Şimdi Ara

Tv Kartı Tavsiye - Kayıt Amaçlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar..

    Tv Kartından hiç anlamam ama bu aralar bazı programları kaydetmem gerekiyor, nasıl bir tv kartı önderirsiniz. 200TL yi geçmeyecek şekilde olursa iyi olur. HD de olabilir.



  • özel çanak gerekmez. yeni lnb modelleri hd yayın formatını destekler.hd değilde normal kayıt yapacaksanız hemen hemen her tv kartı işinizi görür. (576i) eğer hd kayıt yapacaksanız bu biraz tuzlu olur (hdmi çevirici vs. gerekli) gel gelelim ki 200 tlyi geçmeyipte çok güzel tv kartları var. linkini vermiş olduğunuz tv kartı gayet güzel bi kart. ancak çift çanak bağlarsanız (mevcut uydu yönü artık hangisiyse turksat, astra, hotbird vs..) o uyduda kaç tane hd kanal varsa ancak onları seyredebilir ve eğer mümkünse (büyük ihtimalle) kayıt edebilirsiniz.

    http://www.vatanbilgisayar.com/avermedia-super_009-aver-tv-super-009-tv-karti/productdetails.aspx?I_ID=44919#allImages eğer hd takıntınız yoksa buyrun işinizi rahatlıkla görür.




  • Cevabın için teşekkürler. HD takıntım yok tabii ki ama halihazırda dsmart kullanılıyor o yüzden çanakla kullanabileceğim dijital bir şey olması lazım. Sizin linkini verdiğiniz dijital değil sanırım.
  • digital derken uydulu bir kart mı istiyorsunuz? o zaman bu kart :) kendim kullanıyorum.http://www.vatanbilgisayar.com/avermedia-trinity-avertv-dvb-s-trinity-%28analogdvb-sdvb-t%29-+-fm-pci-e-tv-karti/productdetails.aspx?I_ID=36440 mpeg-2 H.264 1080i ve 720p (formata göre) kayıt yapabilirsiniz.
  • Evet uydulu kastetmiştim. Tamamdır çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.