Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39.323
Cevap
308
Favori
876.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,



    İnternet paketim 35 mbit indirme yaparken genellikle sorun yok ama internette gezerken twitchte yayın izlerken vs. çok daha yavaş oluyor. Kontrol edebilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    http://192.168.1.1 'de Durum sekmesinin ADSL bölümünü paylaşırsa bilgili üyeler yorum yapacaktır. (SNR Marjı, hat zayıflaması, veri oranı, max oran, CRC)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: merhaba50

    http://192.168.1.1 'de Durum sekmesinin ADSL bölümünü paylaşırsa bilgili üyeler yorum yapacaktır. (SNR Marjı, hat zayıflaması, veri oranı, max oran, CRC)

    Benim bağlantı değerlerim nasıl sizce hocam?

    Turknet ile aylardir sorunu çözmeye çalışıyoruz, eksik olmasinlar yardımcı olmaya çalışıyorlar ama alt yapı Türk Telekomda olduğu için TT işi yokuşa sürüyor.



    Benim gündüzleri bağlantımda hiç bir sıkıntı yok rahat rahat IPTV izleyebiliyorum ama akşamları hızım 5 -6 mbps a düşüyor. Telekom diyor ki bakır kablolar bu hızı desteklemez bundan dolayı hızınız düşük, hızınızı 2/24 e düşürün soeun düzelir diyor. Ulan ! sabahları sıkıntı yok, kablosuz da 30 mbps, kablolu da 65-70 arası hız alıyorum diyorum adam yok mümkün değil alamazsın diyor. Lan alıyorum işte yok diyor at kafası. Artık uğraşmaktan biktim, ağız tadıyla yayın izleyemiyorum. Kapatmaktan başka bir çare bırakmadılar bana. Birde alt kat komşuma Türk neti öve öve bitiremeyip, arkadaşını getir kampanyasından abone yaptım, onda da aynı sıkıntı var. Adama karşı o kadar mahçup oldum ki anlatamam.





    TurkNet Destek Burada





    TurkNet Destek Burada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 9 aydır kullanıyorum, arkadaşıma tavsiye ettim, etmez olaydım. Şuan geldiğimiz konum şu, adamın 2 haftadır interneti hala açılmadı, evraklar gitti mi gitmedi mi belli değil, ne irtibat kurabileceğimiz biri var ne destek taleplerine dönüyorlar ne de canlı destekleri çalışmıyor, kesinlikle irtibat kuramıyoruz, 50 tane şikayet kaydı açtık ne dönen var ne de muhattap olacak biri.

    Allah belanızı versin ben bu rezillikle hiç sorun yaşamama rağmen şuan bende iptal işlemlerine başlıyorum, yeni abonelik başlangıcı diye tuşladığımızda hemen karşınıza muhattap çıkıyor, derdinizi anlatıyorsunuz çak diye suratınıza kapatıyor ana menüye yönlendiriyor, bu rezillik nedir arkadaş ya.
  • fofer kullanıcısına yanıt
    Değerleriniz güzel size 35 mpbs hız tanımlanmış 27 küsür alıyorsunuz, yaşadığınız sorun hız dalgalanması dediğimiz olaydır biz onunla aylarca uğraştık sonunda turknet altyapı güncellemesi yaptı da öyle kurtulduk, umarım siz de kurtulursunuz.
  • TurkNet Destek Burada

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zyxel p-660w-tx modemim var VDSL destekler mi?

    İnternetten baktım da adsl 2+ destekliyormuş 24mbs ben Turknet den hangisini talep edebilirim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi real_king -- 13 Aralık 2017; 15:57:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: real_king

    Zyxel p-660w-tx modemim var VDSL destekler mi?

    İnternetten baktım da adsl 2+ destekliyormuş 24mbs ben Turknet den hangisini talep edebilirim?


    O modem ile en fazla 16mbps hız alırsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 gün oldu ve hala daha hiçbir muhattap bulamıyorum. 8 gündür internetim yok, işimden gücümden oldum. Twitter'dan hiçbir kimse dönüş yapmıyor, sözde buradaki destek elemanı ne konuya yazıyor, ne özel mesaja bakıyor. Twitter'dan birkaç gün önce cevap attılar onu da sildiler. Allah sizin gibi dolandırıcılar eline kimseyi düşürmeyin. Düzeltin şu interneti artık.



