Şimdi Ara

tyt matematik konu anlatım kitabı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Mat 1 konu anlatım kitabı araştırıyoruz. Bildiğiniz kullandığınız konu anlatım kitapları varsa yazar mısınız?


    İçerisinde örnek soru çözümleri olabilir ancak ayrı bir test bölümü olmasını değil de konu anlatımı kısmının detaylı olmasını istiyorum. Yeğenim için alacağım 10 yıldan uzun süredir müfredat çok değişmiştir diye sizlere sormak istedim.




  • TYT matematiği konu anlatımından çalışmasını önermem hocam. Ama konu anlatımından daha iyi anlayacağını düşünüyorsa Çap fasikülleri güzeldir

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-AB5792671

    TYT matematiği konu anlatımından çalışmasını önermem hocam. Ama konu anlatımından daha iyi anlayacağını düşünüyorsa Çap fasikülleri güzeldir

    Merhabalar. Yorumunuz için teşekkürler. Öğrencilerin yaptığı en bariz hatadır bence soru sayısına odaklanmak ve tam olarak konuları bilmeden soruları yapmaya kalkışmak.


    Herkesin yaptığını yapan herkes gibi olur, farklı olanı yapan farklı olur.

  • Sınav için değil ancak öğrenmek için my matematik 1 ve 2 öneririm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mfbmfb

    Merhabalar. Yorumunuz için teşekkürler. Öğrencilerin yaptığı en bariz hatadır bence soru sayısına odaklanmak ve tam olarak konuları bilmeden soruları yapmaya kalkışmak.


    Herkesin yaptığını yapan herkes gibi olur, farklı olanı yapan farklı olur.



    Alıntıları Göster

    Haklısınız. Benim tavsiyem şu yönde, YouTube'da konu anlatımı yapan bazı hocalar var. Özellikle Mert Hoca, Rehber Matematik gibi kanallar hiç baymadan sıkmadan akıcı bir şeklide konu anlatıyor. Bu kanallar, konuyu anlattıkları dokümanların PDF dosyalarını ücretsiz olarak yayımlıyor. Yani konu çalışırken bir rehber öğretmen eşliğinde çalışmak hem daha verimli olur, hem de daha sistematik olur. Çünkü matematikte sistem çok değişti. Özellikle TYT kısmı için konudan çok soru temelini sağlam oturtmak önemli. Yani kitaptan tek başına çalışmak devri bitti diyebilirim hocam. Ama dediğim gibi eğer kitap üzerinden çalışmak daha verimli olur derseniz Çap fasikülleri uygundur. Antrenmanlarla Matematik serisine de bakabilirsiniz, Antrenmanlarla Matematik 1 ve 2. kitapları TYT yani Mat1 için, Antrenmanlarla Matematik 3 ve 4. kitapları da AYT yani mat2 için.





  • Hocam piyasaya pek hakim olamamakla birlikte ben kendim öğrencilik zamanlarımda çap fasiküllerini kullandım ve oldukça faydasını gördüm. Epey kalitelilerdi 2 sene önce, şu an bilemiyorum.


    Piyasada ben küçükkenki gibi konu anlatım kitapları pek yok diye biliyorum. Konu anlatımına YouTube üzerinden bakması daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joppofish -- 10 Nisan 2022; 23:52:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.