Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (1033. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
88.682
Cevap
1.357
Favori
4.722.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
225 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10311032103310341035
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: figo2121

    hocam dün hemen hemen samsung tvlere bakınca 55mu7000 ve 55mu 8000 bana daha parlak geldi.Parlaklık beni hep çekmiştir.55 Mu 7400 ise parlaklık olarak düşüktü 65 mu 7400 ise mükemmeldi. ama keskinlik olarak 55mu7400 55mu 7000 den daha iyi geldi.Hocam sorum şu sizce mu7000 ve mu 7400 arasındaki en belirgin farklar neler? 7400 almaya değermi?

    55mu7400 / 55mu7000 bu iki model çok soruluyor ama
    Hernekadar mu7000 oan için size parlak gelsede malesef bu her iki panelde İPS dir,
    bu yüzden eğer mutlaka iki modelden birisi tercih edilecekse,
    "Genel performans" babında tabiki seçim %100 7400'den yana olmalıdır...
    ancak tabiki bu ips panelli iki model 55mu8000 ile asla kıyaslanamaz, kıyaslanmamalı...
  • 49MU7400 Sadece türkiye özel üretildiğini söylüyor samsung müşteri hizmetleri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dallass kullanıcısına yanıt
    hocam daha güzel özetlenmezdi durum biz burda elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırken birde bu tarz insanlara mesajlara cevap vermeye çalışıyoruz bu aralarda moda 5000tl altı tavsiye isteyen bu konuya bakmasın..burası samsung forumu olmuş başka marka önerilmiyor.. vs.. bizim sanki samsungtan bi çıkarımız varda samsung öneriyoruz philips lg doğru düzgün tv yaptıda önermedikmi? birisi rgbw dizilim kullandı giriş seviye modellerini türkiyede toplattı alanlar banding vs.. sorunlar yaşadı diğeri işletim sistemi berbat kitlenme vs. tarz problemleri var çoğunda banding sızma var e şimdi biz sizlere düşmanmıyız ki bu tv leri önerelim insanlara benim içim rahat etmez bu yıl 2 marka doğru düzgün tv ler çıkardı onalrda sony ve samsung doğal olarak önerilerde bu iki markadan geliyor ki daha az sorun yaşasın alacak olan parasının karşılığını daha fazla alsın ama bu durumu bile eleştirenler var insanlarla uğraşmak zor hocam herkesin ayrı değişik psikolojisi var kimi malını savunmak için hiçbir tutar tarafı olmayan şeyler yazıyor kimisi maddi olarak bazı bütçelere çıkamadığı için çıkan insanlara karşı değişik tutumlar içerisine giriyor vs..

    tüm bunlar oluyorken yıllardır burda yılmadan insanlara tavsiye vermeniz takdiri hakediyor bence.




  • dallass kullanıcısına yanıt
    İşte hocam bende size performans olarak sormuştum.Hız olarak çokmu hızlı bu mu7400 teşekkürler.
  • SGSAGLAM S kullanıcısına yanıt
    öyle bir model yok hocam kimse türkiye için ayrı model üretmez sallamışlar yurtdışındaki düşük modelleri burada 1 seri üst olarak satıyorlar örnek mu6170=mu7000 baktığınız tv lerin aynı model olupta farklı kontrastta olmalarının sebebide daha önceki mesajımda bahsettiğim durum aynı modelin atıyorum mu7400 modelinin 55inchinde farklı panel 49unda farklı panel olabiliyor bu tv lerin hepsi 50hz mağazaya gidin izleyin hangisini beğenirseniz onu alın ama mu7000 ben önermem motion performansı o boyutlarda sıkıntı yaratabilir..
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Hocam 55mu 8000 almaya karar vermiştim ama ordada kırılmanın olduğunu görünce 5250 vermenin anlamı yok diye düşündüm.Sonuçta kırılmanın olmadığı tv yok ve garantide vermiyorlar.Garanti verseler gözü kapalı mu 8000 i alıyordum.
  • figo2121 kullanıcısına yanıt
    kırılmadan kastınız nedir hocam anlayamadım
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    görüntüde takılma yani
  • çok değerli ve bilgili konu üstatlarından çok ama çok özür diliyorum, haddimi aşan cümleler kullandım, yazdıklarımı hiçbir forum kullanıcısı dikkate almasın, gerçeklikle yakından uzaktan alakası yoktur, RNNN çok doğru tespit yapmış, param yetmediği için 4k alanları sürekli kıskandım, Aylığımın yarısını fhd uyduruk bir televizyona verdiğim için psikolojik bunalımdayım sanırım. gelen geçene sürekli saldırıyorum bu aralar.
    üzgünüm.
  • Bu nasıl mesaj la hahahkzkxıgkgh

