Şimdi Ara

ücretsiz ilan vermek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Maliyetsiz satış için ne yapmalı? Cevap: ücretsiz ilan vermek

    Gelişen internet sektörü hem ücretli ilan vermek hizmetini hem de ücretsiz ilan vermek hizmetini  hayatımızın önemli fırsatları durumuna getirmeye başladı. Son yıllarda herkesin dilinden e-ticaret sözü eksik olmuyor, ancak bilindiği üzere site yapmak, siteyi optimize etmek, tasarım yapmak, reklam yapmak bunların hepsi son derece maliyetli işlemler. Peki ne yapmalı? Cevap olarak ücretsiz ilan vermek diyebilirim.

    ücretsiz ilan vermek etkili midir? Evet etkilidir. Şimdi bunun nasıl etkili olduğunu anlatalım. Diyelim ki İstanbul ili, mecidiyeköy ilçesinde bir mağazanız var. Bir müşteri sizi arıyor ve adresinizi soruyor. Siz de doğal olarak açık adresinizi söylüyorsunuz. Diyelim ki açık adresiniz de esen sokak, no 16, şişli, istanbul peki bu adresi kaç kişi kafasında canlandırabildi? Eğer adresinizi şöyle tarif etseydiniz, "Efendim adresemiz istanbulun en ünlü avmsi cevabir avm de 2. kattayız" deseniz, acaba kaç kişinin kafasında canlandı. İşte kastım budur, ücretsiz ilan vermek ile kendine bir site yapmak arasında fark budur, hele ki ücretsiz ilan vermek hem kolay hem de maliyetsizdir. ücretsiz ilan vermek eticarete başlangıç olarak ele alınabilir. Tecrübeli olanlarımız bilir ki ücretsiz ilan vermek risksiz bir eticaret deneyimi sunar. Benim de önceleri ücretsiz ilan vermek, ücretsiz üye olmak, ücretsiz ilan ver kelimelerini görünce canım sıkılırdı, zira ücretsiz bir hizmetin kalitesinden şüphe ederdim. Hayat bana öğretti ki bazı şeylerin ilkinde tecrübesizliğimizi kullananlara ödediğimiz ücretler oldukça fazla. Ücretsiz ilan vermek hem oldukça mantıklı gelmeye başladı bana, çünkü ürünüm satılmasa da her hangi bir kaybım olmadı. O yüzden ben de ücretsiz ilan vermek fikrinde referans olabilirim. Ancak site açmak, hosting ücreti ödemek, domain ücreti ödemek derken bu liste uzayıp gider ve sizin de eticaret işiniz tehlikeye girer. Şayet risksiz ve öğrenme amaçlı bir e ticaret işi yapmak istiyorsanız, siz de ilanliyo.com sitemize üye olabilir ve ücretsiz ilan verebilirsiniz.( isim veremiyorum, atıyorum cevabir avm) 

    Kısacası ücretsiz ilan vermek sizin için çok önemlidir. Her zaman önemini koruyacak olan ücretsiz ilan vermek daha ileri ki yıllarda dahada dikkat çekecek. Arama motorlarında ücretsiz ilan vermek diye aradığınız da ilk sayfanın dışından da ilan verin çünkü onların geneli ücretsizdir.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.