Şimdi Ara

Türktelekom Fiber Kutu hakkında soru (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
10.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Invisible Pink Unicorn kullanıcısına yanıt
    benim turktelekom çağrı merkezinde de çalışan bi arkadaşım var. türktelekom o semte bütce ayırmadığı surece kırk takla atsanız gelmez altyapı demişti. onlarca şikayet açtım hepsinin geri dönüşü altyapı olmadığı tespit edildi ne zaman geleceği belli değil diyolardı. 5 temmuz 2018 de kazı çalışmaları başladı mahallede hala bekliyoz hizmet almak için. sona geldik artık test sürecide bitsin alabileceğim neti bakalım.
  • musti_zzz M kullanıcısına yanıt
    Müdürlüğe git işlemlerimiz bitti ama sistemde görünmüyor de ne zaman abonelik alacağız diye yoklama çek onlar sana net günü söyler altyapı birimiyle görüş müdürlüğün
  • Beyler yonetici bina girisine yazi asmis internet abonesi almak isteyen incesu telekom mudurlugune gidip basvuru yapsin diye. Anlamadim altyapi sistemlerde gorunmuyor biz ttnet musteri hizmetlerinden basvuru yapip kullanmaya baslamicaz mi mudurluge niye gitme durumu var ki isimden dolayi gidemiyorum o bakimdan soruyorum gidip ne islemyapiyolar mudurlukte sanirim testler bitti ancak hala altyapi sistemde gozukmuyorr
  • musti_zzz M kullanıcısına yanıt
    Hocam müdürlükten başvuru yaptığında işler daha çabuk çözülüyor. İstersen yöneticiyle bir konuş, ona mutlaka orada çalışan birisinin numarasını vermişlerdir. O numarayı alıp durum hakkında görüşebilirsin.
  • ozgnhlc17 kullanıcısına yanıt
    Hocam yoneticiyle konustum hicbir numara fln vermemisler. Turktelekomdan geldiler internet almak isteyen olursa mudurluge basvuru yapsin demisler o da yazi asmis bina girisine. Ben anlamadim bu test surecleri bitince otomatik olarak sistemlere dusmuyomu istedigim zaman abone olamiyomuyum. Mudurluge gitme geregi ne ki. İsimden dolayi gidemiyorum ne turktelekommus arkadas ya. Beklesen sistemlere altyapi dusermi sizce
  • musti_zzz M kullanıcısına yanıt
    Hocam TT müşteri hizmetlerini ararsan orada gözüküyor aslında altyapı olup olmadığı. Orayı arayıp ardından gidip bir türk telekom bayisinden de başvuru yapabilirsin. Müdürlükten başvurunca süreç daha hızlı ilerliyor tek artısı o
  • ozgnhlc17 kullanıcısına yanıt
    aradım kardes musteri hizmetlerindede altyapı görünmiyor. yönetici neden o kağıdı asıyo anlamadım. tekran beni aradılar bugun altyapı görünmüyor çalışmalar devam ediyor dediler. ne çalışmaymış arkadaş 1 ay olacak bekliyoruz hala kutu aktif altyapı görünmüyor. bekleyelim bakalım.
  • beyler türktelekom ekipleri daireleri geziyormus fiber altyapı geldikten sonra. ben fiber geldikten sonra netspeed den net almak ıstıyorum türktelekom malum cok fazla fiyatlar. bu adamlar daireleri gezerken bi sozlesme v.s yapıyomu imza fln alıyomu illa türktelekomdan internet alacaksınız diye ? daireleri neden geziyolar ?
  • ozgnhlc17 kullanıcısına yanıt
    Bizde de FTTH(GPON) sistem var. Bizim kutu ondan biraz daha küçük sanırım.

    Herhangi bir elektrik bağlantısı yok ama hizmet alıyoruz.
  • musti_zzz M kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Abonelik alımı açıldıktan sonra satış ekipleri daireleri geziyor. Teşekkür ederim, şu an internet düşünmüyorum deyin geçin.

