Şimdi Ara

Ücretsiz Geçici E-posta Hizmeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçici mail ile spam maillerden kurtulmak;


    E–mail ile bağlantı internetin birinci vakitlerinden beri ehemmiyetini hiç kaybetmedi. Mail hizmet sunan gmail, hotmail, yahoo ve yandex üzere servisler, kullanıcılarının en az spam mail (istemeyen eposta) ile müsabakalarını sağlamak için çok önemli yatırımlar yapmaktadırlar. Şirketler, bu iş için büyük paralar harcasalarda, bir email'in kullanıcı için ne kadar değerli olduğuna en güzel kullanıcının kendisi karar verebilir.


    Bir foruma, alışveriş sitesine yahut toplumsal bir platforma üye olurken olmazsa olmaz kuralların başında email adresi gelmektedir. Facebook, twitter, linkedin üzere tanınan siteler eposta bilgilerinizi üçüncü parti şirketler ile paylaşması düşük bir ihtimal olsada, kimi şirketler üyelerine ilişkin bilgileri sattıkları yahut reklam hedefli kullandıkları olmaktadır.


    Fake mail nedir, nasıl alınır, nerelerde kullanılır?

    Fake mail (okunuşu feyk meil), geçersiz mail manasına gelmektedir. Bazen kendinize ilişkin ferdî mail adresinizi vermek istemediğiniz durumlar ile karşılaşırsınız. Örneğin saklılık gerektiren, şahsî bilgilerinizi vermek istemediğiniz bir siteye üye olacaksınız. Üyelik formunu doldururken isim, soyisim, adres, telefon üzere kısımları gerçek olmayan yanlış bir halde yazabilirsiniz. Pekala ya email adresiniz? Burada birçok sitede olduğu üzere mail adresinizin gerçek olduğunu teyit etmek emeliyle, yazmış olduğunuz mail adresine aktivasyon linki yada aktivasyon kodunu içeren bir mail gönderilmektedir. Bu nedenle email adresinizi rastgele, gelen mailleri okuyamayacağınız bir mail adresi yazamazsınız. Gereksiniminiz olan şey, üye olmadan süratli ve kolay bir halde size 10dk'lık bir fake email adresi sağlayan ve bu fake mail adresine gelen mailleri okuyabileceğiniz bir site; Fake Mail.


    Fake Mail servisi sizden üye olmanızı, şahsî bilgilerinizi ve paranızı istemez. Fake Mail sitesini ziyaret ettiğinizde size bir fake mail adresi oluşturur. Oluşturulan bu mail adresi ile istediğiniz yere üye olabilir, gelen mailleri okuyabilirsiniz. İşiniz bittiğinde sayfadan çıkmanız kâfi. Daha sonra size ilişkin email adresini kimseye vermiyoruz. Gelen maillere de erişim sağlanamamaktadır.


    Fake mail adresi oluşturma ile anonim olarak facebook'a üye olabilirsiniz. Emsal halde twitter, instagram, pinterest üzere toplumsal sitelerdede çalışmaktadır.


    Fake mail adresinin bir öteki kullanım alanıda reklam, tanıtım üzere spam yani istenmeyen postalara muhatap olmak istemediğiniz durumlarda şahsî mail adresiniz yerine fake mail adresi ile üye olmaktır.


    Geçici e-posta servisi için tıklayınız.

    imail.web.tr








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.