Şimdi Ara

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 6. Maç | Galatasaray - Astana | 8 Aralık, 21.45 (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.067
Cevap
1
Favori
12.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bulkan

    Dh ahalisi. Yine bir maç konusu, üstelik avrupa maçı bu. Yine bazı saçma yorumlar. Kendi aranda rekabet, saygı çerçevesinde istediğini yap. Gül eğlen, geç dalganı, birşeyleri ortaya koyup müzakere et. Ama avrupa maçından sonra sidik yarıştırmak da neyin nesi oluyor, hiç yakışıyor mu?
    Lütfen şu zihniyetten biraz kurtulalım, bazı şeyleri aşalım artık. Bu zihniyette gittiğimiz sürece ne taraftar profili, ne insanımız ne de sportif başarı anlamında bir adım ileri gidemeyiz. Şöyle bir konu da sidik yarışına dönüşmesin yahu ne olur sanki. Çok az mantıklı, fayda sağlayacak yorum yapılıyor. Nasıl daha iyiye gidebiliriz, eksik yönlerin doğru teşhisi, yapılması gerekenler yorumlanmalı. Kendi aramızdaki rekabet söz konusu olunca istediğimizi yapalım ama tabi yine saygı çerçevesi içerisinde.

    Taraftar protestosunda, istifaya çağırmasında sonuna kadar haklıdır. Ben yine de diyorum ki tebrikler Galatasaray. En kötü almamız gereken 1 puan vardı & aldılar. Hiç olmazsa avrupada devam edecekler bunca yapılan yanlışlara, olumsuzluklara rağmen. Denizli hocanın da açıklamaları şahaneydi. En zorlandığı maçın bu maç olduğunu & Burak'ın Türkiye'nin en iyi forveti olduğunu söyleyip ironi yapması harikaydı. Bence sabretmek lazım, birşeyler değişecek kesinlikle. Sadece zaman lazım. Denizli bir yandan sportif anlamda takımı, oyuncuları tanımaya, toparlamaya çalışırken diğer yandan da yönetime bakıyor. Yönetim acemi çünkü, Denizli onlara da gereken bilgi birikimini aktaracaktır tecrübesiyle. Biraz daha elinin güçlenmesini bekliyor. Yani demem o ki hocaya güvenin.
    Astana gibi Gs'nin rakibi olamayacak takımdan 6 puan almak gerekirken sidik zoruyla 2 puanla grubu 3. tamamlamak, başka zaman olsa başarısızlıktır ama gelinen noktada, şu şartlarda hani hiç yoktan iyidir diyebiliriz. Buruk bir sevinç oldu bende yani nereden nereye. Normal şartlarda 5-0 6-0 bitecek maç son 10 dakikada oyuncuların saçmalaması yüzünden zar zor 1-1 bitti. İzlerken yüreğim ağzıma geldi, GS yi hiç böyle gördüğümü hatırlamıyorum.

    Gs liselilerin & İnan Kıraç'ın yıllardır ben ne yapmaya çalıştığına bir türlü anlam veremiyorum. Sanırım forumda da şu yönde yorum gördüm, "yönetimde fbliler olsa anca bu kadar kötü olur" dediler ya. İnanın fbli yöneticiler olsa bile bundan daha iyi olurdu o kadar net söylüyorum.
    Bir Fbli olarak ben sahada, özellikle avrup arenasında, Real e ecel terleri döktüren, yarı finalin eşiğinden dönen, real gibi büyük takımlara kükreyen, baştan sona baskılı oynayan vb en son 2-2,5 yıl önceki Gs'yi geri istiyorum. Gs'yi bu hâle getirenlere yazıklar olsun öncelikle.

    Aklı mantığı olan insanlar, Eboue, Drogba, Elmander, Amrabat, Bruma, Telles, Melo , hatta cemaili, hatta ve hatta pandev, hajrovic gibi önemli isimleri çok daha uzun süre takımda tutar, faydalanır, verim alır. Bunları harcamaz. Gidenlere bakın bir de şimdi takımda oynayanlara. Hemen hepsi çöp, asla Gs yi bırakın süperligde dahi oynayamayacak oyuncular. Sarbi , Semih, Umut, Olcan, Jpk , Burak, Bilal gibilerinden bahsediyorum. Bunları izlerken çıldırıyorum, kabullenemiyorum. Drogba, al geri getir, bugün bile hâlâ banko oynar, çok da iyi oynar iddia ediyorum.
    Daha dün gibi aklımda, arenada reale kükrüyordu Gs. Nereden nereye. Takımı bu hâle getirenlerin malesef hâlâ sözü geçiyor. Hem taraftarların içine hem de yönetime, liselilere kadar gs camiasının içine hainler, ikiyüzlüler, hırsızlar sirayet etmiş durumda. Kulübü hep zarara uğratıyorlar.

    Gs, liselilerden & İnan Kıraç'tan kurtulmadığı sürece düze çıkamaz çok net söylüyorum. Ünal Aysal gibi belki de Faruk Süren ile birlikte gelmiş geçmiş en iyi, vizyon sahibi başkanın kıymeti bilinmedi. Kulübü borca batırdı kaçtı gitti diyenlerin ya hiçbirşeyden haberi olmadığını ya da art niyetli olduğunu düşünürüm ben.
    Aysal'a yetki verilseydi, Riva projesi vardı. Şimdiye çoktan halletmiş, kulübe ciddi gelir kaynağı sağlamış durumda olacaktı. Son birkaç ayını çıkarın, geri kalan bölümde Aysal büyük başarı sağladı bence. 1 kez clde yarı finalin eşiğinden döndü, ertesi sezon juveyi yenip gruptan çıktı. Kupalar şampiyonluklar, kulübü birkaç adım ileriye taşıdı. Sonra ne oldu herkesin malumu. Liseliler & İnan Kıraç başta olmak üzere yapılan yanlışlar silsilesi, akıl almaz saçma işler camiayı bugünkü hâline getirdi.
    Ben bir Fbli olarak bu kadarını görüyorsam gerisini siz düşünün.

