Şimdi Ara

UHANS MX çerçevesiz 5.2 İnç Haberler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tam Ekran Akıllı Telefon UHANS MX Eller video üzerinde
    Yaklaşık bir ay önce, Çinli akıllı telefon üreticisi UHANS, çift camlı panellere sahip 5.2 inç büyüklüğünde bir akıllı telefon olan UHANS MX çerçevesinde çalışıyor ilan etti. Şimdiye kadar ilk elden gerçek çekim ve video çekimine sahibiz. Bu nedenle, tam ekran akıllı telefonların meraklısıysanız, o zaman devam edin ve aşağıda kontrol edin.


    UHANS MX çerçevesiz 5.2 İnç Haberler

    https://www.youtube.com/watch?v=F5TY4bcqMK4


    Diğer çerçeve kük telefonların aksine 5.2 inç ekran telefonun neredeyse yüzde 82'sini kaplıyor. Üstelik, ekrandan-gövde oranını en üst düzeye çıkarmak yerine, Xiaomi Mix'in altında bulabileceğiniz ışık sensörü ve yakınlık sensörü halen UHANS MX'in alnında. Işık yakalamayı elle tutarak engelleme olasılığını ortadan kaldırır ve telefonun dimmer durumuna ayarlamak için yanlışlıkla parlaklığı düşürmesini engeller.

    UHANS MX çerçevesiz 5.2 İnç Haberler


    Üstelik, ekrandaki resimde de görebileceğiniz gibi, UHANS MX çerçeveleri neredeyse görünmez durumdadır. 2.5D yuvarlak cam panel, cilalı alüminyum alaşımlı çerçeve ile bütünleşir ve telefonu uyumlu ve sorunsuz bir bütün haline getirir, ışık karşısında sağlam bir yeşim gibi görünür.

    UHANS MX çerçevesiz 5.2 İnç Haberler


    Bununla birlikte, resim ve videolardan elde ettiğimiz bilgiler dışında, UHANS MX'in gerçek yapılandırması hakkında hâlâ bir fikrimiz yok. Varsayım üreticinin onu son büyük gösteriye sakladığıdır. Daha fazla bilgi için bizi takip edin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sailorjohn -- 10 Eylül 2017; 21:8:16 >







  • 3G Cep Telefonu Ağ Kullanıcıları İçin Tam Ekran UHANS MX Özelleştirildi

    Üçgen çerçevesiz UHANS MX, ard arda gelen raporlardan ya da Asia World Expo'yu ilk kez başlatmasından bağımsız olarak dikkatleri çekti. Fuara katılan konukların çoğu, "aslında medyaya koyduğunuz resimlerden çok daha dikkat çekici ve prestijli" bir tasarımla şaşkın olduklarını söyledi. UHANS ekibi, UHANS MX'i şık tasarımı beğenenlere sadece 3G hücresel ağ isteyenlere hizmet eden tam ekran bir akıllı telefon yapmaktan gurur duyuyor.

    UHANS MX çerçevesiz 5.2 İnç Haberler

    En ucuz çerçeve arızalı akıllı telefon olarak öne sürülen UHANS MX, MT6580 dört çekirdekli CPU'ya sahip. 2GB RAM ve 16GB ROM. Aslında 3G şebekesi sınırlı alanlarına ve yalnızca birincil şebekeyi daha az maliyetle kullanmak isteyen kullanıcılar için özel bir versiyon. En önemlisi, UHANS MX, kullanıcı dostu fiyat etiketi ile daha iyi bir kullanıcı deneyiminden ödün vermedi; UHANS MX'in ışık sensörü ve yakınlık sensörü, diğer çerçevesiz akıllı telefonlara göre bir zıtlık, alttan üste doğru neredeyse görünmez üst çerçeveye yerleştirildi. engeli kaldırılmış çalışma garantisi.

    UHANS MX çerçevesiz 5.2 İnç Haberler

    Sözü edilen benzersizlik haricinde hâlâ konuşacak çok şeyimiz var. Önden yüklenen parmak izi algılayıcı, ekran kilidini oldukça düzgün kılan ve aynı zamanda bir ev düğmesi olarak da işlev görebilen hızlı dokunmaya karşı oldukça hassastır. Geniş görüş açısı, bu kompakt ama mükemmel akıllı telefonda kusursuz bir şekilde sunuluyor Ve çerçeve kullanılmayan tasarımı sayesinde 5.2 inç büyüklüğündeki UHANS MX, olması gerekenden daha etkileyici bir görsel efekt spor alıyor. Çift taraflı cam panel ve ergonomik kavisli gövde makul, gizli siyah da tüm tasarım zerafet tonu katıyor. UHANS MX, Android 7.0'da çalışır ve 8MP arka kamera ve 5MP ön kameraya sahiptir. Ayrıca 3000mAh dahili batarya ile de çalışır.

    Ana Özellikler:
    5.2-inç HD ekran
    MTK6580 32-bit 1.3Ghz Dört çekirdekli işlemci
    Android 7.0 OS
    2GB RAM + 16GB ROM (128GB genişletilebilir depolama)
    8MP arka kamera + 2MP ön kamera
    3000mAh pil
    OTG uyumlu

    Son olarak, en önemlisi, UHANS MX'i merak ediyorsanız, 6 Kasım'da başlayacak olan büyük bir promosyon kampanyasında size en ucuz UHANS MX'i almak şanslısınız. Daha fazla bilgi için bizi takip etmeye devam edin.




  • Bu insanların çerçevesiz telefondan anladıkları nedir çok merak ediyorum...
  • En ucuz üçlü çerçeveli UHANS MX Parmak izi sensörü fonksiyonları:
    1. Ekranın kilidini açın
    2. Ekran Görüntüsü
    3. Fotoğraf / video çekin
    4. Telefon çağrısını cevapla
    5. Ana sayfaya geri dönün.
    videoyu kontrol edin:
    https://www.youtube.com/watch?v=UvH9JA8gqQs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.