    Ardından netspeed e başvuru yapabilirsiniz. ;)

    Zaten fiber olunca sıkıntı olmuyor. Bizimde apartmanda Fiber(GPON) var, Cat6 falan değil direkt fiber kablo odama giriyor. :) Enişteme netspeed bağlattık. Ben 35mbit 100 GB AKN için 75 öderken, o 50mbit 200 GB AKN için 65 TL ödüyor :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musti_zzz

    beyler türktelekom ekipleri daireleri geziyormus fiber altyapı geldikten sonra. ben fiber geldikten sonra netspeed den net almak ıstıyorum türktelekom malum cok fazla fiyatlar. bu adamlar daireleri gezerken bi sozlesme v.s yapıyomu imza fln alıyomu illa türktelekomdan internet alacaksınız diye ? daireleri neden geziyolar ?
    Boşuna deneme sistem maliyeti çıkmadan başka bir firmadan internet alamıyorsun telekomun başındakiler onaylamıyorlar
  • mavilim0696 M kullanıcısına yanıt
    Bu konuda bir bilgim yok ama arkadaş isterse Netspeed'e arayarak adres bilgisini paylaşıp alt yapı verilip/verilemeyeceği bilgisini öğrenebilir.

    Netspeed, Türk Telekom'un fiber hattını kullanabilen nadir firmalardan.
  • BoraNb kullanıcısına yanıt
    bakalım kardeş daha bizim binaları gezmediler. hala kutu aktif edilmedi bekleyelım dediğin gibi kutu aktif olunca netspeed i arayıp soracam veremezse mecbur turktelekomdan alacam neti.
  • beyler altyapı sıstemde gözüküyor nihayet ancak söyle bi skıntı var. ben 16 mbit adsl kullanıyorum yan binadan kablo cektim evime şimdi fiber binaya geldi ben yeni internet almak istediğimde türktelekom fiber binada gözüküyor ama hızınız gözükmüyor dedi nakil de yapamıyoruz yeni net de veremiyoruz dedi. milenicom dan sorgulattıgımda 100mbit hız gözüküyor türk telekom muşteri hizmetlerini aradıgımda hızınız gözükmüyor net veremiyoruz dediler. acaba sorun ne ki extranet den hız sorgulatıyorum ordada fiber altyapı var diyor ama hız yazmıyor. bi kac gun daha beklesem hız da sisteme düşer mi böyle bısey yasayan oldumu ?
  • Extranet'te fiber için kimsede hız yazmıyor. Yani extranet'te hız yazmaması normal. Millenicom'da hızınız gözükmüşse altyapı aktif olmuştur. Netspeed ne dedi?
  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    hocam daha aramadım onu. ttnetde suan adsl kullanıyorum yan bınadan adslı aralık ayına kadar nakil yaptırayım fiber gelen binaya kullanayım dedım hız gozukmuyor nakil yapamayız dedı. kapattırayım dedım 210 tl cayma bedeli istedi 40 gun için. birde 2019 da akn kalkacak ya taahute kadar adsl kullanıp 2019 da netspeedden alayım diye dusunuyorum. ttnetde nasıl hız gozukmuyo anlamadım.
  • suan yan bınadan kablo cekip kullandıgım 16mbit 65 tl oduyorum birde netspeed den alsam 2 net olacak fazla para :D kapatsam 16mbit i 210 tl cayma bedeli istıyolar. nakil de yapamıyor 16mbiti hız gorunmuyor dıye :D bu turktelekomdan en kısa surede kurtulacam.
  • musti_zzz M kullanıcısına yanıt
    İkametiniz nerede gözüküyor?

    Fiber hat kurulan yerde ise ikametiniz, ikametgah belgenizle oraya taşındığınızı ibraz etmeniz halinde nakil etmek zorundalar.

    Edemiyorlarsa, hizmet veremedikleri için cayma bedeli olmaksızın ADSL aboneliğinizi sonlandırmaları gerekiyor.
  • BoraNb kullanıcısına yanıt
    kardes ikamet attiğim adres fiber gelen yerde ancak türktelekom 210 tl yı almak ıcın yapmadıgı sey kalmadı. fiber hat gozukuyo ancak hız bılgısı ve port gozukmuyor dedı nakil yapamıyoruz dedı. teknik iptal yapın o zaman dedım. mudurluge gıdın bız yapmıyoruz dedı. mudurlukde de fiber altyapı gelmıs port ve hız gorunene kadar netınızı donduruz fatura odemezsınız dıyo. teknık ıptal yapmıyolar altyapı geldıgı ıcın. adamlar inatla bekletiyor. bir daha türktelekoma bulasmayacagım asla. netspeedi aradım fiber 50mbit verebiliriz diyo 65 tl ye. sımdı actırayım desem cıft fatura oduyecegım. türktelekomu dondursam aralık ayında taahut bıtıyo o zamana kadar donmus kalabılıyor mu o zaman kapattırsam cayma bedelı cıkarıyolar mı ? yada dondurdugum sureyı taahute saymıyolar mı ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.