    Şu anki yönetimin de başkanın da futboldan anlamadığı belli. Skandal işlerle , saçma hatalarla kötü bir başlangıç yaptılar. Neşter gerçekten de geç vuruldu. Denizli hamlesi aslında sezon başında olacaktı. Ben en başından beri Hamza hocanın yollanması gerektiğini düşünüyordum zaten. Yerinde olsaydım zirvede bırakırdım. 3 kupa tatavasının ardına sığınarak gereğinden fazla kaldı orada bence. Alınan kupalara, 4. yıldıza saygım sonsuz yanlış anlaşılmasın. Ancak fazla abartıldı.
    Denizli'ye teklif götürüldü aslında sezon başında ama Hamza hoca halen devam ettiği için kabul etmedi. Yönetim en büyük hatayı orada yaptı.
    Ancak iyi kötü taraftara kulak vermeye çalışıyorlar. Aslında sezon başlamadan yapacakları Denizli hamlesini geç de olsa yaptılar. Tek doğru icraatları bu oldu. Dursun başkan çok kral adam bence. İroni yapmıyorum samimi söylüyorum, çok kalender, efendi bir adama benziyor. Kavgayla vb birşeyin çözüleceğine inanmadığını söylüyor.
    Eğer hatalarından ders alırsa yönetimle birlikte, benim sizin hepimizin malumu şu çöp oyunculardan da kurturlup 1-2 nokta transfere imza atarlarsa herşeye rağmen onları desteklemek gerekir. Tamam haklı olarak istifa etsinler diyorsunuz, bence de çoktan etmelilerdi hele gros skandalının ertesi gününde. Ancak yerine gelen ne yapacak, şapkadan tavşan mı çıkaracak? Yine lise, yine İnan Kıraç ne derse o olacak. Sorun sadece Td ya da yönetim değil , hâlâ bunu anlamayanlar varsa anlattığım hususlar hakkında biraz düşünsünler. Yapılan hataları, saçma demeçleri bir takip etsinler. Erman Toroğlu'nun asporda GS lisesi ve İnan Kıraç hakkındaki sözlerine kulak versinler.

    Gün tartışma, sidik yarıştırma günü değildir. Birlik olmak, mantıklı hareket etmek lazımdır. Dediğim gibi bazı şeyleri aşalım artık. Saygılar.






    Aysal'ı beğenmen haricinde katılıyorum düşüncelerinin bir çoğuna. Şunu unutuyorsun ya da değinmemişsin. Aysal neye göre başarılı? Tüpcü faciasının izlerini hala taşıyan bir BJK ve asparagas şikeyle bence uzaktan yakından alakası olmayan FB nin yaşadığı süreçde GS nin şampiyon olması başarı değil ki gerçi bana göre lig de şampiyon olmak başarıdan çok olması gerekendir ha olamayada bilirsin ortalama 3 senede 1 bu 3 büyük kulüp şampiyon oluyo zaten esas olan avrupada istikrar olmalı. Çok eskiye gidiyorum Gs uefa kupasını nasıl kazandı? 4 sene ş.ligine üstüste gitti her seferinde çok vasat performanslar ama sonuncusunda milan ı 2-1 den 2-3 yenerek uefaya kaldı ve muazzam futbol oynayarak bileğinin hakkıyla kupayı kazandı peki final de kimi yenerek aldı o kupayı? ARSENAL. Arsenal o dönemden sonra da hiç bir kupa kazanamadı avrupa da ama gelişimi bambaşka yönde oldu her sene Ş.ligine giden ve her sene çeyrek-yarı final oynayan avrupanın kalbur üstü diyebileceğimiz takımlarından biri oldu. Peki GS ne yönde ilerledi? 16 sene de yanılmıyorsam 2 kez çeyrek finale çıkabildi. Bu asla başarı olamaz son iki yılı söylemiyorum pencerenin bütününden bahsediyorum. BJK-FB-GS için başarı ARSENAL örneğidir. Çünkü bu külüplerimizde ciddi manada inanılmaz bir potansiyel var. Olmayan şey istikrar. Senelerdir öğrenemedik bunu. O kadar komik insanlar var ki futbolun başında. Tarafdarları birbirine düşman edecek açıklamalar yapan sürekli ortamı geren. Bir takımı yönetmek anlamında A.YILDIRIM bence türkiye nin en büyük ismidir. Kazandırdığı tesisleri herkes biliyor. Amatör branşlarda basketbol-voleybol vs ne kadar kupa kazanıldı ise avrupa da en büyük etken A.YILDIRIM ın amatör branşlara yaptığı yatırım sonucu diğer rakiplerinde yarışabilmek adına yatırım yapmak zorunda kalmasıdır amaaaaa kesinlikle ve kesinlikle futboldan anlamıyor esasında anlıyor da anlamıyor. duygularıyla egolarıyla hareket ediyor. Şuan Almanya milli takımı teknik drektörü olan Johaim Löw lü Fenerbahçe yi hatırlayanlar var mıdır aramızda? Ben çok iyi hatırlıyorum göze hoş gelen keyif veren bir takımdık ama basit puan kayıpları ile şampiyon olamadık sırf bu sebeple gönderildi. Rıdvan Dilmen geldi 5 maç sonunda 3 galibiyet- 2 beraberlik almıştı sanırım ya da 2g - 3b tam hatırlayamadım gönderildi 5. hafta sonunda. Zico zamanındaki göze hoş gelen pas oyununu çok iyi oynayan FB vardı Zico da gönderildi. A.KOCAMAN çok kötü oynatıyo denen KOCAMAN bile son senesinde sistemini oturttu ve yaşanan bütün olumsuzluklara rağman sistemini büyük ölçüde oturttuğu an Avrupa da yarıfinali gördü ve o da gönderildi. Ersun YANAL gene aynı şekilde. Böyle bir ortamda nasıl başarılı olunabilir ALLAH aşkına? Saygılar..




  • Bakalim simdi ne yapacak. Bu futbol devam ederse istemesemde 0 ceker GALATASARAY

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tekadamm

    quote:

    Orijinalden alıntı: III I II III I I

    quote:

    Orijinalden alıntı: tekadamm

    Maccabi Tel Aviv şampiyonlar ligi gruplarında 0 puan alarak, Türkiyeyi avrupada rezil etmiş fb ile bu kötü rekora ortak oldu.


    Gs de geçen sezon 1 puan toplayıp eşşek yüküyle gol yedi. Karşılaştırma yaparken önce sen ne halt yediğine bak. O 1 puanında son dk larda kurtardın. O golde olmasa rezil dediğin fb ile aynı puanda olacaktın. Tek farkın 1 puan ile avunmaksa bişi demiyorum.

    Teyzenin sakalları olsa . Tarih her zaman fb'nin şampiyonlar liginde 0 çekip rezil olduğunu yazacaktır, Galatasaray değince de akla avrupada en başarılı Türk kulübü gelir, 1 puan değil ;)

    -10 larda averajın vardı hala ne konuşuyorsun 0 çekmişizmiş. 0 çektiğimiz grup maçlarına bir daha bak da nasıl yenilmişiz sizin gibi rezil kepaze rüsva olarak mı sonuncu olmuşuz görürsün sadece grup maçlarına bak tabii işine gelirse :). Başarı değişir 2005-2007 arası en iyi ilk 20 kulüp arasındaydık bugün farklı yarın farklı olur değişir yani.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Angry Grandpa

    quote:

    Orijinalden alıntı: tekadamm

    quote:

    Orijinalden alıntı: III I II III I I

    quote:

    Orijinalden alıntı: tekadamm

    Maccabi Tel Aviv şampiyonlar ligi gruplarında 0 puan alarak, Türkiyeyi avrupada rezil etmiş fb ile bu kötü rekora ortak oldu.


