Şimdi Ara

Ucuz Iskelet Saat Onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben amazonda buldumda bi kactane. Bu saatlerden anlayan arkadaşların yorumlarini istiyorum.tabiki 200 300 tl lik saat performansi beklemiyorum ama idare edermi.diye danismak istedim.

    http://www.amazon.com/AMPM24-Mechanical-Analogue-Stainless-Skeleton/dp/B0096LP2GQ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ben tercih etmeni önermem orjinal otomatik saatlerde zaman toleransız vardır mesela +-4 sn ye gibi yani gün içinde yada ay içinde saatte sapma olabiliyor ki bu o saatlerin replikası toleranslarını genelde yazmazlar çünkü yüksek tolaranslı çalışırlar diyecegim o ki bir gece saati çıkarıp masanın üstüne bıraktığında sabah kalkınca saatin çok geride kalmasını istemezsin onun için önermem alacaksan orjinallerini al
  • İskelet saat bakıyorsan o fiyata iyi bir şey alman imkansız . Çin malı ürün alabilirsin Aliexpress den . Ama 50tll versen de emin ol paranı çöpe atmış olursun . İskelet saati boşver derim ve forumda saat hakkında biraz tecrübe kazan . Acele etme..
  • Selamlar,
    Oncelikle ayni tip saati e-bay de daha ucuza alabilirsiniz. Incelediginiz urunun fiyati daha cok metal kayis nedeniyle 19 dolar civarinda. Normalde bu tip cin mali bir saatin fiyati el ile kurulanlar icin 10 dolardan basliyor, otomatik kurulanlar ise (sizin ornek gibi) yaklasik 14-15 dolardan basliyor.
    GElelim isinizi gorur mu sorusuna?
    Sahsen bende su anda ayni tip bir saat kullaniyorum ancak el ile kurulan bir modeli tercih ettim. Genellikle Cin mali olan belirsiz markalarda bircok forumda da kullanicilar saatin kendini kurma mekanizmasinin tam olarak adam gibi calismadigindan ve el ile kurmadiklarinda durdugunu gorduklerinden bahsetmisler. Buyuk olasilik ile sizde ayni sorunu yasayabilirsiniz ama yasamayadabilirsiniz, eger ben sabah aksam cok aktif hareket ediyorum, atlarim ziplarim diyorsaniz o zaman pek sorun cikaracagini sanmiyorum.
    Ikinci olay dakiklik. Elimdeki saati yaklasik 4-5 aydir kulanmaktayim, genelde dakiklik ile ilgili bir sorunum yok. Ancak saatin dakikligi gunluk kullanima veya gece yatarken masaya nasil biraktigima gore bilr degisiyor. Mesela masaya yan yatik sekilde birakirsam sabaha -30 saniye gittigini goruyorum, yok eger dumduz koyduysam sabah +45 sn ilerlemis olabiliyor. anlayacaginiz dakikligi tam olarak belirsiz, benim yaptigim hareket eger saat hizlanmissa birkac gece yan koyuyorum ve tekrar yavasliyor, yok 1-2 dakika geri mi kalmaya basladi, duz koyuyorum birkac gece yatmadan ve sabaha ilerlemis aliyorum. Bu tabii zevk meselesi, kimi insan ben onunla mi ugrasacagim diyedebilir.
    Gelelim malzeme ve kasa kalitesine. Acikcasi her ne kadar paslanmaz celik deselerde kullandigim gercekten orjinal olan paslanmaz celik saatler ile bu saatin paslanmaz celik dedigi malzeme arasindaki fark acik ve net. Bir cesit celikten yapilmis ama bence kesinlikle paslanmaz celik degil.
    Bu arada bu saatlerin gucu ne kadar tutacagi da tamamen sans meselesi. Mesela benim kolumdaki saat tek kurum ile rahat 30-35 saat gidebiliyorken forumda gecenlerde bir arkadasin yorumu ayni tip saatte tek kurum ile 8 saati ancak gittigi olmus. Anlasilan kalite hep ayni olmadigi icin olay tamamen sans.
    Su gecirme olayina gelince, ne kadar su gecirmez derse desin alakasi yok, sakin suyun yanina yaklastirmayin!
    Bence buldgunuz saat hos ancak ben olsam gider e-bay den 10 dolara bunun el ile kurulan ve deri kayislisini alirim. Ancak zevk ve tercih meselesi tabii.
    Umarim yardimci olmusumdur.
    Kolay gelsin.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.