Şimdi Ara

ubuntu 11.04 açılmıyor kernel thread helper 0x6 0x10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba. dün ubuntu 10.10 kullanıyordum. ubntu 10.10 da istediğim programları kurmaz olmuıştum. her seferinde libgun.... gibi bir paketten dolayı yükleyemiyordum. bende güncelleştirmeler yükledim.
    bilgisayara biraz ayar yaptıktan sonra screenlet i yükledim sonra açılış ekranından masaüstünü ubuntu (efektsiz) değiştirdim. birkaç kez bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra siyah ekranda takıldı ve caps lock ile scrool lock ışığı yanıp sömeye başladı. güvenli modda açınca siyah ekranın en alt satırında .......kernel_thread_helper+0x6 0x10 diye birşey yazıyor. pek araştıramdım araştıramam da araştırabildiklerimden hepside ubuntu yüklerken karşılaşmış ya da 2 işletim sistemi kullananlar.
    ben yalnızca ubuntu 10.10 u kullanmaktaydım. cd sürücüm çalışmamakta o yüzden boot u flaş bellekten yapmak zorundayım. bunu format atmadan çünkü format atabileceiğimi pek sanmıyorum düzeltebilirmiyim.
    yardımlarınınz için şimdiden teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsubasa1067 -- 23 Temmuz 2011; 12:34:38 >







  • Işıklar yanıp-sönerken "Kernel Panic" olmuş gibi geldi.
    Hiç böyle bir şeyle karşılaşmadığımdan bir cevap veremem.
    Aldığınız hatayı Google'de aratın.
  • google da bulabildigm magdurlar hep bilgisayara uubntuyu kurarken karsilasmis ya da 2. isletim sistemi kullananlar halletmeye calismis.
  • sorunu ubuntu 10.10 tekrar yükleyerek çözdüm. ilginize teşekkür ederim.
  • Söyle genel bir kanıya vardım,10.10 da paket kurarken hata aliyordum demişsiniz,11.04 e yükseltince de sorun çıktı.Bence 10.10'u yada 11.04 ü tekrar indirip usb bellek kullanarak sıfırdan kurun derim makinaniza.Eğer kotasız internet kullanıcısı iseniz sorun olmayacaktır sizin için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RockForLive

    Söyle genel bir kanıya vardım,10.10 da paket kurarken hata aliyordum demişsiniz,11.04 e yükseltince de sorun çıktı.Bence 10.10'u yada 11.04 ü tekrar indirip usb bellek kullanarak sıfırdan kurun derim makinaniza.Eğer kotasız internet kullanıcısı iseniz sorun olmayacaktır sizin için.


  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.