Şimdi Ara

tv kanallarındaki seviyesiz programlar:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkes kendine göre televizyon kanallarındaki seviyesiz programları yazsın bana göre başta evlendirme programları geliyor.
    He bu arada tv kanallarındafazla malzeme de kalmadı halkı artık afedersiniz ama bir manyak ,salak ,gerizekalı,mal yerine koyuyorlar bir doktor çıkıyor yok bunubitkinin yararı var o bitkinin yararı var oraya bi başka bi hoca çıkartmış o da kıyametten allahtan kitaptan bahsediyor sunucuya bir bakıyorsun yarı çıplak vaziyette kakara kikiri işte diyor ki allaha şükür etmeliyiz bizi yaratmış ne kadar şükretsek hakkımızı ödeyemeyiz biz çok yüce bir varlığız efendim diyor ve aradan birkaçsaniye geçiyor falanca filanca sanatçı geliyoooooor diyor ortalık bayram yerine dönüyor adeta herkes şak şak şak şakşakçı bizim millet herkese alkış tutuyor yurdum insanı adam artık sanatçı mıdır şarkıcı mıdır ne olduğu belirsiz birisi işte şarkısını bitiriyor hoca (hoca dediğime bakmayın ki bunların arasında ilahiyat profesörleri var ,şarlatanlar var anlıyacağınız ortalık çok karışık ve işin ilginç tarafı önceden planlanmış sitematik birbiçimde sunucu da orada tabi orkestra şefi gibi programı yönetiyior yada yönettiğini sanıyor şarlatanla hoca birden bire heyecanlı temposu yüksek bir tartışmanın içinde buluyorlar kendilerini ben paramı kazanayımda milletin aklı karışırsa karışsın tv kanalı ne kadar rayting toplarsa benim işime o kadar iyi gelir bi o kadar iyi para kaldırırım düşüncesinde herkes) yine kıyamet allah kitap konularına devam ediyor hoca. Televizyon programlarındaki ahlak,televizyonculuk anlayışı görüşü , seviyesi dibe vurmuş artık







  • fakat şöyle bir gerçekte var. toplum seyretmese o programları yayınlarlarmı?arz talep meselesi.
  • az önce şu atvdeki sarışın karının programında kadının biri canlı yayında küfür etti
  • ece erkenin programı..seda sayanın
  • ben uzun zamandir tv seyretmiyom,ama seyrettigim zamanlarda bbg felan vardi,bi de pazar aksamlari uygur kardeslerin showlari vardi.
  • tv mi? oda ne la
  • Aslında Seviyesiz Değilde Anlamsız Gereksiz Desek Daha Doğru Bence.Hani Programda Kavga Gürültü Yok Ama Programın Kendisinde de Birşey Yok,Mesela Şu Yemek Programları (Yemekteyiz Değil,Yemek Tarifi Veren Programlar) Yemeği Yapan Ablam Sakince Anlatıyor:

    "Bugünkü Yemeğimiz Hem Ucuz Hem Lezzetli;Malzemeler:750 Gr. Kuşbaşı" Dediği An Olay Bitmiştir...
  • tv ye ulkemızde kalıtelı dızı ve program kalmadıgı ıcın yurtdısına sardırdım lost avatar heroes gıdıoz ole... ama bnce hala kalıtelı programlar var en azından bana gore.mesela okan bayulgenın sade vatandası gayet bılgılendırıcı dısko kıngo da eglencelı yanı...sonra ntvde her pazar belgeseller falan oluyo..haberturke guvenılıyo falan ıste.. zaten basın yayının cogu ısmı lazım olmayan sahıslara calıstıgı ve onlarda halkın bılınclenmesı yerıne bole sacma sapan seylerle ugrasıp nolyoz nereye gıdıyoz dıyememesını saglamak amacıyla yapılıyo bnce... kısacası tv de ne ıslemek ıstedımız bızı ılgılendırıo ıstersek kndımızı gelıstıren seyler ızlerız ıstemssek o aptal yayınlara destek olmayız
  • Benim sevdiğim kanal tipi discovery channel. Örneğin gökdelenler nasıl yapılıyor hangi makinalar kullanılıyor gibi şeyler. Odamda tv var bi krutlar vadisi izlemek için birde olursa maç izlemek için açıyorum. Elimizden de birşey gelmiyor illa ki izleyici kitlesi var bunların. Annemde izliyor, diyorum ne yapacaksın bunları cevabı cok basit : izleyecek birşey yok diyor. O da haklı kendince. Kadınlara yönelik programların geneli aynı sistem üzerine kurulmuş.

