Şimdi Ara

Uhans Max 2 Vs Xiaomi Max 2?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • UHANS, en son akıllı telefon serisi için tanınmış Xiaomi'den sürekli ilham almaya çalışıyor gibi görünüyor. UHANS Not 4, bir dereceye kadar tasarımdaki Redmi not 4'ten sonra gelir ve konfigürasyonu yakalamak için elinden gelen her şeyi yapar. Şimdi, UHANS Max 2, 6.44 inçlik bir pipet geliyor.
    Uhans Max 2 Vs Xiaomi Max 2?

    dizayn
    Xiaomi Max 2 ile aynı şekilde, UHANS Max 2, 6.44 inçlik FullHD ekran ve tam metal bir yapı ile kuruldu. Tutuş deneyimini de dikkate alarak, her iki telefon da kenarda yuvarlama eğrileri ile işlenir. Bu nedenle, aslında taşımak için bir yük değildir.

    performans
    Uha'lar MT6750T octa-core işlemci ile sopa ederken, Xiaomi Max 2, 2.0GHz hızında çalışan snapdragon 625'e sahip. Ancak, 2 aynı noktada 4GB RAM ve 128GB genişletilebilir depolama birimi ile buluşuyor.

    Kamera
    Kamera ile konuşurken, UHANS Max 2'nin 4 kamera kurulumunda bize bir şaşkınlık attığını söylemek zorundayız. Piyasada sadece birkaç akıllı telefon üreticisi bu ayarı akıllı telefonlarına getirdiğini biliyoruz. UHANS Max 2'nin her iki tarafında çift kamera bulunuyor ve her ikisinde de 13MP + 2MP bulunuyor. Bu arada ikincil kamera bulanıklık efektinden sorumlu ve kullanıcılar çekim efektindeki ihtiyaçlarını karşılamak için ayarları serbestçe ayarlayabiliyorlar. Xiaomi Max 2 gelince, 12MP birincil kamera ve 5MP selfie shooter eşlik ediyor.

    pil
    Xiaomi Max 2, Uhans Max 2 özellikli 4300mAh enerji santralinden daha büyük bir 5300mAh batarya ile güçlendirilmiştir. Bununla birlikte, UHANS Max 2, Android işletim sisteminin stoğuyla delirmiş durumda ve her zamanki gibi hisse senedi Android 7.0, güç tüketiminde daha etkili davranılacak trend.

    Yazılım
    Xiaomi, Android 7.1.1'e dayanan Miui 8.0'ı ve UHANS'ı Saf Android 7.0 işletim sisteminde çalıştırdı. Tamamen değiştirilmemiş orijinal sistemi veya optimize edilmiş işletim sistemini beğenip beğenmediğini kullanıcıların tercihine bağlıyor.
    Uhans Max 2 Vs Xiaomi Max 2?

    Umarım doğru akıllı telefonu satın almanıza yardımcı olacaktır.
    Daha fazla karşılaştırma mesajı almak için ayarlanmış kalın.







  • Arayüzü vs herşeyi geçtim sırf qualcomm işlemci için xiaomi alınır bence
  • Uhans Max 2 ve Xiaomi Max 2 arasındaki fiyat farkı nedir?
    Uhans Max2 $ 140 ve Xiaomi Max 2 $ 240

    daha fazla detayı kontrol et
    https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_692766.html?lkid=11635273
    https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_684710.html?lkid=11635273




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.