Şimdi Ara

TX Kasa Ürünleri Türkiye''de!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TX Kasa Ürünleri Türkiye''de! Uygun fiyatlı ve estetik kasa çözümleri arayan kullanıcılar için yepyeni tasarımlarıyla TX kasalar Türkiye''de. Piyasadaki markalı PC''lerin estetiğini kendi kurduğu uygun fiyatlı sistemde de yakalamak isteyen kullanıcılar için üretilen TX Master, Sonic ve Venus model kasalar Gerçek 250W güç sağlayan çift SATA çıkışlı güç kaynakları ve estetik ön panelleri ile Akortek Bilişim tarafından satışa sunuldu. Markalı PC''lerin ofis ve ev bilgisayarlarının estetiği hedef alınarak özel olarak tasarlanan TX kasalar, Intel Core2 Duo veya AMD Athlon X2 işlemciler ve giriş/orta sınıf ekran kartları ile ekonomik PC sistemi kurmak isteyen kullanıcıları hedeflemektedir. TX Kasa Detayları

    • TX Master: ATX uyumlu, 8cm arka fan, 8 ve 12cm yan panel fan yuvaları, 12cm ön fan yuvası, 3 adet 5.25" yuva, 6 adet 3.5"  yuva, 250W güç kaynağı (3 IDE+2 SATA)
    • TX Sonic: ATX uyumlu, dalgalı mesh yapıda ön panel, 12cm mavi-LED ön panel fanı, 8 ve 12cm yan panel fan yuvaları, 12cm arka fan yuvası, 4 adet 5.25" yuva, 6 adet 3.5" yuva, 250W güç kaynağı (3 IDE+2 SATA)
    • TX Venus (Siyah): Micro-ATX uyumlu, 12cm mavi-LED ön panel fanı, 12cm yan + 8cm arka fan yuvası, 3 adet 5.25" yuva, 6 adet 3.5"  yuva, 250W güç kaynağı (3 IDE+2 SATA)
    • TX Venus (Beyaz): Micro-ATX uyumlu, 12cm kırmızı-LED ön panel fanı, 12cm yan + 8cm arka fan yuvası, 3 adet 5.25" yuva, 6 adet 3.5"  yuva,  250W güç kaynağı (3 IDE+2 SATA)

    Akortek Bilişim güvencesiyle ve 2 yıl garantili olarak satışa sunulan TX kasalar ile ilgili daha detaylı bilgi için: http://www.akortek.com/index.php?manufacturers_id=26

    TX Hakkında Akortek Bilişim''in fiyat/performans ürünlerini barındıran TX, kullanıcıların istekleri doğrultusunda şekillendirilmiş uygun fiyatlı ürünleri kaliteden ödün vermeden sunmayı hedeflemektedir. İlk olarak kasa ürünleriyle Türkiye''de satışına başlanan TX fiyat/performans ürünleri işlemci soğutucusu, disk kutusu gibi ürünlerde de uygun fiyatlı çözümlerle kullanıcıların beğenisine sunulacaktır.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.