    ALLAH BELANI VERSİN TÜRK NET!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cyber tech

    Değerleriniz güzel size 35 mpbs hız tanımlanmış 27 küsür alıyorsunuz, yaşadığınız sorun hız dalgalanması dediğimiz olaydır biz onunla aylarca uğraştık sonunda turknet altyapı güncellemesi yaptı da öyle kurtulduk, umarım siz de kurtulursunuz.

    Bu hız kablosuz da aldığım hız hocam. Kablolu da 65 - 70 mbps arasında hız alıyorum. Modem 2.4 ghz bandinda çalıştığından dolayı kablosuzda hızım yarı yarıya düşüyor. Su problemi çözseler, modem alacağım ama bir türlü halledemediler. Sizin probleminizi nasıl hallettiler hocam. Paylaşırsanız memnun olurum. Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fofer kullanıcısına yanıt
    Ben tplink router aldim 5ghz bandindan bağlanıyorum wifide 92megabit hiz alıyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam bir kerede modem arayüzünden fotoğraf at bari, bu değeri neyle alıyorsun merak ettim. atıp da etiketlersen sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasvet-efza kullanıcısına yanıt
    Dolap apartmanin önünde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fofer kullanıcısına yanıt
    Sık sık destek kaydı oluşturdum ve telefon açtım o zamanlar müşteri hizmetleri aktifti akn kaldırıldıktan sonra olmuştu bu sorun, müşteri hizmetleri sorunun modemimde kablolarımda hatta bilgisayarımda olduğunu söyledi sorun çözüldü dediler kapattılar destek kayıtlarını sonra yine destek kaydı oluşturdum yine müşteri hizmetlerini aradım aradan 2-3 ay geçti bu mücadele böyle sürdü en son bir teknik destek görevlisi destek kaydına geri dönüş yaptı telefon açtı sorunu sordu, durumu anlattım sorun bu dedim o da kabloları ve modemi sordu önce ona izah ettim modemin yeni olduğunu kablolarda bir sorun olmadığını bu durumun geçici olduğunu günün bazı saatlerinde tam hız alırken akşamları hızın düştüğünü söyledim sizin dediğiniz gibi bir durum olsa diğer saatlerde de hızın düşük olması gerekir dedim bana hak verdi kendisine bu durumun çözülmesi içi kayıt oluşturmasını bu durumun turknetten kaynaklandığını söyledim not aldı sonrasında 1 hafta daha devam etti sorun, heralde böyle kullanacağım artık interneti, idare edeyim ne yapayım hızın nomral olduğu zamanlarda download yaparım filmleri dizileri falan indiririm sonra izlerim diğer zamanlarda da 5 mbps'ye düşüyor ttnet'de 3 mbps'ye düşürüyordu 70 tl ödüyordum boşver idare edeyim dedim kendi kendime, birkaç gün daha geçti bir akşam baktım tam hız aldığımı gördüm inanamadım az sonra düşer dedim 1 saat geçti düşmedi hız, az sonra düşer dedim 1 saat daha geçti yine düşmedi hız, heralde millet internete girmiyor bugün dedim az sonra düşer dedim yine düşmedi hız böyle böyle vakit geçti saat 11 olmuş neyse yatayım artık turknet bugün hızımı düşürmeyi unuttu heralde yarına düşürürler dedim düzeldiğine inanamadım ertesi gün iş sonrası akşam eve geldiğimde de durum aynıydı hız normaldi sorun yoktu turkneti aradım müşteri hizmetlerinden birisi çıktı ben dedim böyle böyle 2-3 aydır sorun yaşayan sürekli destek kaydı açan verem olmaya az kalmış eski bir müşterinizim sürekli hız dalgalanması oluyordu 2 gündür normal hız alıyorum hızım düşmedi hayırdır dedim müşteri hizmetleri yetkilisi altyapı güncellemesi yapıldı dedi anlayışınıza teşekkür ederiz dedi bende ben teşekkür ederim sorunların hallolmasından dolayı geçte olsa sorun düzeldi umarım bundan sonra sorun olmaz dedim o gün bugündür sorunsuz kullanıyorum