    Gs de geçen sezon 1 puan toplayıp eşşek yüküyle gol yedi. Karşılaştırma yaparken önce sen ne halt yediğine bak. O 1 puanında son dk larda kurtardın. O golde olmasa rezil dediğin fb ile aynı puanda olacaktın. Tek farkın 1 puan ile avunmaksa bişi demiyorum.

    Teyzenin sakalları olsa . Tarih her zaman fb'nin şampiyonlar liginde 0 çekip rezil olduğunu yazacaktır, Galatasaray değince de akla avrupada en başarılı Türk kulübü gelir, 1 puan değil ;)

    -10 larda averajın vardı hala ne konuşuyorsun 0 çekmişizmiş. 0 çektiğimiz grup maçlarına bir daha bak da nasıl yenilmişiz sizin gibi rezil kepaze rüsva olarak mı sonuncu olmuşuz görürsün sadece grup maçlarına bak tabii işine gelirse :). Başarı değişir 2005-2007 arası en iyi ilk 20 kulüp arasındaydık bugün farklı yarın farklı olur değişir yani.

    Avrupanın rezili olduğunuzu biliyordukta 0 çekmekle bile övünebileceğinizi ilk kez gördük. Fenere avrupada fark atan takımları saysak, kadıköyden moldeye yol olur ;) Her alanda sizden üstünüz sus ve 4 yıldızlı komutanına selam dur ;)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tekadamm

    quote:

    Orijinalden alıntı: III I II III I I

    quote:

    Orijinalden alıntı: tekadamm

    Maccabi Tel Aviv şampiyonlar ligi gruplarında 0 puan alarak, Türkiyeyi avrupada rezil etmiş fb ile bu kötü rekora ortak oldu.


    Gs de geçen sezon 1 puan toplayıp eşşek yüküyle gol yedi. Karşılaştırma yaparken önce sen ne halt yediğine bak. O 1 puanında son dk larda kurtardın. O golde olmasa rezil dediğin fb ile aynı puanda olacaktın. Tek farkın 1 puan ile avunmaksa bişi demiyorum.

    Teyzenin sakalları olsa . Tarih her zaman fb'nin şampiyonlar liginde 0 çekip rezil olduğunu yazacaktır, Galatasaray değince de akla avrupada en başarılı Türk kulübü gelir, 1 puan değil ;)

    yav he he 1 puanla 0 puan arasında uçurum varmış gibi konuşuyorsun 2 senedir rezilliği kim yazıyor görüyoruz.Tarih gs nin geçen sezon averaj takımı olduğunu yazacaktır hadi yine iyisiniz malmö reköru elinizden aldı ikinizde aynı düzey takımsınız kapışırsınız artık - rekorunda.ve 0 çektiğimiz grup gsnin geçen sezonki grubundan 1000 kat daha zordu lyon barça lever falan vardı siz anderlechtte 5 puan verdiniz




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uchiha-İtachi

    quote:

    Orijinalden alıntı: tekadamm

    quote:

    Orijinalden alıntı: III I II III I I

    quote:

    Orijinalden alıntı: tekadamm

    Maccabi Tel Aviv şampiyonlar ligi gruplarında 0 puan alarak, Türkiyeyi avrupada rezil etmiş fb ile bu kötü rekora ortak oldu.


    Gs de geçen sezon 1 puan toplayıp eşşek yüküyle gol yedi. Karşılaştırma yaparken önce sen ne halt yediğine bak. O 1 puanında son dk larda kurtardın. O golde olmasa rezil dediğin fb ile aynı puanda olacaktın. Tek farkın 1 puan ile avunmaksa bişi demiyorum.

    Teyzenin sakalları olsa . Tarih her zaman fb'nin şampiyonlar liginde 0 çekip rezil olduğunu yazacaktır, Galatasaray değince de akla avrupada en başarılı Türk kulübü gelir, 1 puan değil ;)

    yav he he 1 puanla 0 puan arasında uçurum varmış gibi konuşuyorsun 2 senedir rezilliği kim yazıyor görüyoruz.Tarih gs nin geçen sezon averaj takımı olduğunu yazacaktır hadi yine iyisiniz malmö reköru elinizden aldı ikinizde aynı düzey takımsınız kapışırsınız artık - rekorunda.ve 0 çektiğimiz grup gsnin geçen sezonki grubundan 1000 kat daha zordu lyon barça lever falan vardı siz anderlechtte 5 puan verdiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tekadamm

    quote:

    Orijinalden alıntı: Angry Grandpa

    quote:

    Orijinalden alıntı: tekadamm

    quote:

    Orijinalden alıntı: III I II III I I

    quote:

    Orijinalden alıntı: tekadamm

    Maccabi Tel Aviv şampiyonlar ligi gruplarında 0 puan alarak, Türkiyeyi avrupada rezil etmiş fb ile bu kötü rekora ortak oldu.


    Gs de geçen sezon 1 puan toplayıp eşşek yüküyle gol yedi. Karşılaştırma yaparken önce sen ne halt yediğine bak. O 1 puanında son dk larda kurtardın. O golde olmasa rezil dediğin fb ile aynı puanda olacaktın. Tek farkın 1 puan ile avunmaksa bişi demiyorum.

    Teyzenin sakalları olsa . Tarih her zaman fb'nin şampiyonlar liginde 0 çekip rezil olduğunu yazacaktır, Galatasaray değince de akla avrupada en başarılı Türk kulübü gelir, 1 puan değil ;)

    -10 larda averajın vardı hala ne konuşuyorsun 0 çekmişizmiş. 0 çektiğimiz grup maçlarına bir daha bak da nasıl yenilmişiz sizin gibi rezil kepaze rüsva olarak mı sonuncu olmuşuz görürsün sadece grup maçlarına bak tabii işine gelirse :). Başarı değişir 2005-2007 arası en iyi ilk 20 kulüp arasındaydık bugün farklı yarın farklı olur değişir yani.

    Avrupanın rezili olduğunuzu biliyordukta 0 çekmekle bile övünebileceğinizi ilk kez gördük. Fenere avrupada fark atan takımları saysak, kadıköyden moldeye yol olur ;) Her alanda sizden üstünüz sus ve 4 yıldızlı komutanına selam dur ;)

    Hayır kendi rezilliğini görmeyip fenerbahçenin kaç sene önce sıfır çektiği grubu örnek gösteriyorsunuz ona şaşıyorum, Aha işte 4 yıldız muhabbeti yapıyor adam bunlarla ne konuşulunabilinir ki?

    Fenerbahçenin sayılmayan şampiyonlukları sayıldığında ne yapacaksınız (ki Tff nin beşiktaşa rekabetten geri kalmasın diye 2 yıldızı nasıl verdiğini biliyoruz) Hiç boşuna demeyin istatistiklere dahil değil falan diye bal gibi de dahil. İtalyada 4 takımın katıldığı şampiyonanın şampiyonlukları bile kabul edilirken bizimki de eninde sonunda kabul edilecek

    He şimdi ben de sana 5 yıldızlı komutanının önünde saygıyla eğil mi diyeyim?




