen ve samimi bir şekilde cevap verecek olan kişiye şimdiden teşekkürler.
    arkadaşım, gardaşım, hocam, sağlığa %100 zararı olan bir şeyi neden bırakamıyorsun. Çok mu zor? vücut alışınca bırakmak çok zor geliyordur tamam, hastanelerde sigara bırakma klinikleri bir işe yaramıyor mu acaba? hem keseye hem de bedene zarar veren illet bir şey. hani kendinizi geçtim etrafa bile zarar.
    yolda yürüyorum, parkta oturuyorum az biraz stres atalım diyorum. bi tanesi geliyor ya yanımda ya da az ileride sigara içiyor bütün duman bana geliyor nefret ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onur806

    Ortaya yorum yaparsan herkes yorum yapar . İçen biri olmamışsın anlamadığın , bilmediğin, tecrübe etmediğin durumlar hakkında yorum yapma bırak bu işleri sanada karışırım anlamazsın bile
    Bana karışamazsın, o karıştığın kişilerle beni bir tutmazsan iyi olur.
  • İşçileri bol bir iş yerini işletseydim; sigara içen işçilerim için havalandırması ve camı olmayan makul ölçüde bir sigara içe odası yaptırırdım. Sigara içmek isteyenler oraya giderdi. İyice boğulup çıkarlardı. Az bi sigaradan rahatsızlanıp mızmızlananı direkt kovardım. Buna hastanede sigara amaçlı rapor almakta dahil olurdu.

    Belki bu sayede hiç işçim kalmazdı ve iflas ederdim
  • extra34 E kullanıcısına yanıt
    Altına imzamı atarım. Ben de 20 yıllık sigara esaretime son vereli yaklaşık 2 ay oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.