Şimdi Ara

Türktelekom Kaç Gün Oldu Kuruluma Gelmediler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 13.09.2018 Perşembe günü akşam online 100mb 50gb 3 ay bedava 27ay taahhüt lü kampanyaya internetten başvurdum. Ertesi gün 14.09.2018 cuma günü sabahı 4440375 tarafından arandım. Bilgilerimi verdim vs. Bu sırada istediğim paket ev telefonum olursa ona ek olarak oluyormuş. Telefon yoksa fiyatı biraz daha artıyormuş. Bende o zaman aynı fiyatta olan 50mb 50gb ilk ay bedava olan paket olsun dedim. Adresimi verdim. Sözleşme modem vs gelecek sonra randevu ile kuruluma ekip gelecek denildi. Ertesi gün cumartesi 15.09.2018 cumartesi kargo geldi. Ama içinde sadece sözleşme vardı. İmzaladım kimlik fotokopimle birlikte kargocuya teslim ettim. (kargo MNG idi bu arada.) daha sonra beklemeye başladım. Evraklar ellerine ulaşacak falan diye de arayıp sormadım. Çarşamba olunca sıkıldım beklemekten. İnternette lazım aradım 444 1 444'ü TC no tel no yada müşteri no girin diyor. Girince de aktif internet bağlantınız yok yeniden deneyin diyordu. E tamam da kimle konışacam ben o zaman? Neyse online işlemler den giriş yapmayı başardım bir şekilde. Hemen şikayet oluşturdum. 15-20 dk sonra geri dönüş yaptılar kuruluma ekip gelecekti kaç gün oldu gelen giden arayan soran yok dedim. "biz onla ilgilenmiyoruz teknik ekip bakıyor ona" dedi. Kapattı. Neyse yarın ararlar dedim beklemeye devam ettim. Hala ne arayan var ne soran?

    Arkadaşlar ne yapmalıyım. En kısa sürede kurarlar diye düşünüp Telekom'a abone olmuştum. Böyle olacağını bilsem hiç düşünmezdim bile. Kimi arayıp kiminle muhatap olmam lazım. Başından böyle olay geçen varsa yardım edebilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Ben de sizinle aynı sorunu yaşıyorum 1 haftadır bekliyorum internetin bağlanmasını. Siz ne yaptınız kurulum kaç gün sürdü bilgi verebilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ceo Paul Doany'e ulaşın. Belki faydası olur hocam.
  • Online başvuruların da böyle saçma bir şeyi var.



    Gidip müdürlükten başvuruyorsun. Sabah basvurursan öğlen bağlamaya geliyorlar.



    Böyle online başvurdun mu sana indirim veriyor ama gelen giden olmuyor bağlamaya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.