Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4433. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir - 14 Masaüstü
5 sn
88.998
Cevap
1.371
Favori
4.738.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
226 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44314432443344344435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Smartthings uygulamasından telefonu kumanda olarak kullanabilirsiniz.


  • Samsung AI TV'lerde Yeni Bir Çağ Başlıyor - Ön Sipariş Dönemine Özel Kampanya Bilgilendirmesi
    Stoklarla sınırlıdır.

    2024 AI TV serisiyle yapay zekayı geleneksel izleme deneyimlerinin ötesine geçecek şekilde ürünlerimize entegre ederek ev eğlencesinin sınırlarını zorluyoruz. Sadece muhteşem izleme deneyimi sunmakla kalmayan bu yılki ürün yelpazemiz, aynı zamanda tüketicilerimizin yaşam tarzlarına anlamlı bir şekilde katkıda bulunan ürünlerle inovasyona olan bağlılığımızın kanıtı niteliğinde.

    8 Mayıs -28 Mayıs tarihleri arasında geçerli olacak ‘Seçili Samsung TV alımına Hediye Ürün Veya Para Yüklü Kart Fırsatı’ kampanyamızda model bazında değişmek üzere Galaxy S24 Ultra, S24 Plus, S24 ve The Freestyle 2. Nesil hediye ürünlerinden biri veya model bazında değişmek üzere 30.000 TL’ye varan Para Yüklü Kart Fırsatı sunulacaktır.




    Kampanya Başlangıç : 08.05.2024

    Kampanya Bitiş : 28.05.2024

    Kampanya Önemli Tarihleri : Satın alınan televizyonların 21.06.2024 tarihine kadar kurulumunun yapılması / 28.06.2024 tarihine kadar ise kampanya başvuru sayfasına başvuru yapılması gerekmektedir.

    Kampanyalı TV Modelleri : Aşağıda yer alan tabloda belirtilmektedir.

    Kampanya Kurgusu : Bu kampanya kurgusunda; tıpkı daha önceki para kart kampanyasında olduğu gibi tüketicilerin para kartları, TV kurulumunu yapacak olan servis teknisyenleri tarafından teslim edilecektir. Tüketicilerin, TV kurulumundan sonra kampanya başvuru sayfasına başvurularını yaparak süreçlerini tamamlamaları gerekmektedir.

    QE98QN90DATXTK S24 Ultra 256 GB veya ₺30.000 Hediye Para Kart TL

    QE85QN900DTXTK S24 Ultra 256 GB veya ₺30.000 Hediye Para Kart TL

    QE75QN900DTXTK S24 Ultra 256 GB veya ₺30.000 Hediye Para Kart TL

    QE75QN800DTXTK S24 Plus 256 GB veya ₺20.000 Hediye Para Kart TL

    QE65QN800DTXTK S24 Plus 256 GB veya ₺20.000 Hediye Para Kart TL


    OLED 4K

    QE77S95DATXTK S24 128 GB veya ₺17.500 Hediye Para Kart TL

    QE65S95DATXTK S24 128 GB veya ₺17.500 Hediye Para Kart TL

    QE85QN85DBTXTK S24 128 GB veya ₺17.500 Hediye Para Kart TL

    QE75QN85DBTXTK S24 128 GB veya ₺17.500 Hediye Para Kart TL

    QE65QN85DBTXTK THE FREESTYLE 2.NESİL veya ₺11.000 Hediye Para Kart TL

    QE55QN85DBTXTK THE FREESTYLE 2.NESİL veya ₺11.000 Hediye Para Kart TL

    QE75LS03DAUXTK THE FREESTYLE 2.NESİL veya ₺11.000 Hediye Para Kart TL

    QE65LS03DAUXTK THE FREESTYLE 2.NESİL veya ₺11.000 Hediye Para Kart TL

    QE55LS03DAUXTK THE FREESTYLE 2.NESİL veya ₺11.000 Hediye Para Kart TL

    Soundbar

    HW-Q990D/TK ₺7.500 Hediye Para Kart TL
    HW-LS60D/TK ₺2.500 Hediye Para Kart TL




