Şimdi Ara

Turknet İnternet Upload Hızını 6 mbit'e mi YÜKSELTTİİ ! ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam Arkadaşlar,

    Bugün sabah internetimde bir dalgalanma oldu ve sonrasında bende bir hız testi yapayım ne durumdayız dedim.. Bir baktım upload 6 mbit gözüküyor..? Dedim nasıl olur ve hemen modem arayüzüne girdim tabii.. Sonra orada da gördüğüm değerler down 35 up 6 mbit olarak gözükmesiydi.

    Turknet up değerinde bir güncellemeye mi gidiyor acaba? Bu bence harika olur.. 3 mbit upload değeri zaten yeterli gelmiyordu artık.Hepimiz buluta birşeyler yüklüyoruz nihayetinde...

    Eğer bu durum gerçekse( Yani bana özel bir hata,Sehven yapılış, Aaaa size böyle mi olmuş durumu değilse) çok büyük adamsın TURKNET ! derim... 3 Yıldır Şanlıurfa gibi bir lokasyonda( küçümsemek için söylemiyorum ama bilenler bilir her yağmurda hattın kesildiğini) çok kaliteli bir hizmet alıyorum.

    Bakalım bu up değeri değişecek mi veya Turknet bu konuda bir açıklama yapacak mı?







  • 6mbps çok az değil mi? geçici olsa gerek... gerçekten arttırsalar simetrik olurdu...

    Turknet İnternet Upload Hızını 6 mbit'e mi YÜKSELTTİİ ! ?


  • Normalde 3 mbit veriyorlardı. yüzde olarak bakınca yüzde yüz artış oluyor. Tabii benim bu belirttiğim değerler tt altyapısı üzerinden hizmet alanlar için geçerli.. Kendi altyapısında zaten bu şekilde bir upload sınırı yok Turknet'in.. Ama ben yinede sevindim.. Henüz hala 6 mbit.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.