Şimdi Ara

Ufak bir kaza yaptım. Bakarsanız sevinirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bugün ufak çaplı bir kaza yaptım. Park halindeyken arkadaki aracın hareketli halde (Range Rover)sıkıştırması sonucu öndeki arabanın arka tamponuna çarptım, hatta dokundurdum diyebilirim.çizikler ve bir çatlak oldu.Resimleri atacağım. Sigorta olaylarını bilmiyorum. Arabamızın ve karşıdaki arabanın kaskosu yok. Zorunlu sigorta ve vize var. Aracın sahibiyle konuştum, tabiki ben ödeyeceğim. Tahminim 100TL tutacak bir hasar var. Acaba bundan sonra ne yapmalıyım?



    1. ve 4. resimler çatlak, diğer yerler boya kalkması, sürtme sonucu olan hasarlar.
     Ufak bir kaza yaptım. Bakarsanız sevinirim. Ufak bir kaza yaptım. Bakarsanız sevinirim. Ufak bir kaza yaptım. Bakarsanız sevinirim. Ufak bir kaza yaptım. Bakarsanız sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sweetyman -- 30 Ekim 2013; 22:31:18 >







  • Çarptığınız aracın sahibi ile birlikte servise gidin tahmini hasar tutarını öğrenin. Eğer önemli bir ücret değilse cebinizden karşılayın derim. İşi trafik sigortasına bırakırsanız bir sonraki yıldan başlamak üzere hep daha fazla ücret ödersiniz ona göre düşünüp kararınızı verin.
  • mathematician arkdaşımız in dedigi gibi bir serviste sanayide yaptırmaya çalışın. hem boşuna sonraki yıllar fazla sigorta pirimi ödemeyin hemde aracınızın tramer sorgusunda hasar kaydı çıkmasın.. sigortaya giderse iş o zaman tampon komple değiştirirler ve değişen parçanız olur..
  • Merhaba cevaplar icin teşekkürler. Araç babamin üzerine. Şimdi bu olayı öğrenirse basıma kakar. Ben de öğrenciyim. Cebimden karşılamak da istemiyorum. Benim araçta sıfır hasar var.
  • Merhaba cevaplar icin teşekkürler. Araç babamin üzerine. Şimdi bu olayı öğrenirse basıma kakar. Ben de öğrenciyim. Cebimden karşılamak da istemiyorum. Benim araçta sıfır hasar var. @mathematician_01
    @CeVaLieR
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sweetyman

    Merhaba cevaplar icin teşekkürler. Araç babamin üzerine. Şimdi bu olayı öğrenirse basıma kakar. Ben de öğrenciyim. Cebimden karşılamak da istemiyorum. Benim araçta sıfır hasar var. @mathematician_01
    @CeVaLieR

    İşte bu sende hasar olmaması işleri karıştırıyor.Ama ne yapman gerektiğini bilmiyorum.
    Geçmiş olsun.
  • Sigortadan da yaptırdığınız zaman zaten mesaj atıyorlar(bende öyle olmuştu) yani para vermicem öğrenciyim babam öğrenmesin istiyorum desen de , baban onu öğrenicek maalesef ya git söyle yada cepten karşıla
  • Bence babanız öğrenmesin derseniz 100tlyi gözden çıkarın bence sonuç olarak arabay binen öğrenci onu pek sıkıntı etmez gibime geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.