Şimdi Ara

Tv box tivibu go, d smart go, Turkcell tv+, kablowebtv, bein connect

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,
    dairemizde çanak anten sistemi olmadığı için ilk çıktığından beri evde tivibu kullandık, Türk Telekomun mevcut müşterilerine indirim yapmaması ve 2020 tarifeleri çok pahalı teklif sunmalarından sebep İnterneti de tivibuyu da iptal ettim. Şuan 24mbps e kadar sınırsız millenicom kullanıyorum. Televizyonum hdmi girişli ancak akıllı değil malesef bu nedenle bir tv box alıp, Türkiye'deki yasal platformlardan üyelik alarak tv izlemek istiyorum.
    Mi boxta ve fire stickte turkcell tv+, bein connect, kablowebtv çalıştığı söyleniyor, tivibu go(özellikle) ve dsmart go çalıştırabilir mi?
    Bu iki box haricinde Çin markalı tv boxlarda bu platformların uygulamalarını sorunsuz kullanabilen var mı, neye göre bu uygulamaları destekleyen cihazı bulabilirim işlemci mi, google sertifikası mı, yoksa tamamen yazılımsal mıdır?
    Çin cihazlarında bunları sorunsuz kullanabilen varsa kullandığı marka ve modeli belirtirseler sevinirim, herkese çok teşekkürler şimdiden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Konuyu 1k kişi görmüş ancak kimse mesaj yazmamış 😅🤣
    O zaman geçen sürede kendi tecrübelerimi paylaşayım.
    Lisanslı cihazlarda bütün platformlar sorunsuz çalışıyor, lisanssız Çin boxlarında daha önce Turkcell tv+ ve Vodafonetv kullanmıştım geçen yakın zamanda Vodafonetv yayın hayatı sonlandırıldı. Lisanssız cihazlarda Tivibugo ve dsmartgolar uyumsuzluk veriyordu ama şuan güncel durumu nedir bilmiyorum artık lisanslı cihazlar kullanıyorum Netflix, Amazon, Disney platformlarını 1080P ve üstü çözünürlükte izleyebilmek için.
    Bu gibi benzer soruları olanlar varsa yardımcı olmaya çalışırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natureltiqqy -- 16 Kasım 2022; 21:27:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.