Şimdi Ara

ücretsiz ilan vermek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Siteadı: www.ilanliyo.com
    Site içeriği: ücretsiz ilan vermek
    Site yaşı: 9 ay

    Giderek artan internetin ardından net AVM alanı haline gelen ilan siteleri git gide dahada çok yer kaplıyor hayatımızda. Çoğu kişinin internet üzerinden kazanç elde etmesine olanak sağlayan ilan sitelerinin en güzel yanı da ücretsiz ilan vermek.

    Tamamda neden ücretsiz ilan vermek diyoruz. Açıklaması şu ki ücretli ilan verilen sitelerle aynı işlevi görüyor bu siteler sizin kazandığınıza ortak olmadan sizin kazanmanıza olanak sağlıyor.

    Arama motorunda ücretsiz ilan vermek diyerek aradığınızda 1 milyona yakın bir sonuç çıkıyor bunlardan sadece ilk 2-3 sayfası ücretli olanlardır,sizin görevinizde daha da ilerilere giderek ücretsiz ilan vermek.

    ilanliyo.com'da bu olanağı sağlayarak beleş ilan vermeniz için açıldı. Tamamen ücretsiz ilan vermek adına kurulan bu site giderek büyüyor.

    ilanliyo.com'da mağaza açmak, ücretsiz ilan vermek, üye olmak, doping uygulamak tamamen ücretsiz hiçbir şekilde ücret alınmamaktadır.

    ücretsiz ilan vermek gelecekte dahada çok rağbete girecek ve birçok insan bundan ailesini geçindirecek. Şimdide çoğu insan bu yolu kullanarak ek gelir elde etmektedir. ücretsiz ilan vermek her zaman güncelliğini koruyacaktır. Neden satacağınızı ücretsiz ilan vermek yerine ücretli ilan vererek satasınız ki?

    ilanliyo.com'a üye olup ücretsiz ilan vermek isteyenlerin uğrak yeri haline geliyor.

    Bu iş yarının işi sizde şimdiden bu işte yerinizi almak isterseniz ücretsiz ilan vermek diyerek sitemize üye olun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leamistad -- 12 Mart 2014; 0:09:08 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.