  • Ne kafalar var be. =)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Angry Grandpa

    quote:

    Orijinalden alıntı: tekadamm

    quote:

    Orijinalden alıntı: Angry Grandpa

    quote:

    Orijinalden alıntı: tekadamm

    quote:

    Orijinalden alıntı: III I II III I I

    quote:

    Orijinalden alıntı: tekadamm

    Maccabi Tel Aviv şampiyonlar ligi gruplarında 0 puan alarak, Türkiyeyi avrupada rezil etmiş fb ile bu kötü rekora ortak oldu.


    Gs de geçen sezon 1 puan toplayıp eşşek yüküyle gol yedi. Karşılaştırma yaparken önce sen ne halt yediğine bak. O 1 puanında son dk larda kurtardın. O golde olmasa rezil dediğin fb ile aynı puanda olacaktın. Tek farkın 1 puan ile avunmaksa bişi demiyorum.

    Teyzenin sakalları olsa . Tarih her zaman fb'nin şampiyonlar liginde 0 çekip rezil olduğunu yazacaktır, Galatasaray değince de akla avrupada en başarılı Türk kulübü gelir, 1 puan değil ;)

    -10 larda averajın vardı hala ne konuşuyorsun 0 çekmişizmiş. 0 çektiğimiz grup maçlarına bir daha bak da nasıl yenilmişiz sizin gibi rezil kepaze rüsva olarak mı sonuncu olmuşuz görürsün sadece grup maçlarına bak tabii işine gelirse :). Başarı değişir 2005-2007 arası en iyi ilk 20 kulüp arasındaydık bugün farklı yarın farklı olur değişir yani.

    Avrupanın rezili olduğunuzu biliyordukta 0 çekmekle bile övünebileceğinizi ilk kez gördük. Fenere avrupada fark atan takımları saysak, kadıköyden moldeye yol olur ;) Her alanda sizden üstünüz sus ve 4 yıldızlı komutanına selam dur ;)

    Hayır kendi rezilliğini görmeyip fenerbahçenin kaç sene önce sıfır çektiği grubu örnek gösteriyorsunuz ona şaşıyorum, Aha işte 4 yıldız muhabbeti yapıyor adam bunlarla ne konuşulunabilinir ki?

    Fenerbahçenin sayılmayan şampiyonlukları sayıldığında ne yapacaksınız (ki Tff nin beşiktaşa rekabetten geri kalmasın diye 2 yıldızı nasıl verdiğini biliyoruz) Hiç boşuna demeyin istatistiklere dahil değil falan diye bal gibi de dahil. İtalyada 4 takımın katıldığı şampiyonanın şampiyonlukları bile kabul edilirken bizimki de eninde sonunda kabul edilecek

    He şimdi ben de sana 5 yıldızlı komutanının önünde saygıyla eğil mi diyeyim?

    Hocam sen bizim rezilliği boşver de..100 küsür yıllık tarihindeki tek başarısı 1 kez şampiyonlar liginde çeyrek finale çıkmış ve 0 puan alarak rekor kırmış bir takımın taraftarı hala gelip buraya neyi yarıştırıyor anlamak mümkün dğeil yav. Avrupa kupalarında bugün hiç bir şekilde Fenerbahçe'nin Galatasaray'a rakip olması mümkün olamaz. Bunu ben değil tarih söylüyor daha neyi konuşuyorsunuz, çok komiksiniz yani.

    Hayır Fenere 10 tane yıldız taksan ne olacak anlamadımki 200 tane yıldız takın hocam. Avrupa'da en fazla Sturm Graz ayarında bir takımsınız. Bu kadar net.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: britony

    quote:

    Orijinalden alıntı: Angry Grandpa

    quote:

    Orijinalden alıntı: tekadamm

    quote:

    Orijinalden alıntı: Angry Grandpa

    quote:

    Orijinalden alıntı: tekadamm

    quote:

    Orijinalden alıntı: III I II III I I

    quote:

    Orijinalden alıntı: tekadamm

    Maccabi Tel Aviv şampiyonlar ligi gruplarında 0 puan alarak, Türkiyeyi avrupada rezil etmiş fb ile bu kötü rekora ortak oldu.


    Gs de geçen sezon 1 puan toplayıp eşşek yüküyle gol yedi. Karşılaştırma yaparken önce sen ne halt yediğine bak. O 1 puanında son dk larda kurtardın. O golde olmasa rezil dediğin fb ile aynı puanda olacaktın. Tek farkın 1 puan ile avunmaksa bişi demiyorum.

    Teyzenin sakalları olsa . Tarih her zaman fb'nin şampiyonlar liginde 0 çekip rezil olduğunu yazacaktır, Galatasaray değince de akla avrupada en başarılı Türk kulübü gelir, 1 puan değil ;)

    -10 larda averajın vardı hala ne konuşuyorsun 0 çekmişizmiş. 0 çektiğimiz grup maçlarına bir daha bak da nasıl yenilmişiz sizin gibi rezil kepaze rüsva olarak mı sonuncu olmuşuz görürsün sadece grup maçlarına bak tabii işine gelirse :). Başarı değişir 2005-2007 arası en iyi ilk 20 kulüp arasındaydık bugün farklı yarın farklı olur değişir yani.

    Avrupanın rezili olduğunuzu biliyordukta 0 çekmekle bile övünebileceğinizi ilk kez gördük. Fenere avrupada fark atan takımları saysak, kadıköyden moldeye yol olur ;) Her alanda sizden üstünüz sus ve 4 yıldızlı komutanına selam dur ;)

    Hayır kendi rezilliğini görmeyip fenerbahçenin kaç sene önce sıfır çektiği grubu örnek gösteriyorsunuz ona şaşıyorum, Aha işte 4 yıldız muhabbeti yapıyor adam bunlarla ne konuşulunabilinir ki?

    Fenerbahçenin sayılmayan şampiyonlukları sayıldığında ne yapacaksınız (ki Tff nin beşiktaşa rekabetten geri kalmasın diye 2 yıldızı nasıl verdiğini biliyoruz) Hiç boşuna demeyin istatistiklere dahil değil falan diye bal gibi de dahil. İtalyada 4 takımın katıldığı şampiyonanın şampiyonlukları bile kabul edilirken bizimki de eninde sonunda kabul edilecek

    He şimdi ben de sana 5 yıldızlı komutanının önünde saygıyla eğil mi diyeyim?

    Hocam sen bizim rezilliği boşver de..100 küsür yıllık tarihindeki tek başarısı 1 kez şampiyonlar liginde çeyrek finale çıkmış ve 0 puan alarak rekor kırmış bir takımın taraftarı hala gelip buraya neyi yarıştırıyor anlamak mümkün dğeil yav. Avrupa kupalarında bugün hiç bir şekilde Fenerbahçe'nin Galatasaray'a rakip olması mümkün olamaz. Bunu ben değil tarih söylüyor daha neyi konuşuyorsunuz, çok komiksiniz yani.

