Şimdi Ara

TÜRKNET PİŞMANLIKTIR- ASLA KULLANMAYIN - REZİL OLURSUNUZ. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
733
Cevap
3
Favori
53.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
410 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • EuroTrumpSimulator2 kullanıcısına yanıt
    çünkü arkadaş Türknetalt yapısından direk internet alıyor siz türktelekomdan aliyorsunuz interneti sadece adı Türknet olarak düşünülebilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Medyum Kennedy

    Veriyi kablodan emsen daha hızlı gelir kardeş bu ne


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millenicom kullaniyorum fiyat sahit adil kullanim kotasi yok cok nadir ping yukseliyor hergun hd film vss izliyip lolde pingsiz oynayabiliyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önder kullanıcısına yanıt
    20 Metre fiberi kendin çek kardeş bu ne böyle :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pisst0n

    99 tl vodafone fiber

    TÜRKNET PİŞMANLIKTIR- ASLA KULLANMAYIN - REZİL OLURSUNUZ.

    Çok merak ediyorum şu vodafone u gerçekden
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mixerteam

    Ne boş adamsın yahu sırf karalamak için buraya konu açmana gerek yok ben 1.5 yıldır kullanıyorum ve memnunum. Adamlar sana taahhüt zorlamamış istediğin zaman istediğin yere geçebilirsin. İstediğin desteği alamıyorsan operatör değiştirdiğinde de kimse sana neden değiştin demez. Sırf karalamak adına açılan bu başlığı kınıyorum ve nezlinizde bir kez daha Türknete kota koymadigi icin , taahhüt uygulamadigi icin ve piyasadaki en ucuz fiyatı sunduğu için Teşekkür ediyorum.

    Boşuna bık bık ötme karalamak içinmiş de bilmem ne. Evet türknet ile sorununuz olmazsa harika internetiniz oluyor. 5 ay boyunca bir kez kesinti bile olmadan 35mbit i dibine kadar kullandım amenna ama benden izinsiz yapaya geçirdiler 9 gündür kopyala yapıştır cevap almaktan kanser olacağım. Bir başınıza gelsin o zaman anlarsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TorwaK

    Şöyle bırakıyorum... küfür etmeyin.

    TÜRKNET PİŞMANLIKTIR- ASLA KULLANMAYIN - REZİL OLURSUNUZ.

    Hyperoptic Londra'nın her yerinde yok. Siz London hangi yakasındasınız?




  • [
    TÜRKNET PİŞMANLIKTIR- ASLA KULLANMAYIN - REZİL OLURSUNUZ.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRoZeNBoDy -- 20 Şubat 2018; 11:35:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    Bende istiyorum bundan
  • Benimde konuda bir tuzum bulunsun istedim. Bendeki olaylar Türk.net te şöyle gelişti.

    Birgün cep telefonuma mesaj geldi, telekominkasyon altyapınızı değiştiriyoruz diyerekten. Ondan önceki günlerde mahalle komple kazılıp fiber döşenmişti ohh dedim içimden Türk net şimdi bana vdsl den 24-35mbit arası bir şey yapıştırır. Neyse eve geldim ( lokasyon İstanbul - Kartal Merkez) modemdeki internet bağlantı ışığı yeşilden turuncuya dönmüş ayrıca Türk net ten aldığım telefon hizmetinin bağlı olduğu telefonda çevir sesi yok.

    Hemen aradım kendilerini tabii birini karşında bulmak mümkün değil hemen kapattım :) Açtım Türk net programını cep telefonumdan yazdım destek bölümüne durumu anlattım. 5 gün ne internet ne telefon geri geldi. 5. günün sonunda artık mail bombardımanına başladım. Netice olarak biri aradı ve mevcut hattımda sorun olduğunu söyledi.Senelerdir kullandığım numara iptal edilecek ve yerine yeni bir telefon numarası verilecekti hemde Türk Telekom tarafından. Neyse tamam dedim yüzyıllardır kullandığım telefon numarasını kapattılar yeni saçma salak bir numara verdiler (aklımda bile tutamıyorum o derece karışık). Değişik numara bağlandı , bu işlerde benim en ufak bir çabam olmadı , herşeyi Türk Telekom halletti (Türk net değil tüm bağlantıyı tekrar Telekom yaptı yani). Neyse neticede internet ve telefon hattı geri geldi herşey normal. DSL ışığı turuncudan yeşile dönüştü vs. Hız testi yaptım yaklaşık 13mbit kadardı. Fiber de döşendi ya hazır Türk telekom'un sitesinden girip bulunduğum apartmanın ne kadar hız alabileceğine baktım. 35mbit alabildiğini gördüm ve yazdım Türk net'e bu durumu, KEŞKE YAZMAZ OLAYDIM!!!