    Ayrıca saçma sapan entrika dizilerini de sevmiyorum. Bi insanı 50 bölüm boyunca strese sokan diziler var. Beyin yıkıyorlar resmen hayattan soyutlanıyorsun.
  • Siz yine bunlara şükredin,biz 80 kuşağı olarak,televole sendromu yaşadık.Hala tedavi gören arkadaşlarım var.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cluberrr

    Siz yine bunlara şükredin,biz 80 kuşağı olarak,televole sendromu yaşadık.Hala tedavi gören arkadaşlarım var.



    Televole bunlara 99999999 basar be hocam
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cluberrr

    Siz yine bunlara şükredin,biz 80 kuşağı olarak,televole sendromu yaşadık.Hala tedavi gören arkadaşlarım var.

    Yok be hocam eskiden tv daha güzeldi.En azından sadece televole vardı.Şimdi bakıyorum her kanal aynı saatte aynı türden programlar yapıyo.Her kanalda sabah programı , herkanalda magazin , her kanalda Kemal Sunal filmleri , her kanalda haber...Böyle işin .oku çıkıyor.Artık tv izlenmez.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Dunham


    quote:

    Orjinalden alıntı: cluberrr

    Siz yine bunlara şükredin,biz 80 kuşağı olarak,televole sendromu yaşadık.Hala tedavi gören arkadaşlarım var.



    Televole bunlara 99999999 basar be hocam


    Olsun ama şimdi sizlerin alternatifi var,tv den sıkılırsan aç pc yi internet var,indir film izle.

    Ben 3.5 mb lık mp3 şarkıyı 20 dakikada indirince ''oha lan hızlı indi bu sefer'' diyordum.




  • esra ceyhan,mehmet ali erbil
  • şuanda türksatta 3 aşağı 5 yukarı 220 kanal var bu çok yüksek bi rakam önüne gelen frekans almış.
    kanallarımızın çoğu boş kanallar.
    yeri geliyor bu kadar çok kanala rağmen izlenicek hiçbişey bulunmuyor.

    bi kaç haber kanalı ve bi kaç dizi dışında uydudaki herşey gidicek dense umrumda olmaz.
  • Önceden de az izlerdim son 1 yıldır neredeyse hiç izlemiyorum... Eskiden Discovery falan belgesel kanallarında dolaşırdım akşamları artık onu da yapmıyorum... Dizi falan izlemem, izleyebildiğim kadar film izlerim ama
  • TIKLA Yorumsuz..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: zerzavatçı

    ece erkenin programı..seda sayanın

    + esra ceyhan + fox tv 'deki izdivaç programı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: LaFleur

    TIKLA Yorumsuz..



    icin kotu
  • haberlerden başka ve 1,2 dizi dışında tv olayını bitirdim.sabahtan akşama kadar haber dinleyebilirim.ülkemizden haberimiz olsun değil mi.evet konuyu açan arkadaşımla aynı fikirdeyim.tv deki programlar hem seviyesiz,hem anlamsız ve daha bir çok olumsuz sıfat..evlilik programları,yemek programları,sabah ları yayınlanan kadın programı mı karı programı mı neyse onlar...la arkadaş biraz da kültüre önem verin.her gün koyun şöyle şairlerin hayatından eserlerinden,tarihten,devlet adamlarından belgeseller de bilgimiz olsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.