    Hayır Fenere 10 tane yıldız taksan ne olacak anlamadımki 200 tane yıldız takın hocam. Avrupa'da en fazla Sturm Graz ayarında bir takımsınız. Bu kadar net.


    Sturm graz ha

    siz yine şuan pazarspor değerinde bir takımsınız sanki avrupada 10 kupa aldınız şansa bala 1 kupa aldınz kalktı bi tarafınız çok komiksiniz ya astanayı yenemeyen takım bunları söyleyebiliyor gs avrupada daha başarılı ona lafımız yok ama avrupada başarılı olmanız Fenerbahçelileri ilgilendirmiyor bunu ısıtıp ısıtıp önümüze getirmenin bi anlamı yok siz başarılı olunca Fb birşey kaybetmiyor az saksıyı çalıştırın sonra konuşun daha da cevap vermeyecem bıktım senin gibi trollerden




  • quote:

    Orijinalden alıntı: britony

    quote:

    Orijinalden alıntı: Angry Grandpa

    quote:

    Orijinalden alıntı: tekadamm

    quote:

    Orijinalden alıntı: Angry Grandpa

    quote:

    Orijinalden alıntı: tekadamm

    quote:

    Orijinalden alıntı: III I II III I I

    quote:

    Orijinalden alıntı: tekadamm

    Maccabi Tel Aviv şampiyonlar ligi gruplarında 0 puan alarak, Türkiyeyi avrupada rezil etmiş fb ile bu kötü rekora ortak oldu.


    Gs de geçen sezon 1 puan toplayıp eşşek yüküyle gol yedi. Karşılaştırma yaparken önce sen ne halt yediğine bak. O 1 puanında son dk larda kurtardın. O golde olmasa rezil dediğin fb ile aynı puanda olacaktın. Tek farkın 1 puan ile avunmaksa bişi demiyorum.

    Teyzenin sakalları olsa . Tarih her zaman fb'nin şampiyonlar liginde 0 çekip rezil olduğunu yazacaktır, Galatasaray değince de akla avrupada en başarılı Türk kulübü gelir, 1 puan değil ;)

    -10 larda averajın vardı hala ne konuşuyorsun 0 çekmişizmiş. 0 çektiğimiz grup maçlarına bir daha bak da nasıl yenilmişiz sizin gibi rezil kepaze rüsva olarak mı sonuncu olmuşuz görürsün sadece grup maçlarına bak tabii işine gelirse :). Başarı değişir 2005-2007 arası en iyi ilk 20 kulüp arasındaydık bugün farklı yarın farklı olur değişir yani.

    Avrupanın rezili olduğunuzu biliyordukta 0 çekmekle bile övünebileceğinizi ilk kez gördük. Fenere avrupada fark atan takımları saysak, kadıköyden moldeye yol olur ;) Her alanda sizden üstünüz sus ve 4 yıldızlı komutanına selam dur ;)

    Hayır kendi rezilliğini görmeyip fenerbahçenin kaç sene önce sıfır çektiği grubu örnek gösteriyorsunuz ona şaşıyorum, Aha işte 4 yıldız muhabbeti yapıyor adam bunlarla ne konuşulunabilinir ki?

    Fenerbahçenin sayılmayan şampiyonlukları sayıldığında ne yapacaksınız (ki Tff nin beşiktaşa rekabetten geri kalmasın diye 2 yıldızı nasıl verdiğini biliyoruz) Hiç boşuna demeyin istatistiklere dahil değil falan diye bal gibi de dahil. İtalyada 4 takımın katıldığı şampiyonanın şampiyonlukları bile kabul edilirken bizimki de eninde sonunda kabul edilecek

    He şimdi ben de sana 5 yıldızlı komutanının önünde saygıyla eğil mi diyeyim?

    Hocam sen bizim rezilliği boşver de..100 küsür yıllık tarihindeki tek başarısı 1 kez şampiyonlar liginde çeyrek finale çıkmış ve 0 puan alarak rekor kırmış bir takımın taraftarı hala gelip buraya neyi yarıştırıyor anlamak mümkün dğeil yav. Avrupa kupalarında bugün hiç bir şekilde Fenerbahçe'nin Galatasaray'a rakip olması mümkün olamaz. Bunu ben değil tarih söylüyor daha neyi konuşuyorsunuz, çok komiksiniz yani.

    Hayır Fenere 10 tane yıldız taksan ne olacak anlamadımki 200 tane yıldız takın hocam. Avrupa'da en fazla Sturm Graz ayarında bir takımsınız. Bu kadar net.


    Kendinizi kaf dağında görmeyi ne çok seviyorsunuz "rakip olması mümkün olamaz" ne yahu? alt tarafı bizden fazla maç yapmışsınız avrupada bu mu yani sen önce yazdığımı düzgün oku yıldız yarıştıran ben değilim burada.

    Fenerbahçe'nin 100 küsür yıllık tarihini tekrar oku ne başarıları varmış görürsün




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uchiha-İtachi


    ...şansa bala 1 kupa aldınz kalktı bi tarafınız...

    Şu kısma takıldım.

    Hiç mağlup olmadan o kupayı alıyorsun, üstelik final maçında 10 kişi kalıyorsun. Bu nasıl "şansa bala" oluyor, onu anlamadım?

    Zamanında Aziz Yıldırım da demişti bunu da, hadi o AY'dir diye çok düşünmedim.

    Kura şansı mı vardı diye düşünüyorum da, öyle köy takımları ile karşılaştığımız söylenemez.

    Daha da ilginç olanı, bu kupaya laf atan Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin daha bu kupayı alamamış olması; Fenerbahçe'nin yarı finalle, daha da vahim olanı Beşiktaş'ın forma reklamları eşliğinde çeyrek finalle övünmesi.


    Her şey deyin de şu kupaya "Şansa bala alındı" demeyin, ayıptır.


    Ha, biz başka kupa aldık mı 2000'den sonra? Hayır. Eğer sonraki iki sezon UCL gruplarından çıkmayı başaran o kadro devam etseydi alınabilirdi; ama hepsi bir bir dağıldı. Gönül ister ki bu sezon alalım; ama çok zor olduğunu biz de biliyoruz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uchiha-İtachi

    quote:

    Orijinalden alıntı: britony

    quote:

    Orijinalden alıntı: Angry Grandpa

    quote:

    Orijinalden alıntı: tekadamm

    quote:

    Orijinalden alıntı: Angry Grandpa

    quote:

    Orijinalden alıntı: tekadamm

    quote:

    Orijinalden alıntı: III I II III I I

    quote:

    Orijinalden alıntı: tekadamm

    Maccabi Tel Aviv şampiyonlar ligi gruplarında 0 puan alarak, Türkiyeyi avrupada rezil etmiş fb ile bu kötü rekora ortak oldu.


