Şimdi Ara

ulaştırma bakanlığı resmi sitesi hacklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ulaştırma bakanlığı resmi sitesi hacklendi. hackerlar bakana cevap vermiş ilginç valla

    ekran görüntüsühttp://img293.imageshack.us/my.php?image=hackedyp4.png
    metnin tamamı şu şekilde:

    http://www.ubak.gov.tr hala duruyo

    hacked..




    sayın bakanım öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi ileterekten önümüzdeki seçim sürecinde başarılarınızın devamını dilerim. hacking olayınıda sadece defacement olarak düşünmeyin lütfen. bu meydan okuma fikri kime ait bilmiyorum ama defacement olmadan birşeyler değişirse e-devlet olayınız sonra fiyaska olur benden söylemesi.


    ulaştırma bakanlığının "ulaştırma" fonksiyonuna değinerekten bir mesaj ulaştırabileceğimizi düşündüm.

    bu mesaj bilgi işlemciler tarafından farkedilir edilmez malesef otomatikmen kendini imha edecektir. siyasi bir görüşün temsili falan söz konusu değildir.

    heykırcılık gündem maddesi 1; %30 temsil ile %70 'e nasıl zorla reisicumhur dayatılır. dayatılmazsa ne olur sevgili leman çizerleri durumu çok güzel izah etmişler şöyle birşey;



    heykırcılık gündem maddesi 2; dokunulmazlıkları niye kaldırmadınız yahu?


    çifçinin dostu politiklere bonus soru; değerli politik amcalar sizin politikanız sadece para için midir? vietnamda filistinde afganistanda ırakta yaşananları neden görmezden geliyor abd israil ab bm ile işbirliği yapıyorsunuz. dini bütün amcalarım bu adil midir? kardeşleriniz katlediliyor siz maaştı seçimdi laikti derdindesiniz ayıp oluyor ama.



    çankayalı abdullahın eşinin başının örtüsünün dantelinin iğnesinin oyası olsun mu olmasın mı? (tam bu sırada japon bilim adamları yeni bir buluşa imza atarlar, bizimkilerde iğne oyası mevzusu sona erdikten sonra ilgili buluş için başı örtülü ödenek ayıracaklardır.)



    gündem maddesi 5; almış olduğu üniversite diploması hemen sonrasında ise zorunlu avcılığa teşvik edilen osman temizsurat, ormandan geçerken kırmızı başlıklı kız kılığına giren kurt tarafından ısırıldı. sonrasında aslında ısıran kişinin kırmızılı başlıklı kurt kılığında olan kırmızı başlıklı kızın babaannesi mi, yoksa osman temizsuratı zorla ormana gönderen dedesimi olduğu anlaşılamadı.


    unıkıtan gülensurat zenginliğine zenginlik katarken fukara ile alay etti, çıkan kargaşadan ise fortçu kapkaççı ve yankesicilerin istifade ettiğini zannediliyor.


    huseyincolak çorabına ismini yazdırttıktan sonra şimdi de resmini çizdirdi.. çizimlerde da vinci'den esinlenildiği zannediliyor, çizimler bedri baykam tarafından gerçekleştirildi.


    efendim böyle şeyler oluyor maalesef ülkemizde, hazır buradayken sizlerle kafamdaki bir kaçşeyi paylaşmak istemiştim. ağlanacak halimize gülüp geçiyor ve sıradan yaşantımıza devam ediyoruz maalesef. yinede ülkemizi seviyoruz.

    saygılarımla

    a.k.a klavier | vecihi kabasakal | nx the legend

    klavier@mail.ru







    ilgili demeç burda ilginenlere:
    http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=bakan+hackerlara+meydan+okudu&meta=







  • su an sayfayı kaldırmıslar 403 forbidden. Ama az once bende gordum.
  • su an itibariyle duzelttiler...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.