  • Arkadaşlar Philips'in mini led serisinde 9308 ile 9008 modelleri arasındaki fark nedir? Benim gördüğüm 9308 de Bowers & Wilkins ses sistemi var 9008 de ise Dolby Atmos. Bu benim için kriter değil ama başka bir detay varsa da bulamıyorum bir türlü. Fakat canlıda TV'yi çok beğendim, IPS panellere okuduklarımdan sonra biraz önyargılı bakıyordum ama belki mini led teknolojisinden midir nedir, görüntülerin netliği olsun, parlaklığı olsun, renkleri olsun çok hoşuma gitti. Smart tarafı da benim için dert değil mi box'ım var zaten sorun yaşarsam da. Görüntü kalitesi daha kritik.

    Bütçemi zorlayabileceğim en üst seviyede ya bu tv'yi ya da TLC C745 i beğendim, birinden birini alacağım sanırım. Samsung'un LG'nin üst modelletine çıkmadıkça avantajı yok olarak yorumladım, servis tarafı bile hepsinde aynı. Bu işe giren insan bismillşah deyip önce servise işi düşmemesini, sonra da karşılaşacağı insanların dürüst insanlar olmasını umacak, onun harici tek çare hakem heyeti gibi...

    Neyse, uzattım yine. 9008 ile 9308 arasında akıl ve bilgi paylaşan olursa minnettar olurum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saig10 -- 18 Mayıs 2024; 10:51:14 >




  • ShinQda kullanıcısına yanıt

    O zaman buradan şu sonuç çıkıyor ki;

    Değil Samsung veya LG, hiçbir markanın ürününün arkasında duracak kadar güvenilir olmadığıdır.

    O zaman insanlar neden Samsung veya LG'ye boş yere yüksek paralar ödüyor ki?

    Bu ortamda TLC, Philips veya diğer markalar da pekala alınır duruyor.

  • Akustik34 kullanıcısına yanıt
    Şuan elektronik değil her katagoride her markada böyle problemler var. Son zamanlarda her marka ile sürekli tüketici haklarında buluyorum kendimi. Turkcell ile mahkemelik oldum resmen dolandırarak bana yüksek fiyatlı paket sattılar, doğtaş ile mahkemeliğim 2. El ürünü sıfır diye satıp iade almak için %30 kesinti yaparız diyorlar. Philips tv aldım bende de ufak bi eğilme var 2 haftadır dönüş yapıcaz diye diye geçiştiriyorlar. Lg marka beyaz eşya aldım teknosadan, beyaz eşyaları horoz lojistik bıraktı gitti kurulumları 2 ay sonra yapıldı kurulum sırasında buzdolabında göçük çıktı ve bulaşık makinesinde teknosayı aradım hediye çeki verelim garanti işlemi yada değişim talebinizi iptal edelim dediler tamam dedim, aradan 4 ay geçti aradılar hediye çeki veremiyoruz horoz lojistik geldiğinde rapor tutmalıydı kutu sağlam mı değil mi diye belki taşınırken oldu diyor. Aradan 4 ay geçmiş beni beklettiklerine mi yanıyım suçu bana atmalarına mı ?
    Ülke de artık markaya değil ucuz ve kalitelisine para verme taraftarıyım. Aldığım her üründe sorun yaşıyorum bir süredir, küçük esnafı öldürdüler tek elcilik döndüğü için at koşturuyorlar. Müşteri memnuniyeti hiç umurlarında değil, insanlar alacaksa zaten 2 3 yer var bize mecbur kafasındalar. Adamlar tüketici hakları mahkemesindende korkmuyor zaten enflasyon var ödediğimiz parayı 6 aya anca zorla alıyoruz o süreçte o parayı zaten katlıyorlar kasalarında para iadesi aynı ürünü tekrar aldırmıyor zaten... Ürün alırken sağlam gelsin diye dua ediyorum artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turtle Punch -- 18 Mayıs 2024; 12:1:32 >




  • Turtle Punch kullanıcısına yanıt

    Avrupa' da bu dedikleriniz yasanir mi acaba cok merak ediyorum..Yada hemen cozum saglarlar sanirim..Ortadogu muamelesine devam ne yazik ki..

