Şimdi Ara

Twitter'da Türkçe Bixby Etkinliği Oluştursak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli arkadaşlar;

    Özet: Twitter'da SamsungTurkiye hesabına Bixby Türkçe'nin akıbetini topluca sorarak net ve kesin bir yanıt almak için gündem yapmaya çalışsak gelen olur mu?

    Uzun zaman oldu foruma mesaj göndermiyorum, şu Android 9 güncellemesi vs. ile tekrardan hislerim kabardı, benim sesli asistana çok ihtiyacım var ve eminim birçok arkadaş da kim bilir ne kadar zamandır benim gibi Türkçe Bixby bekliyor. Google Asistan Türkçe destek veriyor ve bir sürü konuda olduğu gibi eminim bu konuda da başarılı olacaktır ama ben iPhone kullanır gibi, Samsung'un yerleşik, birçok özelliği birbiriyle uyumlu olan Bixby'î kullanmak istiyorum, öyle bir huyum var ve bu bir yandan benim hakkım nihayetinde. Bir uygulaması Google'dan, bir uygulaması Samsung'dan, biri Yandex'ten sevmiyorum öyle dağınık.

    Birçok arkadaş son zamanlarda özellikle farklı Avrupa dillerinin eklenmesiyle tekrar sormuş ama Samsung TR her şirkette olduğu gibi gayet yuvarlak bir cevapla, "çalışmalarımız devam ediyor" şeklinde bir cevap vermiş. Bunun yerine benim beklediğim, şirketin bir iş takvimi var mı, gerçekten bu konu üzerinde özellikle yoğunlaşan bir ekip var mı, yoksa çıkmayacak mı, durumu nedir, net bir biçimde belirtilmesi... Eğer Twitter'da birçok kişi aynı şekilde aynı etiketle soru sorsak gelen olur mu merak ettim açıkçası.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.