Şimdi Ara

Turknet Port Sorunu Can Sıkıyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
7.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kasap11


    quote:

    Orijinalden alıntı: barsoy


    quote:

    Orijinalden alıntı: kasap11

    Turknet baglatacak olanlar gecis yapsin. Bugun iptal islemlerini başlattim. İptal dilekcesini de kargoladim.



    Herkese tavsiyem yeni abonelik islemlerine sakin ola baslamayin. Nakil yaptirin. 1 ay oldu nerdeyse ben bittim tukendim. Yetti sabir da bir yere kadar.



    Yarin oglen turk telekom internet baglamaya geliyor bu arada dusunun hali.

    Yahu nakil de sıkıntılı ne anlatıyorum ben iki haftadır? İlla turknete abone olacaksanız en iyisi telekomdan taahhütsüz bağlantı başlatıp işi sağlama aldıktan sonra turknete geçmek. Ama herhangi bir sıkıntı olduğunda telekom ekipleri sizi iplemiyor ve 3 ay boyunca yeniden telekoma abone olamıyorsunuz. Ben bu riskleri almadım.

    Beni 1 aydır aramayan turknet ben iptal dilekçesi gönderince bugün aradı, işlemleriniz halloldu-kullanıcı adı ve şifrenizi gönderdik artık bağlanabilirsiniz dedi. Dedim sağolun da ben tt'ye gittim geçen gün, 24 ay da taahhüt verdim sizin aymazlığınız yüzünden dedim.

    "Olsun siz bizi iptal etmeyin, biraz ceza ödersiniz tt'ye sonra bizle devam edin, bakın halloldu işleriniz ne güzel" dedi.


    Vallaha hocam sizde haklisiniz. İki ucu b.klu değnek misali. Yeni abone olmak problem. Nakil problem. Ttden turknete tasimakda port yoksa o da problem. Butun ipler turk telekomun elinde. Bugun iptal islemini yaptim. Belgeyi gonderdim. Ardindan turk telekomu aradim. Yarin kuruluma geliyorlar. Adamlar istese pat diye bağliyorlar neti. Baska firma olunca cektiriyorlar adama. Neyse artik yapacak bise yok. 50mbps hat baglatiyorum yarin . Bakalim hayirlara vesile olur ins.

    Kardes yazdiklarinin tipatip aynisini suanda ben yasiyorum kelimesi kelimesine ve yarin(bu sabah) turk telekoma gidip interneti oradan alicam.Turknetin sitesinde bos port oldugu gorunuyor,ariyorum evet bos port var diyorlar aciliyetten hemen baglayin portlar cabuk doluyor burda bes ay daha bekleyemem diyorum yok xozum merkezi ykk cart curt,tekrar ariyorum efwndim bos port yok diyorlar.Diyorum az once aradim gorunuyordu ve sitwnizden de bos port gorunuyor bizde gorunmuyor efendim diyorlar ve beni ayni gun turk telekom aradi bos por basvurunuz oldugu ve port oldugu gelip abonelik islemlerini yapabilirsiniz diye.Yani internetsiz kalmaktansa gidip turktelekoma internet baglatacam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar merhaba,

    Bir şey danışmak istiyorum. Turk.net müşteri hizmetleri sistemlerinde port tahsisi için beklendiği bilgisini bana iletti. Ancak, Türk.net'e belgelerim ulaşmadan 1 gün önce tt ekipleri ankastreye kadar kabloyu çekmişler, yani bu port tahsisi yapıldı mı demek; yoksa kabloyu çektikten sonra port tahsisi için beklenebiliyor mu?

    Teşekkürler.


    Düzeltme: bunu yazdıktan 2 saat sonra turk.net'ten internetiniz kullanıma hazır, kullanıcı adınız ve şifreniz şudur diye bir mesaj geldi telefonuma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooztuncer -- 11 Ağustos 2017; 16:13:44 >
  • Eski adiyla Doping yeni adiyla millenicom internetim vardı taaki TurkNet e geçmemle herseyim altüst oldu adsl ışığı yanmiyor destege yazdım bir kaç gün sonra turktelekom saha elemanı aradı neymiş efendim port yokmuş bağlamak için 54 tl ücret talep etti daha önce internetim olduğunu söyledim TurkNet e geçmemle bağlantı gittiğini söyledim ben niye para vereyim yapmayın dedim Hayır alt yapı ile ilgili problem var benden ücret talep ediliyor ben böyle birşey görmedim abonelik için elinden geleni yapıyorlar gerekli mercilere şikayetimi iletecegim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.