  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    Artık ülkede birşeylerin çözülmesi için sosyal medyada ses getirmemiz gerekiyor karalama kampanyası başlatmamız gerekiyor ne yazık ki. Yoksa benim de işime gelir satayım 30 bine ürün alayım parasını peşin ürün sorunlu olsun 6 ayda kasaya koyduğum 30 u en kötü 60 yaparım, tüketici hakları iade kararı çıkarır ürünü geri alır servise yollarım servisten ürünün 0'ı gelir onu da 40 a geri satarım. Ama kullanıcının elinde 30 var ve aynı ürünü tekrar alamaz 6 ay süründüğüyle kalır :) sistem o kadar güzel işliyor ki sadece tüketici mağdur oluyor satıcı her halükarda karlı :)
  • Akustik34 kullanıcısına yanıt

    Bir süredir televizyon araştırması ve arayışında olan biri olarak size kendi gözlemlerimi anlatayım. Samsung ve LG'nin kendini kanıtlamış belli başlı üst serileri mevcut ve eğer bütçe yetiyorsa öncelikli olarak bu seriler tercih edilmeli. Ancak bütçe o modellere yetmiyorsa LG, Samsung, Philips ve TCL arasından seçim yapmak gerekiyor. Evet satış sonrası destek önemli ancak Türkiye'de bu sistemin nasıl işlediğini daha doğrusu işlemediğini az çok biliyoruz. Bu nedenle markaların bütçenize uyan en iyi modellerini belirlemeniz ve her birinin kullanıcı yorumlarına hem forum üzerinden hem de hepsiburada, trendyol gibi satış siteleri üzerinden okumanız gerekiyor. Çokça şikayet mesajı yazılan modellerden uzak durmaya çalışın ancak 30 yorumdan 1-2 tanesi olumsuzsa doğru modele bakıyorsunuz demektir. Eğer bulabilirseniz yabancı kaynaklı inceleme sitelerine de mutlaka bakmanızı öneririm ancak o incelemedeki modelin paneli ile Türkiye'ye gelen modelin paneli aynı mı ona dikkat etmek gerekiyor, aksi halde incelemede bahsedilen renk ve tepkime süresi sonuçları tamamen farklı olabilmekte. Türkiye'deki inceleme videoları genellikle paralı reklam olduğu için onlara bakmanızı pek önermem, onları izlediğinizde daha iyisi yokmuş gibi büyük övgülerle anlatılmakta.


    Bunlara ek olarak günümüz televizyonlarında kullanılan güncel aydınlatma teknolojilerine bir göz atıp en güncel olan teknolojiyi tercih etmeye bakın derim. Mağazaları gezip size en uygun panel tipinin hangisi olduğuna karar vererek araştırmanızı buna göre şekillendirebilirsiniz.





  • sarppy kullanıcısına yanıt

    Ek olarak Magazada ki Tv goruntulerine aldanamamak lazim demo modun da calistiklari ve Asiri parlak alanda sergilendikleri icin...Ayni sekilde evde izlenirse ( demo modun da ) 6 ayda elimize aliriz Tv'yi 😅😅

    En guzeli yurtdisi forum ve Inceleme yapan Youtuber'ler..

  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,

    Burası Türkiye maalesef her şey yapılıyor keşke yapılmasa ama yapılıyor,

    Örnek vereyim,
    Kurumsal resmi bayi olmayan yerlerden alınan TV'ler 2 el 3 el tv'ler olabiliyor ama bizim kendi insanımız uygun aldık diye seviniyor,
    Kurumsal satılan yerlerde özellikle gece indirimli alınan ürünleri kesinlikle çalışma saatine baktırın Yetkili servise ürün teslim alırken kutuyu kontrol edin.

