Şimdi Ara

UCUZA MONSTER BEATS SATIYORLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar son günlerde İstanbul ya da Ankara'da olanlardan, rastlayanlar olmuştur herhalde veya okuyanınız duyanınız vardır.

    Adamlar 350 TL civarına Orijinal olduğunu iddia ettikleri Monster Beats by Dr. Dre Kulaklıklar satıyorlar. pro hariç her modelin olduğundan bahsediyorlar. Ne kadar doğru malı görmeden anlayamayız tabi. Bende beats kullanıcısıyım gidip karşılaştıracam.

    Konunun derinliklerine inip neden ucuz olduğu konusuna varıyoruz...

    ABD'de Monster'dan çok sayıda çeşitli modellerde beats by dre kulaklık çalındığını, bunların Türkiye'ye giriş yaptığını ve satılacağını söylüyorlar...

    Bunlar satıcıların söyledikleri, 20 Eylül 2013 tarihi ile bir çok yerde satacaklarmış...

    Monster'da bir hırsızlık oldu fakat benim bildiğim beatsler değil sadece garanti belgeleri çalındı ve bunlarda ABD'de el altından 12 dolar a satılıyor (ne işe yarayacaksa)


    Sizde böyle satıcılarla karşılaştınız mı? Ayrıca zannediyorum ki Çalınan o kadar malın ABD dışına çıkartılması kolay değildir. Hem bu malın müşterisini ABD'de çok daha rahat bulabilirler...







  • Türkiye'de teknoloji marketleri dışından beats almayın bence ya çalıntıdır ya çakma...
  • Bizim işyerinde bir bayan arkadaşın abisi Bağdat a çalışıyor. 200 tl civarına ferrari serisi bir modelini getirmişti. Taşıma çantası, kitapçıkları ile birebir aynısı idi. Hatta ses kalitesinde aynı. Optimum media marktaki bezer model ile denemesini yapmıştım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.