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wntln kullanıcısına yanıt
    hala aynı tarzla devam ediyorsunuz aylığımın yarısı diyede eklemeyi ihmal etmiyorsunuz burda sizin kazandığınız paranın aldığınız tv nin bizim için zerre önemi yok sadece bunu bilin yeterli
  • wntln kullanıcısına yanıt
    birde bilmediğiniz konularda biliyormuş gibi yorum yapıp sonrasında konuyla alakalı hiçbir şey söylemeyip bu tarz mesajlar yazarak kalitenizide belli ediyorsunuz mal alırken paranızla kalitelisini alabilirsiniz ama kendinizi ne yaparsınız onu bilemem..
  • figo2121 kullanıcısına yanıt
    55mu8000 modeli 100hz herkeste takılma yaşamıyor bazı arkadaşlarda olabiliyor sorun mu8000 beğenmediyseniz xe8505 modelinede bakabilirsiniz
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    o kadar uzun yazımdan "4k alanları kıskandığımı" çıkarıp kişiliğim hakkında kalite analizi yapabilmeyi biliyorsunuz, ayrıca devrim niteliğindeki tüplü tv den fhd led tvlere geçişle, çözünürlükteki değişimi bir tutan anlayışınıza hayran kalarak saygıyla eğiliyorum önünüzde. uzatıp konuyu kirletmek istemiyorum, herkese iyi çalışmalar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wntln -- 28 Ekim 2017; 18:45:22 >
  • wntln kullanıcısına yanıt
    Doktor onları kendi haline bırak dedi 😅 herkes hakkında psiko analiz yapıyorlar zaten

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • wntln kullanıcısına yanıt
    ben size öyle bi yorumda bulunmadım benim yaptığım yorum günlerdir bu sayfada bu yorumları yazanlaraydı siz neden üstünüze alındınız onuda anlamadım..
  • Ümraniye medya market te 4500 e 55 inç oled tv satılıyor yalnız hdr ve 4 k yok bu eksiklikmidir yoksa 4 k ve hdr öylede denkmidir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıymetli @dallass ve @RNNN
    Şayet yanlış anlamazsanız ve sizler tarafından da hayata geçirilmesi mümkünse naçizane bir isteğim olacak;
    Yılların vermiş olduğu deneyimlerinizden de bildiğiniz gibi buralara yolu düşenlerin sormuş olduğu sorular üç aşağı beş yukarı aynı şeyler..

    ÖRNEK: ''Bütçem şu kadar, istediğim modeller şunlar şunlar, boyutu şu kadar olsun, şu özellikler olsun (Ya da olmasın), falanca boyuttaki filanca model VA panel midir? Yoksa İPS mi? Vs vs vs...''

    Eksik olmayın sizlerde her defasında müsait oldukça bıkmadan usanmadan (Üstelikte çoğu kez bir kaç satır üstte ya da bir iki sayfa önce bilmem kaçıncı kez aynı cevabı verdiğiniz halde!) aynı cevapları biz meraklı TV arayışındakilere vermeye çabalıyorsunuz..

    Diyorum ki;
    İlk sayfayı (Gelişmelere göre sürekli güncel tutarak) düşük bütçe aralıklarına (Atıyorum 2000/2500 TL bandına şu Markanın şu boyutunda falanca TV önerilir..Önerilen TV VA panelse VA, İPS ise İPS, Kaç HZ ise o bilgilerde yazılarak..) (2500/3000 TL aralıklarında yine aynı şekilde VA panel arayanlara falanca model! İPS arayanlara filanca model önerilir!) (3000/3500 TL) (3500/4000 TL) Gibi..Gibi..

    Bir tablo yapılsa...
    O tabloda da;

    Her markanın boyutlarına göre ayrı ayrı hangi panele sahip olduğu, kaç HZ olduğu, HDR olup olmadığı, Vb..Gerekli bilgilerin olduğu bir TABLO olsa nasıl olur acaba? (Örnek veriyorum) (SONY: 49 XE 7005 Atıyorum 50 HZ dir İPS panele sahiptir. Falanca bütçe aralıklarında TV arayanlara önerilir! Gibi..)
    (SAMSUNG: 50 MU 7000 Atıyorum; 50 HZ dir VA paneldir. Mantion performansında sıkıntı olabilir. Falanca bütçe aralıklarında TV arayanlara önerilir!) Gibi...

    Biliyorum sizler için vakit harcamayı gerektirecek, çok zahmetli bir iş bu! Vaktiniz var mıdır yok mudur? Onu da bilmiyoruz elbette ama şayet bu şekilde, sürekli güncel tutabileceğimiz, girenlerin ilk sayfada hemen her türlü bilgiyi bulabileceği bir tablo oluşturabilirsek harika olacağı kanaatindeyim..

    Teşekkürler, saygılar efendim..




  • Arkadaşlar her yerde Sony 49xe7005 2699 TL. Hepsiburadada 100 TL puan ile 2600e geliyor. Alınır mı bu tv. Genelde pcye takılı olacak oyun oynanacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stargate_0404

    Arkadaşlar her yerde Sony 49xe7005 2699 TL. Hepsiburadada 100 TL puan ile 2600e geliyor. Alınır mı bu tv. Genelde pcye takılı olacak oyun oynanacak

    Bende bu tv yi düşünmeye başladım üstadlar,kullananlar bir yorum yaparsa sevinirim..
  • 
Sayfa: önceki 10311032103310341035
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.