Şimdi Ara

turla italya ve vize ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • turla italya'ya gitsem vize işlemlerini acenta mı yapıyor yoksa şahsen konsolosluğa filan gitmek gerekiyor mu ?



  • Tüm belgelerini toplayıp tur şirketine veriyorsun. Onlar senin adına başvuru yapıyorlar. Eğer konsolosluk gerek görürse seni görüşmeye çağırıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk defa schengen alacaksanız konsolosluk sizi çağırabiliyor, daha önceden alınmış bir schengeniniz var ise sadece evraklarınızı teslim etmeniz yeterli.

    ayrıca tur şirketine başvurmadan kendiniz başvuracaksanız da, konsolosluk doğrudan başvuru kabul etmiyor. idata diye bi şirket var (taşeron aracı kurum gibi) konsolosluk adına başvuruları o alıyor. evrakları konsolosluğa teslim ediyor. Sizin tur şirketiniz de evraklarınızla idataya başvuruyor dolayısıyla.

    sonuç: boşu boşuna turizm şirketine para yedirmeyin (para talep ederlerse) idata ofisine gidip evraklarınız tam bir şekilde teslim etmeniz yeterli. konsolosluk kapılarında sürünmüyorsunuz yani. önemli olan şey evrakların tam olması. zaten eksik varsa almazlar.
  • İtalya vizesi için aracı kurum İdata, buradan istenilen belgeleri toplayıp başvuru yapabiliyorsunuz. Konsolosluk gerekli gördüğü durumlarda çağırabiliyor, onun haricinde çağırılma olmaz.
  • tşk ediyorum arkadaşlar.
    yaklaşık 4-5 yıl önce bükreş'e gitmiştim ama o zaman tam ab üyesi değillerdi ve schengen vizesi olmamıştı. sanırım ilk schengen vizem olacağı için zorlanacağım. ücretli çalışıyorum
    16 yaşındaki yeğenimle 1 haftalık kadar uygun bir tur yakalayabilirsek gitmeyi düşünüyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.