    Şimdi anlatacaklarım birebir başıma gelenlerdir, merak eden benimle iletişim kurabilir :)

    Hemen ertesi gün yeni bağlanan hattımda da DSL ışığım yine turuncu, fakat internet mevcut. Şüphelenip hız testi yaptım , hızım 4mbit civarı. Allah Allah dedim, Zyxel i aradım , bu turuncu yanan DSL'in manası nedir dedim, internet var dedim. Modemimin modelini sordular söyleyince de VDSL üzerinden bağlantı alındığında turuncu , Adsl üzerinden bağlantı alındığında yeşil yanar dediler. Tamam VDSL iyidir dedim Türk net e birdaha yazdım. Elbette cevap falan yok kendilerinden, birşeyler oluyor talep edince ama size haber veren yok bunu hatırlatayım. Yani bütün işler bir kişinin dahi sesini duymadan ilerliyor. Ama mahallede fiber vardı artık , ilk talebimi tekrar yineleyeyim dedim şunu 24mbit yapalım dedim. Ama nerdeeee.

    Neyse netice itibariyle YAPA denilen sisteme dahil olduğumu ve bu YAPA nın dağıtıcısının benim eve uzak olduğunu öğrendim. ADSL 'e geri döndürün beni dedim, döndürdüler hızım 6mbit , eski 13mbit süratten eser yok. Şimdi bunu tekrar 16mbit e çıkarın yazdım yine telefondan tabii , hopp tekrar VDSL ve 4mbit oldu. Haydaa dedim tekrar yazdım, sonra eve geldim Adsl e dönüştü ama hız 4mbit kaldı. Beni YAPA denen halttan kurtarın bu böyle olmuyor , bakın çekip gideceğim aboneliğinizden dedim , elbet cevap yok ama hoppp eve geldim tekrar turuncu ışık ve VDSL , ulan hıza bakayım dedim 5mbit.

    Sonuç; 1, 1,5 ay dır bu durumla uğraşıyorum ve sıkıldım , sıtkım sıyrıldı. Alternatif olarak da millenicom firması ile iş yerinde çalıştığımdan durumu onlara bahsettim sanırım bir teklif yapacaklar, ayrıca çok da memnunum hizmetlerinden ve servis hızından, karşımda her daim biri çıkar ve sorunu çözmek için tabiri yerindeyse çırpınır. Bende bugün yarın Türk net'e kendilerine elveda deyip bahsettiğim firmaya geçeceğim. Diğer firmanın reklamını falan da yapmıyorum, resmen bu şekilde çalıştıklarına birebir ben şahidim ne zaman sıkıntım olsa mutlaka biri yardımcı oluyor ama mutlaka.

    Son haber de şu, Türk Net İzmit'li bir firmaya satılmış sanırım. Satılmadan evvel tüm aboneler ve abonelikler YAPA sistemine geçmiş. YAPA nedir merak ediyorsanız internetten araştırmanızı isterim. Ben böyle rezil , saçma salak bir firma daha görmedim. Lütfen hizmet alıyorum ama karşımda hiçbir kimse yok. Bana mı denk geliyor bilemiyorum ve ayrıca afedersiniz ama para bu kadar kolay kazanılmamalı dostlar. Sonra diyorlar ki AKN yok, evet 4mbit hız ile AKN olsa ne olur olmasa ne olur ? Ben de sizlere sormak isterim.

    Saygı ve sevgilerimle, mutlu kalın dostlar. Türk net ten ben uzak duracağım, siz bu yazıyı okuyup ne yaparsınız bilmem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yosunkaya -- 20 Şubat 2018; 11:54:14 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: marantz

    TÜRKNET PİŞMANLIKTIR- ASLA KULLANMAYIN - REZİL OLURSUNUZ.


    inanmayanlar olabilir.

    ispatada ihtiyacım yok yurt dışında iş yerimde ki hız. ötesi var ise gelsin.

