Şimdi Ara

TürkTelekom cayma bedeli ödemeden abonelik iptali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    13/09/2019 başlangıç tarihli aboneliğim 30/12/2021 tarihinde bitiyor ve Türk Telekom benden 1200₺ cayma bedeli istiyor. Burada okuduğum konularda ve izlediğim videolarda 1 yılı geçmiş aboneliklerin cayma bedeli ödemeden iptal ettirebildiği söyleniyor. Bu konuda pek bir bilgim olmadığı için sizden yardım almak istedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Eğer ayıplı hizmet ya da hizmet verilememesi gibi bir durum söz konusu değilse o parayı ödemeden abonelik iptal ettiremezsin. O para da cayma bedeli değil, ttnetin sana yaptığı sözde aylık indirimlerin toplamı ya da kalan ayların fatura miktarı. Sana e-maille gelen faturalardan birine bak ne dediğimi anlarsın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carpe Vita -- 20 Kasım 2020; 21:58:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam benimde 7 aralıkta bitiyor, normalde sözleşmenin bitmesine son 30 gün kala cayma bedeli yok ama bu adilerin (tt) sağı solu belli olmaz diye dün müşteri hizmetlerini arayıp cayma bedelini sordum bana yaklaştık 20 gün için 308 lira çıkardılar, ne kanunları sallıyorlar nede haktan hukuktan haberleri var, 2 senedir tt fiber kullanıyorum, taahhüt verdiğim tarife artık yürürlükte değil ve tarifenin güncel fiyatına ulaşamıyorlar, tt il müdürlüğüne gittim dalga geçer gibi müşteri hizmetlerini arayın diyor, dilekçe yazdım gerizekalılar işleme almıyordu arıza çıkardım mecbur kaldılar, işin özü 2 senedir pek işimiz düşmediği için telekom iyi diyoruz ama altyapı fiber olmasa bu salak firma ile uğraşmak diğerleriyle uğraşmak kadar zor.

    ben şu anda türknete geçme düşüncesindeyim son ana kadar ne olur biter bilmiyorum, forumdaki türknet temsilcisi arkadaş geçiş işlemi ortalama 6 gün sürüyor dedi, buna istinaden aboneliği taşıma işlemini aralık ayının ilk haftası içinde yapmayı planlıyorum.

    sizede tavsiyem taahhütünüzün bitmesine 3-5 gün kalaya kadar firmaları tarifeleri inceleyip ona göre hiç kapattırmaya direk geçiş yapın, taahhüt tarihi geçsede en fazla 8-10 lira taahhütsüz fiyattan ödeme yaparsınız, telekomda faturalandırma "gün bazlı" yapılıyor, yani 3 gün sonra geçerseniz 3 günlük fatura ödemiş olursunuz, zaten hali hazırda ödediğiniz ücrete 24 ay taksitle aktivasyon kurulum ücreti dahil, taahhütsüz fiyatta sadece tarifenin yürürlükteki fiyatı.

    bu çakallara 1 lira bile cayma bedeli parası kaptırmasın kimse, en azından ben öyle yapacağım, sizede tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • newrophat kullanıcısına yanıt
    Sizi geçiş işlemi uzayınca para koparmak için öyle demişler. Son ay indirimli fatura tutarı ne kadarsa o kadar çıkar. Türknette abonelik için biraz daha erken başvurun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt

    maceraya gerek yok, normalde alamayacaklarını bende biliyorum ama it iti ısırmıyor, bu salak düzenin parçası firmayla btkymış hakem heyetiymiş hiç uğraşamam şu anda , geç olsun güç olmasın ki zaten acelem yok, 24 mbit hali hazırda 2 senedir kullandığım hız, 20 gün daha bekleyebilirim sorun olmaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • newrophat kullanıcısına yanıt
    Gerekirse son gün iptal başvurusu yapılabilir. Günlük 9tl turktelekom da şuan tarife.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın bulaşmayın. Sebebini bu linkten daha önce açıkladım.
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/146370959

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Carpe Vita kullanıcısına yanıt
    İşte o yapılan indirimlerin adı tam olarak cayma bedeli oluyor. İkisi aynı şey yani.
    Cayma bedeli Taaahhüte uyulmadığı takdirde taahhütten dolayı sağlanan faydaların geri alınmasıdır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.