Şimdi Ara

Ubuntu İnternet Bağlantı Problemim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, Ubuntu'da WUS300 wireless adaptörünü kurdum, internete bağlanabiliyorum ama 10 dk'da bir internet kopuyor. Wicd network manager de denedim, sorun devam etmekte. Ne yapmalıyım?



  • o cihazin linux surucusu yok. windows surucusu ile kullanmaya calisinca en fazla bu kadar oluyor. linux destekli bir adaptor alman lazim.
  • Sen diğer işini halletin demi ? (irc'deki )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ertan GÜVEN
    Merhabalar,

    Az önce sorunun ile ilgili bir araştırma yaptım ve sanırım işe yarayacak bir şeyler buldum.http://www.linuxnet.com.tr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=12185 adresinde yazan bilgilere göre, Ndiswrapper uygulaması ile bu sorun çözülebilirmiş. İnternette yazan bilgiye göre de Ndiswrapper, Linux sürücüsü olmayan kablosuz kartların (PCMCIA, USB) Windows XP sürücülerinin kullanılarak çalıştırılmasını sağlayan bir programmış.



    Teşekkürler hocam ama dediğiniz işlem yalnızca adaptörü tanıtmamızı ve driver'ini yüklememizi sağlıyor ki ben bunu çoktan yaptım. Sorun internetin sürekli kopması.

    @gezegenci

    hocam ".tar.gz" uzantılı dosyadan yüklemeyi başardım ve adaptörü tanıttım sonunda. Şimdi de bağlantı problemleri yaşıyorum.


    @positroN

    hocam adaptör arada sırada Windows'ta da kopmalara sebep oluyordu. Kendisini değiştirmeyi zaten düşünüyordum. Zahmet olmazsa Marka ve Model verirseniz yenisini Linux uyumlu almış olurum. :) teşekkürler hepinize.




  • Teşekkürler. Ama sanırım problemi hallettim. Yaklaşık 1 saattir internette kopukluk yaşamıyorum. Yine de şu adaptöre bir göz atayım.

    @Ertan GÜVEN

    hocam o imza nedir öyle. DH Premium var herhalde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ertan GÜVEN


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ertan GÜVEN


    quote:

    Orijinalden alıntı: KGT_Beekoo


    @Ertan GÜVEN

    hocam o imza nedir öyle. DH Premium var herhalde


    Neden -ki, imzam 2 satır.



    Hocam pardon ya... Resim upload sitesinde sıkıntıdan dolayı benim resmimin üzerine başka resim koymuşlar. Yeni fark ettim. Siz onu kastettiniz herhalde


    Evet epey büyüktü de




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.