    Gs de geçen sezon 1 puan toplayıp eşşek yüküyle gol yedi. Karşılaştırma yaparken önce sen ne halt yediğine bak. O 1 puanında son dk larda kurtardın. O golde olmasa rezil dediğin fb ile aynı puanda olacaktın. Tek farkın 1 puan ile avunmaksa bişi demiyorum.

    Teyzenin sakalları olsa . Tarih her zaman fb'nin şampiyonlar liginde 0 çekip rezil olduğunu yazacaktır, Galatasaray değince de akla avrupada en başarılı Türk kulübü gelir, 1 puan değil ;)

    -10 larda averajın vardı hala ne konuşuyorsun 0 çekmişizmiş. 0 çektiğimiz grup maçlarına bir daha bak da nasıl yenilmişiz sizin gibi rezil kepaze rüsva olarak mı sonuncu olmuşuz görürsün sadece grup maçlarına bak tabii işine gelirse :). Başarı değişir 2005-2007 arası en iyi ilk 20 kulüp arasındaydık bugün farklı yarın farklı olur değişir yani.

    Avrupanın rezili olduğunuzu biliyordukta 0 çekmekle bile övünebileceğinizi ilk kez gördük. Fenere avrupada fark atan takımları saysak, kadıköyden moldeye yol olur ;) Her alanda sizden üstünüz sus ve 4 yıldızlı komutanına selam dur ;)

    Hayır kendi rezilliğini görmeyip fenerbahçenin kaç sene önce sıfır çektiği grubu örnek gösteriyorsunuz ona şaşıyorum, Aha işte 4 yıldız muhabbeti yapıyor adam bunlarla ne konuşulunabilinir ki?

    Fenerbahçenin sayılmayan şampiyonlukları sayıldığında ne yapacaksınız (ki Tff nin beşiktaşa rekabetten geri kalmasın diye 2 yıldızı nasıl verdiğini biliyoruz) Hiç boşuna demeyin istatistiklere dahil değil falan diye bal gibi de dahil. İtalyada 4 takımın katıldığı şampiyonanın şampiyonlukları bile kabul edilirken bizimki de eninde sonunda kabul edilecek

    He şimdi ben de sana 5 yıldızlı komutanının önünde saygıyla eğil mi diyeyim?

    Hocam sen bizim rezilliği boşver de..100 küsür yıllık tarihindeki tek başarısı 1 kez şampiyonlar liginde çeyrek finale çıkmış ve 0 puan alarak rekor kırmış bir takımın taraftarı hala gelip buraya neyi yarıştırıyor anlamak mümkün dğeil yav. Avrupa kupalarında bugün hiç bir şekilde Fenerbahçe'nin Galatasaray'a rakip olması mümkün olamaz. Bunu ben değil tarih söylüyor daha neyi konuşuyorsunuz, çok komiksiniz yani.

    Hayır Fenere 10 tane yıldız taksan ne olacak anlamadımki 200 tane yıldız takın hocam. Avrupa'da en fazla Sturm Graz ayarında bir takımsınız. Bu kadar net.


    Sturm graz ha

    siz yine şuan pazarspor değerinde bir takımsınız sanki avrupada 10 kupa aldınız şansa bala 1 kupa aldınz kalktı bi tarafınız çok komiksiniz ya astanayı yenemeyen takım bunları söyleyebiliyor gs avrupada daha başarılı ona lafımız yok ama avrupada başarılı olmanız Fenerbahçelileri ilgilendirmiyor bunu ısıtıp ısıtıp önümüze getirmenin bi anlamı yok siz başarılı olunca Fb birşey kaybetmiyor az saksıyı çalıştırın sonra konuşun daha da cevap vermeyecem bıktım senin gibi trollerden

    bunun trollükle ilgisi yokki.
    Avrupa'da başarılı olmamız sizi ilgilendirmiyosa başarısız olmamızın da ilgilendirmemesi lazım. Azıcık destekli konuşun da karşımızda cevap vermeye değer birisi olduğunu hissedelim.
    400 kalibrelik zeytinden betersiniz ya




  • boş bir tartışma içinde olduğunuzu kimse söyledi mi!
    avrupa da 2 kupa var clyi almamızın imkânsız görünmesi dolayısıyla al ligini almak için 3 takımla mücadele etmemiz lazım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben galatasarayın iyiye gitmediğini üzülerek söylüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pzts gelse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: britony

    quote:

    Orijinalden alıntı: Uchiha-İtachi

    quote:

    Orijinalden alıntı: britony

    quote:

    Orijinalden alıntı: Angry Grandpa

    quote:

    Orijinalden alıntı: tekadamm

    quote:

    Orijinalden alıntı: Angry Grandpa

    quote:

    Orijinalden alıntı: tekadamm

    quote:

    Orijinalden alıntı: III I II III I I

    quote:

    Orijinalden alıntı: tekadamm

    Maccabi Tel Aviv şampiyonlar ligi gruplarında 0 puan alarak, Türkiyeyi avrupada rezil etmiş fb ile bu kötü rekora ortak oldu.


    Gs de geçen sezon 1 puan toplayıp eşşek yüküyle gol yedi. Karşılaştırma yaparken önce sen ne halt yediğine bak. O 1 puanında son dk larda kurtardın. O golde olmasa rezil dediğin fb ile aynı puanda olacaktın. Tek farkın 1 puan ile avunmaksa bişi demiyorum.

    Teyzenin sakalları olsa . Tarih her zaman fb'nin şampiyonlar liginde 0 çekip rezil olduğunu yazacaktır, Galatasaray değince de akla avrupada en başarılı Türk kulübü gelir, 1 puan değil ;)

    -10 larda averajın vardı hala ne konuşuyorsun 0 çekmişizmiş. 0 çektiğimiz grup maçlarına bir daha bak da nasıl yenilmişiz sizin gibi rezil kepaze rüsva olarak mı sonuncu olmuşuz görürsün sadece grup maçlarına bak tabii işine gelirse :). Başarı değişir 2005-2007 arası en iyi ilk 20 kulüp arasındaydık bugün farklı yarın farklı olur değişir yani.

    Avrupanın rezili olduğunuzu biliyordukta 0 çekmekle bile övünebileceğinizi ilk kez gördük. Fenere avrupada fark atan takımları saysak, kadıköyden moldeye yol olur ;) Her alanda sizden üstünüz sus ve 4 yıldızlı komutanına selam dur ;)

    Hayır kendi rezilliğini görmeyip fenerbahçenin kaç sene önce sıfır çektiği grubu örnek gösteriyorsunuz ona şaşıyorum, Aha işte 4 yıldız muhabbeti yapıyor adam bunlarla ne konuşulunabilinir ki?

