Şimdi Ara

Twitter yönetimi satışı onayladı ancak halen pürüzler var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Twitter yönetimi satışı onayladı ancak halen pürüzler var



    Adeta yılan hikâyesine dönen Twitter’ın satın alma sürecinde Twitter yönetim kurulu nispeten daha uyumlu davransa da Elon Musk tarafında pürüzler devam ediyor. Hali hazırda 3 pürüzün çözülmesi gerekiyor.



    Elon Musk pürüz istemiyor



    Twitter yönetim kurulu bu hafta sosyal ağın Elon Musk’a devredilmesine onay verdi ve komisyona gönderdiği raporda bundan sonraki sürecin hissedarların onaylamasına bağlı olduğunu belirtti.



    Ayrıca Bkz.Elon Musk’a 258 milyar dolarlık dava



    Elon Musk ise belirli taleplerinin henüz karşılanmadığını belirtiyor. İlk olarak troll hesapların gelir getiren kullanıcılar içerisinde en fazla yüzde 5 oranında olmasını istiyor. Bunun için daha akıcı bir cevap isteyen Musk kararını ondan sonra verecek.



    İkinci olarak Musk’un alacağı borcu nasıl geri ödeyeceği sıkıntı oluşturuyor. Özellikle Tesla hisselerinin performansı bu noktada belirleyici olacak. Üçüncü olarak hissedarların Temmuz sonunda yapacağı oylama da yine önemli bir engel olabilir. Yani satın alma süreci giderek daha fazla karmaşaya sürükleniyor.




    Kaynak:https://www.cnbc.com/2022/06/21/elon-musk-says-3-issues-need-to-be-resolved-before-twitter-deal-closes.html







  • Buraya yazıyorum burdada coin muhabbeti gibi manipülasyon yapıp aldığı hisseleri satıp çıkacak. Sonundada anlaşamadık diyecek. Olan yatırımcıya olacak.

  • hardforget kullanıcısına yanıt

    twitter in hissleri cok dustu zaten. bence basindan beri almak istemiyordu. anlasmadan kendi de caymak istemiyor, cayarsa 1milyardan fazla ceza odemesi gerekiyor twitter a

  • Onvious kullanıcısına yanıt
    Caymazsa 44 milyar ödeyecek

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.