Şimdi Ara

Ufak Bir Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar internette ki zevkim ve takip konuları paylaşıp daha çok kişiye ulaştırmak için site açmaya karar verdim ve dün itibari ile domain, host alımı yaptım. Bir kaç sorum olacak.


    Başlıyorum ufaktan.

    Adres: techtexts.net

    (1) Öncelikle tasarım konusuna değinelim; wordpress dışında tema yükleme şansımız yokmu sitemize? Varsa bu yollar neler. Photoshopta hazırladığım web sayfalarım için tasarımı html+css olarak kodladım ancak bunu siteye nasıl entegre edebilirim. Wordpress'de olduğu gibi masaüstünde .zip olarak yükleyi atabiliyormuyuz? Yada yol bu değilse nasıl yapıyoruz. Anasayfa tasarımı, kategori tasarımları vs. her sayfa için tasarımlarım hazır, kodlanmış yüklenmeyi bekliyor. Forum tasarımıda hazır. Kısaca herşey hazır tek sıkıntım cPanel kullanımı konusunda ki bilgisizliğim.

    (2) Sınırsız subdomain hakkım var. Bunlarıda kategori olarak kullanmak istiyorum. Örnek verecek olursak otomotiv.techtexts.net, mobil.techtexts.net gibi. Bu şekildemi kullanmak daha mantıklı yoksa techtexts.net/otomobil şeklinde sayfalarmı açıp kategori sayfası olarak kullanmak mı?

    (3) ve son sorum; Örneğin yeni bir haber paylaşmak istiyorum. Anasayfamda paylaşmak istiyorum. Konu açmak için cPanel'denmi haberle ilgili yazı ve resimleri yüklemem lazım? Yoksa basit forum mantığıyla konu aç> başlığı gir> içeriği oluştur> yayınla tarzında mı oluyor? Konuyu cPanel yada diğer yolla açtık diyelim bunu anasayfada hem son girilen haberler bölümü olan en üstte ki slayt tarzında ki kısma ve altta kısım kısım ayırmış olduğum kategori kısmında ortak olarak göstermek için ek olarak bişeyler yapmam lazım mı? Araçlarla ilgili bir haberi açıyoruz ve bunun en az önce belirttiğim gibi görünmesi hemde kategori kısmına girip otomotiv.techtexts.net adresine girince ordada görünmesini sağlamak için hem anasayfa kısmına hemde kategori kısmına ayrı ayrımı yüklemem gerekiyor?


    Evet arkadaşlar kafama takılan sorular şimdilik bunlar. İnternet uçsuz bucaksız bir ortam ilerleyen zamanlarda daha birçok şey kafamda soru işaretleri oluşturacak ve buraya yönlenmemi sağlayacak. :)

    Konuyla alakalı bi arkadaşımız yardımcı olursa sevinirim, teşekkürler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.