    Fenerbahçenin sayılmayan şampiyonlukları sayıldığında ne yapacaksınız (ki Tff nin beşiktaşa rekabetten geri kalmasın diye 2 yıldızı nasıl verdiğini biliyoruz) Hiç boşuna demeyin istatistiklere dahil değil falan diye bal gibi de dahil. İtalyada 4 takımın katıldığı şampiyonanın şampiyonlukları bile kabul edilirken bizimki de eninde sonunda kabul edilecek

    He şimdi ben de sana 5 yıldızlı komutanının önünde saygıyla eğil mi diyeyim?

    Hocam sen bizim rezilliği boşver de..100 küsür yıllık tarihindeki tek başarısı 1 kez şampiyonlar liginde çeyrek finale çıkmış ve 0 puan alarak rekor kırmış bir takımın taraftarı hala gelip buraya neyi yarıştırıyor anlamak mümkün dğeil yav. Avrupa kupalarında bugün hiç bir şekilde Fenerbahçe'nin Galatasaray'a rakip olması mümkün olamaz. Bunu ben değil tarih söylüyor daha neyi konuşuyorsunuz, çok komiksiniz yani.

    Hayır Fenere 10 tane yıldız taksan ne olacak anlamadımki 200 tane yıldız takın hocam. Avrupa'da en fazla Sturm Graz ayarında bir takımsınız. Bu kadar net.


    Sturm graz ha

    siz yine şuan pazarspor değerinde bir takımsınız sanki avrupada 10 kupa aldınız şansa bala 1 kupa aldınz kalktı bi tarafınız çok komiksiniz ya astanayı yenemeyen takım bunları söyleyebiliyor gs avrupada daha başarılı ona lafımız yok ama avrupada başarılı olmanız Fenerbahçelileri ilgilendirmiyor bunu ısıtıp ısıtıp önümüze getirmenin bi anlamı yok siz başarılı olunca Fb birşey kaybetmiyor az saksıyı çalıştırın sonra konuşun daha da cevap vermeyecem bıktım senin gibi trollerden

    bunun trollükle ilgisi yokki.
    Avrupa'da başarılı olmamız sizi ilgilendirmiyosa başarısız olmamızın da ilgilendirmemesi lazım. Azıcık destekli konuşun da karşımızda cevap vermeye değer birisi olduğunu hissedelim.
    400 kalibrelik zeytinden betersiniz ya

    cevap vermeyecektim ama ben zaten avrupa maçlarında laf yapmadım forumda.yapanlarda genelde karşı taraf yaptığından onlarda yapıyor böyle zincirleme devam ediyor . diğer taraftarlar trollük yaptıklarından bizim taraftarlarda trollük yapıyor ama kişisel olarak ben yapmıyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: britony

    quote:

    Orijinalden alıntı: Uchiha-İtachi

    quote:

    Orijinalden alıntı: britony

    quote:

    Orijinalden alıntı: Angry Grandpa

    quote:

    Orijinalden alıntı: tekadamm

    quote:

    Orijinalden alıntı: Angry Grandpa

    quote:

    Orijinalden alıntı: tekadamm

    quote:

    Orijinalden alıntı: III I II III I I

    quote:

    Orijinalden alıntı: tekadamm

    Maccabi Tel Aviv şampiyonlar ligi gruplarında 0 puan alarak, Türkiyeyi avrupada rezil etmiş fb ile bu kötü rekora ortak oldu.


    Gs de geçen sezon 1 puan toplayıp eşşek yüküyle gol yedi. Karşılaştırma yaparken önce sen ne halt yediğine bak. O 1 puanında son dk larda kurtardın. O golde olmasa rezil dediğin fb ile aynı puanda olacaktın. Tek farkın 1 puan ile avunmaksa bişi demiyorum.

    Teyzenin sakalları olsa . Tarih her zaman fb'nin şampiyonlar liginde 0 çekip rezil olduğunu yazacaktır, Galatasaray değince de akla avrupada en başarılı Türk kulübü gelir, 1 puan değil ;)

    -10 larda averajın vardı hala ne konuşuyorsun 0 çekmişizmiş. 0 çektiğimiz grup maçlarına bir daha bak da nasıl yenilmişiz sizin gibi rezil kepaze rüsva olarak mı sonuncu olmuşuz görürsün sadece grup maçlarına bak tabii işine gelirse :). Başarı değişir 2005-2007 arası en iyi ilk 20 kulüp arasındaydık bugün farklı yarın farklı olur değişir yani.

    Avrupanın rezili olduğunuzu biliyordukta 0 çekmekle bile övünebileceğinizi ilk kez gördük. Fenere avrupada fark atan takımları saysak, kadıköyden moldeye yol olur ;) Her alanda sizden üstünüz sus ve 4 yıldızlı komutanına selam dur ;)

    Hayır kendi rezilliğini görmeyip fenerbahçenin kaç sene önce sıfır çektiği grubu örnek gösteriyorsunuz ona şaşıyorum, Aha işte 4 yıldız muhabbeti yapıyor adam bunlarla ne konuşulunabilinir ki?

    Fenerbahçenin sayılmayan şampiyonlukları sayıldığında ne yapacaksınız (ki Tff nin beşiktaşa rekabetten geri kalmasın diye 2 yıldızı nasıl verdiğini biliyoruz) Hiç boşuna demeyin istatistiklere dahil değil falan diye bal gibi de dahil. İtalyada 4 takımın katıldığı şampiyonanın şampiyonlukları bile kabul edilirken bizimki de eninde sonunda kabul edilecek

    He şimdi ben de sana 5 yıldızlı komutanının önünde saygıyla eğil mi diyeyim?

    Hocam sen bizim rezilliği boşver de..100 küsür yıllık tarihindeki tek başarısı 1 kez şampiyonlar liginde çeyrek finale çıkmış ve 0 puan alarak rekor kırmış bir takımın taraftarı hala gelip buraya neyi yarıştırıyor anlamak mümkün dğeil yav. Avrupa kupalarında bugün hiç bir şekilde Fenerbahçe'nin Galatasaray'a rakip olması mümkün olamaz. Bunu ben değil tarih söylüyor daha neyi konuşuyorsunuz, çok komiksiniz yani.

    Hayır Fenere 10 tane yıldız taksan ne olacak anlamadımki 200 tane yıldız takın hocam. Avrupa'da en fazla Sturm Graz ayarında bir takımsınız. Bu kadar net.


