Şimdi Ara

Ufak Bir Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar. Ufak veya büyük bir sorunda olabilir çözümünü bulamadığım için yorum yapmamak en iyisi sanırım. Şimdi ben 15 katlı bir apartmanda oturuyorum, 12. katındayım apartmanın. Çok şahana 12 m uzunluğunda bir balkonum var şehir manzaralı. Orada rahatça kablosuz netin tadına bakmak istiyorum. Ancak apartmanda merkezi internet var. Sorunun en büyüğüde nedese bir tane internet çıkışı koymuşlar onu da oturma odasına. Oturma odası ile balkon arasında baya bir fark var. Balkonda da öte diğer odalarda o şekilde. Yani bir kabloya ya da oturma odasına mecbur durumdayım.

    Sorum şu şimdi ben apartmanın kurmuş olduğu internet hattından gelen bağlantımı wirele. dönüştürüp kullanabilir miyim? Yani amacım kablodan kurtulmak ve evin istediğim yerinde rahatça kullanabilmek.

    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.



  • Merhaba
    Evet bir adet access point alarak bu sorunu cözebilirsin.(Evin içinde gelen hattını wireless üzerinden dağıtabilirsin.)
    Ayrıca oturma odasından başka bir odada priz varmı ? Hani varda aktifmi değil? wireless cihazını balkonda takılıyorsa balkona yakın odaya koymanı tavsiye ederim.
    kolay gelsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omar_42

    Merhabalar arkadaşlar. Ufak veya büyük bir sorunda olabilir çözümünü bulamadığım için yorum yapmamak en iyisi sanırım. Şimdi ben 15 katlı bir apartmanda oturuyorum, 12. katındayım apartmanın. Çok şahana 12 m uzunluğunda bir balkonum var şehir manzaralı. Orada rahatça kablosuz netin tadına bakmak istiyorum. Ancak apartmanda merkezi internet var. Sorunun en büyüğüde nedese bir tane internet çıkışı koymuşlar onu da oturma odasına. Oturma odası ile balkon arasında baya bir fark var. Balkonda da öte diğer odalarda o şekilde. Yani bir kabloya ya da oturma odasına mecbur durumdayım.

    Sorum şu şimdi ben apartmanın kurmuş olduğu internet hattından gelen bağlantımı wirele. dönüştürüp kullanabilir miyim? Yani amacım kablodan kurtulmak ve evin istediğim yerinde rahatça kullanabilmek.

    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.




    Tek çıkışı çoğaltmak için ilk önce bir hub daha sonrada hubla evin 2 odasına kablo çektir access pointleride zıt yerlere koy evinde her yerde çekiceğine inanıyorum ama masraf yada kablo görmek istemiyorum dersen bir acces pointin mesafesi arada yalıtımsız duvar varsa 12 metre rahat çeker... kolay gelsin şimdiden




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.