    LG,SAMSUNG,PHİLİPS ürünlerinde firmaya göre değişir ilk 1 ay veya ilk 6 ay süreç içerisinde alınan ürünlerde tesir ürünü değilse genelde yenisi ile değişim yapıyor (DOA KAPSAMINDA), üründe fiziksel hasar yoksa garanti kapsamına giriyorsa.

    Değişim olan ürünler tamirat yapılır, ihale üzerinden A firma B firmaya satılır ama satarken de bu ürün panel değişmiş anakart değişmiş diye firmalar belirtir,Ürün satarken bunu tüketiciye belirtin der, ama gel görkü satıcı firmalar o ürünleri bir güzel paketler piyasanın 500 tl 1.000 tl altına yazar ve çok rahatça satar bizim ülkemizde bir kesim buna dikkat etmez uyguna aldık diye sevinir ürün 2 el olmuş 3 el olmuş, bir önemi yok üründen kaynaklanan bir sorun sıkıntı olmazsa anlama şansıda yok.

    Firmaların şuan tam bir geçiş dönemi 2023 üretimi ürünler stoklar tükendi veya tükenmek üzere bir çok firma tesir ürünlerini temizleme yapıyor alırken herkes kontrol etsin bence.

    Ürün alınan yer karşınızdaki muhatap çok önemli

    Saygılarımla
    İyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Keskin06 -- 18 Mayıs 2024; 12:56:46 >




  • Bence televizyonlar 2'ye ayrılır. Sony ve diğerleri. Benzer modeller arasında seçim yapacaksam tercihimi Sony den yana kullanırım. Eğer yoksa ki şu an Sony Türkiye'de yok, performans fiyat oranı hangisinde yüksekse onu tercih ederim. Şu an Türkiye'de hiç bir firmanın satış sonrası tüketiciyi düşündüğünü sanmıyorum. Keşke Tcl'nin yanında Hisense de Türkiye'ye agresif fiyat politikası ile giriş yapsaydı.
  • 2024 Model modern bir TV bakıyorum, bütçem 40-45k arası. 4K HDR içerikler ve standart tv kanalları izlemek için kullanılacak.


    Miniled TCL 55C755 ve QLED Samsung 55Q70D arasında kaldım. Henüz LG 2024 model TV'ler piyasada değil gibi, şu an almaya karar verirsem hangisini seçmeliyim? Diğer firmaların 2024 modellerini beklemeyi düşünüyorum. Çıkacak modellerden göze çarpan biri var mı?  

  • Vurne V kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    Direk SAMSUNG 55QN85D alın,
    Ürün şuan 50.000 geliyor yanında 25.000 tl THE FREESTYLE 2.NESİL veya 11.000tl para kart var.
    Projeksiyon ihtiyacınız varsa 25.000 55QN85D gelmiş olur veya alıp satabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Keskin06 -- 18 Mayıs 2024; 14:2:0 >
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

    Sağol sipariş verdim 900tl tuttu orjinal

  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam güzel günlerde kullanın.
  • Samsung İstanbul Sancaktepe bayisinden Samsung 65S95D + S24 kampaya ile 123 bin TL fiyat aldım sizce nasıl dır .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan1903 -- 18 Mayıs 2024; 16:21:23 >
  • ridvan1903 kullanıcısına yanıt
    Hocam bizde daha uygun

    Samsung 65S95D + S24 kampaya ile 116 bin tl
  • ridvan1903 kullanıcısına yanıt
    Ürün 30 adet stoklarımızda var mağazamızda açıkta var urun ile sorunuz varsa cevaplayabilirim.
    Yansıma yapmıyor mat panel başarılı tavsiye ederim.

    TV Tavsiyeleri [ANA KONU] TV Tavsiyeleri [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Keskin06 -- 18 Mayıs 2024; 16:26:20 >




  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

    Burak Hocam Taksitlendirmeyi nasıl yaparsın Akbank ve Kuvetyturk var

  • ridvan1903 kullanıcısına yanıt
    Hocam kullandığınız kredi kartlarınıza Akbank ve Kuvetyturk tek çekim olur,
    Garanti kredi kartı olursa 123.000 9 taksit olur
  • 
Sayfa: önceki 44314432443344344435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.