Şimdi Ara

twitstreet - twitter borsasi oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaslar,
    Bir twitter oyunu yaptim, hala gelistirmesine devam ediyoruz ama oyun bir iki aydir oynanabilir halde, bende yavas yavas insanlarla paylasmaya basladim, hem artan kullanici sayisina gore mevcut server sayisi hardware yetiyor mu anlamak, hem de sizin goruslerinizi almak icin.
    Oyun nedir nasil oynanir ondan bahsedeyim biraz,
    www.twitstreet.com adresinden oynayabilirsiniz. Twitter hesabinizla login oluyorsunuz. twitter - wall street kelimelerinin birlesiminden sectim ismi.Oyun bir twitter borsa oyunu soyle ki.
    Oyuna basladiginizda $1,000 paraniz oluyor. Diyelimki yalan dunya dizisi yeni basladi ve twitterda YalanDunya_KnlD hesabinin 10,000 tane followeri var. Siz $1,000 ile 1,000 tane follower satin aliyorsunuz. YalanDunya_KnlD hesabinin %10 followeri sizin olmus oluyor. Ve ilerleyen gunlerde bu dizi cok sevildi ve tuttu follower sayisi ikiye katlandi 20,000 oldu bu durumda siz %10 a sahib oldugunuz icin paranizda $2,000 olmus oluyor.
    Amac ilerleyen gunlerde populer olabilecek kisileri bulmak veya yeni twitter hesabi acan unluleri yakalamak.
    Sezonlarimiz bugune kadar bi ay suruyordu fakat bir ayin cok uzun olduguna karar verdik artik haftada bir yeni sezona basliyoruz yani paralar alim satimlar hersey sifirlaniyor oyun tekrar basliyor.
    Buraya kadar okuduysaniz cok tesekkur ederim iyi eglenceler.







  • aynı sorumu buraya da yazacagım :D

    peki haftanın birincisine hediye var mı?
  • Tabiki sezonun birincilerine her hafta hediyeler veriyoruz. Eger kullanicimiz turkiyedense hepsiburada'dan, eger yurtdisinda ise amazon dan kendi sectigi bir hediyeyi yolluyoruz. Bir sonraki sezon (haftaya) birincimize hediyemiz Steve Jobs biyografi kitabi olacak. Yine turk kullanicilara turkce yabanci kullanicilara ingilizce seklinde.
    Herkese iyi eglenceler
  • peki bu oyunun oyun disinda bir kari varmi ?
  • Her haftanin kazanina ufak hediyeler gonderiyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.