    Sturm graz ha

    siz yine şuan pazarspor değerinde bir takımsınız sanki avrupada 10 kupa aldınız şansa bala 1 kupa aldınz kalktı bi tarafınız çok komiksiniz ya astanayı yenemeyen takım bunları söyleyebiliyor gs avrupada daha başarılı ona lafımız yok ama avrupada başarılı olmanız Fenerbahçelileri ilgilendirmiyor bunu ısıtıp ısıtıp önümüze getirmenin bi anlamı yok siz başarılı olunca Fb birşey kaybetmiyor az saksıyı çalıştırın sonra konuşun daha da cevap vermeyecem bıktım senin gibi trollerden

    bunun trollükle ilgisi yokki.
    Avrupa'da başarılı olmamız sizi ilgilendirmiyosa başarısız olmamızın da ilgilendirmemesi lazım. Azıcık destekli konuşun da karşımızda cevap vermeye değer birisi olduğunu hissedelim.
    400 kalibrelik zeytinden betersiniz ya

    Ayrıca ekleyeyim kibriniz bi yerde size döner bence sturm graz a benzetmenden dolayı benim sana cevap vermeme şükretmen lazım.çok süper hiper perfect takımsanız niye daha kötü kadronuz var ve niye puan olarak gerimizdesiniz.avrupadada bu sezon sizden önde sayılırız astana yı yenemediniz hatta yeniliyordunuz o yüzden burda milleti tahrik etmede kendi kulübünü Barcelonanın küçük kardeşi sanma.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uchiha-İtachi

    quote:

    Orijinalden alıntı: britony

    quote:

    Orijinalden alıntı: Uchiha-İtachi

    quote:

    Orijinalden alıntı: britony

    quote:

    Orijinalden alıntı: Angry Grandpa

    quote:

    Orijinalden alıntı: tekadamm

    quote:

    Orijinalden alıntı: Angry Grandpa

    quote:

    Orijinalden alıntı: tekadamm

    quote:

    Orijinalden alıntı: III I II III I I

    quote:

    Orijinalden alıntı: tekadamm

    Maccabi Tel Aviv şampiyonlar ligi gruplarında 0 puan alarak, Türkiyeyi avrupada rezil etmiş fb ile bu kötü rekora ortak oldu.


    Gs de geçen sezon 1 puan toplayıp eşşek yüküyle gol yedi. Karşılaştırma yaparken önce sen ne halt yediğine bak. O 1 puanında son dk larda kurtardın. O golde olmasa rezil dediğin fb ile aynı puanda olacaktın. Tek farkın 1 puan ile avunmaksa bişi demiyorum.

    Teyzenin sakalları olsa . Tarih her zaman fb'nin şampiyonlar liginde 0 çekip rezil olduğunu yazacaktır, Galatasaray değince de akla avrupada en başarılı Türk kulübü gelir, 1 puan değil ;)

    -10 larda averajın vardı hala ne konuşuyorsun 0 çekmişizmiş. 0 çektiğimiz grup maçlarına bir daha bak da nasıl yenilmişiz sizin gibi rezil kepaze rüsva olarak mı sonuncu olmuşuz görürsün sadece grup maçlarına bak tabii işine gelirse :). Başarı değişir 2005-2007 arası en iyi ilk 20 kulüp arasındaydık bugün farklı yarın farklı olur değişir yani.

    Avrupanın rezili olduğunuzu biliyordukta 0 çekmekle bile övünebileceğinizi ilk kez gördük. Fenere avrupada fark atan takımları saysak, kadıköyden moldeye yol olur ;) Her alanda sizden üstünüz sus ve 4 yıldızlı komutanına selam dur ;)

    Hayır kendi rezilliğini görmeyip fenerbahçenin kaç sene önce sıfır çektiği grubu örnek gösteriyorsunuz ona şaşıyorum, Aha işte 4 yıldız muhabbeti yapıyor adam bunlarla ne konuşulunabilinir ki?

    Fenerbahçenin sayılmayan şampiyonlukları sayıldığında ne yapacaksınız (ki Tff nin beşiktaşa rekabetten geri kalmasın diye 2 yıldızı nasıl verdiğini biliyoruz) Hiç boşuna demeyin istatistiklere dahil değil falan diye bal gibi de dahil. İtalyada 4 takımın katıldığı şampiyonanın şampiyonlukları bile kabul edilirken bizimki de eninde sonunda kabul edilecek

    He şimdi ben de sana 5 yıldızlı komutanının önünde saygıyla eğil mi diyeyim?

    Hocam sen bizim rezilliği boşver de..100 küsür yıllık tarihindeki tek başarısı 1 kez şampiyonlar liginde çeyrek finale çıkmış ve 0 puan alarak rekor kırmış bir takımın taraftarı hala gelip buraya neyi yarıştırıyor anlamak mümkün dğeil yav. Avrupa kupalarında bugün hiç bir şekilde Fenerbahçe'nin Galatasaray'a rakip olması mümkün olamaz. Bunu ben değil tarih söylüyor daha neyi konuşuyorsunuz, çok komiksiniz yani.

    Hayır Fenere 10 tane yıldız taksan ne olacak anlamadımki 200 tane yıldız takın hocam. Avrupa'da en fazla Sturm Graz ayarında bir takımsınız. Bu kadar net.


    Sturm graz ha

    siz yine şuan pazarspor değerinde bir takımsınız sanki avrupada 10 kupa aldınız şansa bala 1 kupa aldınz kalktı bi tarafınız çok komiksiniz ya astanayı yenemeyen takım bunları söyleyebiliyor gs avrupada daha başarılı ona lafımız yok ama avrupada başarılı olmanız Fenerbahçelileri ilgilendirmiyor bunu ısıtıp ısıtıp önümüze getirmenin bi anlamı yok siz başarılı olunca Fb birşey kaybetmiyor az saksıyı çalıştırın sonra konuşun daha da cevap vermeyecem bıktım senin gibi trollerden

    bunun trollükle ilgisi yokki.
    Avrupa'da başarılı olmamız sizi ilgilendirmiyosa başarısız olmamızın da ilgilendirmemesi lazım. Azıcık destekli konuşun da karşımızda cevap vermeye değer birisi olduğunu hissedelim.
    400 kalibrelik zeytinden betersiniz ya

    Ayrıca ekleyeyim kibriniz bi yerde size döner bence sturm graz a benzetmenden dolayı benim sana cevap vermeme şükretmen lazım.çok süper hiper perfect takımsanız niye daha kötü kadronuz var ve niye puan olarak gerimizdesiniz.avrupadada bu sezon sizden önde sayılırız astana yı yenemediniz hatta yeniliyordunuz o yüzden burda milleti tahrik etmede kendi kulübünü Barcelonanın küçük kardeşi sanma.

    Hocam konuyu neden kişisel algılıyorsunki? Konunun seninle bir ilgisi yok. Tuttuğun takımın başarılı olmadığını (En azından Galatasaraydan daha başarısız olduğu) kabullenmeniz gerekiyor. Ne zaman en az aynı sayıda başarıya sahip olur ve geçersiniz o zaman konuşma hakkınız doğar tabiki.
    Bu kadar basit. Bunun böbürlenmekle ilgisi yok.
    Kaldıki Astana dediğin takım ön eleme geçerek katıldı şampiyonlar ligine. Adamlar sizden de daha başarılı
    Fener de katılsaydı.




  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.