Şimdi Ara

Turktelekom Prime ile Avrupaya Uçak Bileti Kampanyası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.966
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Turktelekom Prime her Cuma Avrupaya gidiş dönüş uçak bileti veriyor.Bu kampanyadan faydalanan var mı acaba.Bilgi verebilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba hocam. Ben faydalanmaya çalıştım. Kısaca anlatayım size. Kampanyayı Brandcoop adlı firma düzenliyor. Siteden bir takım evraklar çıkartıp bunları hazirliyorsunuz. Nereye, ne zaman, kiminle gideceğiniz ile ilgili bilgileri dolduruyorsunuz yani. Sonra bunları ücretini siz vererek postaliyorsunuz. Bir kaç gün sonra size mail geliyor. Seçtiğiniz 3 konum ve tarihten herhangi birisini seçip, rezerve edip size sunuyorlar ve 24 saat içinde onaylayıp mail order ile ödeme yapmanız lazım.

    Asıl olay ise burada başlıyor. Kampanya sadece bilet fiyatını bedava yapıyor ama vergisini siz ödeyeceksiniz. O zaman bana Münih için gidiş dönüş tek kişi 140€ iki kişi 281€ fiyat bictiler. THY'nin sitesine baktım aynı uçak için. Tam hatırlamıyorum ama en fazla 15€ fazlaydı. Yani öyle bedavaya gidip gelme olayı yok aslında. Boş bir kampanya.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadarlık bir fayda sağlanacağını merak etmiştim.Çok teşekkür ediyorum, verdiğiniz bilgiler faydalı oldu...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size yaklaşık bilet ücreti kadar vergi ücreti çıkartıyorlar. THY'de 1100 liraya satılan bilet için 170 euro vergi ödemem gerektiğini söylediler kabul etmedim tabii
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.