    Eski günlerden bir tane atayım

    TÜRKNET PİŞMANLIKTIR- ASLA KULLANMAYIN - REZİL OLURSUNUZ.


    (uploadı bir türlü 1000 yapamadım )

    Buda Türkiye

    TÜRKNET PİŞMANLIKTIR- ASLA KULLANMAYIN - REZİL OLURSUNUZ.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 20 Şubat 2018; 11:52:34 >




  • Yokmu vodafone fiber hakında bilgisi olan. yada internet önerecek olan...

    D smartdan kurtulmak istiyorum
  • TÜRKNET PİŞMANLIKTIR- ASLA KULLANMAYIN - REZİL OLURSUNUZ.


    vdsl2+ hattı .
    kutudaki değer
    MAX Rate
    126096 kbps
    54907 kbps
  • Buney kardeş yürüyerek geçerim ben bunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Rusher-


    quote:

    Orijinalden alıntı: TorwaK

    Şöyle bırakıyorum... küfür etmeyin.

    TÜRKNET PİŞMANLIKTIR- ASLA KULLANMAYIN - REZİL OLURSUNUZ.

    Torrent açıp bir görüntü alırmısın hangi internet bu?

    Redstationda 2 sunucumuz vardı, 1i paylaşımsız 1 gbps hat, diğeri ise paylaşımlı 10 gbps hat vardı, mekanik hdd ise sınır ne ise onda yazma gerçekleştiriyor ve sunucu destekliyorsa, ssd'de ise karşı sunucunun max gönderimine kadar alabiliyordu, IDM 113 mb aktarım hızını gördüm idm üzerinde, torrentte ise 98 mb mekanik disk ile tabi üstünü görmek mümkün uygun donanım ve destekleyen sunucu ile. speedtestte ise 980 down/up civarı sonuçlar veriyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LampdaLamp -- 20 Şubat 2018; 12:11:30 >




  • Türknet ten bir tek ben memnunum galiba
    TÜRKNET PİŞMANLIKTIR- ASLA KULLANMAYIN - REZİL OLURSUNUZ.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 20 Şubat 2018; 12:21:5 >
  • TurkNet kullanıyorum ve kablo ile bağladığımda download 70 mbps gibi seyrederken upload 3-4 mbps'lerde takılıyor. Sıkıntı altyapında, evet müşteri hizmetleri özürlüsü olabilir ama ben verdiğim paranın karşılığını alıyorum bence.

    TurkTelekom'un kendi keyfine site engellemesine ve interneti kısıtlamasına şahit oldum. TurkNet'in altyapısı varsa düşünmeden geçmenizi tavsiye ederim.

    Şu an burada altyapı yok bu arada ama hızlar gördüğünüz üzere.

    Amacım firmaları kötülemek değil, bir hatam varsa af ola.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kvadankpakal

    75 TL , 100mbit hız - 240GB kota.
    Vodafone fibernet.

    TÜRKNET PİŞMANLIKTIR- ASLA KULLANMAYIN - REZİL OLURSUNUZ.


    Bu kampanya hala devam ediyosa istiyorum valla
  • Ben de iki senedir Türknet kullanıyorum çok memnundum arıza kaydı bırakmak istediğimde muhatap buldum hiç sıkıntı olmadı elinden geldiğince sorunu çözmeye çalıştılar, iki gün önce de iptal ettirmek istedim hizmeti bir gün sonra arayıp uzatmadan kapattılar. Kardeşimin Turksat da iki yıla yakın taahhütü olduğu için onu kullanmak zorunda kaldım yoksa Türknet'in hizmetinden çok memnundum istediğin zaman abonelik aç istediğin zaman kapat zorlama yok yani komşuların telekomdan 8mb aldığı yerde ben 14-16 mb hizmet aldım, memnun değilsen değiştirebilirsin istediğin gibi servis sağlayıcını ama altyapında problem varsa diğer firmaların taahhütünden kurtulmak Türknetden kurtulmak kadar kolay olmayacak...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.