    Ancak altyapı telekomda olmasından dolayı sanırım oynamalar yapıyorlar çünkü hiç düşmeyen snr değerlerim çok fazla düşmeye başladı snr dalgalanması olmaya başladı şimdilik idare ediyoruz bakalım




  • yalan dolan destek filan yok aramadıkları halde birde 3 kere aradık ettik diyolar kimseyi arayıp sorun gidermiyor türkneti sadece sorun çıkana kadar kullanın sonra arıza oldumu kapatın çünkü türktelekoma yaptırımları yok türknetin sözleri geçmiyor telekomdaki saha elemanı bile dedi almayın kardeşim türknet açıkca boş port çıksın hemen türktelekoma geçiyorum 24 mbit olsun benim olsun 50 mbit sizde kalsın 50 diyip 11 mbit veriyorsunuz
  • İyi günler,
    İnternet hattımız ile ilgili halen problem yaşamaktayım.
    Altyapı sağlayıcı tarafından 11.12.2017 tarihinde teknik destek için geldiler. Modem ADSL ışığı yanıyor. Ancak modem İNTERNET ışığı yanmıyor. Modem kurulumunun yeniden yapılmasına rağmen olumlu sonuç alamıyoruz. 5 gündür internete giremiyoruz. Bu süreç içerisinde 0 850 288 80 80 / 0 850 288 70 01 numaralı telefonları aramamıza rağmen sesli yanıt menüsünde bulunduğumuz durumu açıklayan bir bölüm bulunmamaktadır. Ayrıca müşteri hizmetleri ile canlı görüşme sağlayamamaktayız. Sizinle iletişime geçerek durumumuzu iletmemize rağmen bize dönüş yapan olmadı. Eğer sorunu çözemeyecekseniz lütfen durumu iletiniz. Çünkü iş yerimizi maddi ve manevi olarak zarara uğratıyorsunuz.
    Saygılarımızla.
    Destek Kayıt Numaramız: 15479093
  • Bizim işimizde müşteri hizmetlerinin olmazsa olmazı çağrı merkezleridir. Farkına vardık ki çağrı merkezimizde telefonlara cevap veren müşteri temsilcilerimizin mesaisi sorun çözmekle değil, sorun dinlemek ve sorunu gerçekten çözecek kişilere aktarmakla geçiyor. Bu yüzden Ekim ayında telefonlarınıza cevap veren müşteri temsilcilerini devreden çıkartıp destek taleplerinizi sesli yanıt sistemi ve Online İşlem Merkezi üzerinden almaya başladık. Kaynaklarımızı sorun çözmeye yönlendirdik.

    Bu yenilik bazı müşterilerimizi olumsuz etkiledi. Bazı konularda destek taleplerine geri dönüş sürelerimiz uzadı, bazı müşterilerimiz bize telefonla ulaşamayınca sorunlarını tam olarak aktaramadıklarını düşündüler. Eğer bu süreçte size de istemeden de olsa kötü bir deneyim yaşatmışsak kendim ve şirketim adına özür diliyorum.

    Bu olumsuzlukları gidermek için birçok değişikliği hayata geçirdik ve geçiriyoruz.

    Destek taleplerinize daha çabuk cevap verebilmek için:

    Sorun çözen ekiplerdeki uzman sayısını artırdık. Daha da artıracağız.
    Aralık ayında kurulum işlemleri için, Ocak ayında tüm arızalar için sahada kendi ekiplerimizle destek vermeye başlayacağız.

    Bize ilettiğiniz sorunları daha kolay ve detaylı aktarabilmeniz için:

    Sorunları daha detaylı teşhis edebileceğiniz (ve kendi kendinize de çözebileceğiniz) İlk Yardım Rehberleri hazırlıyoruz.
    Online İşlem Merkezi'nde yapabileceğiniz işlemlerin sayısını her gün artırıyoruz. Daha da artıracağız.
    Attığımız bu adımlarla Ocak ayı geldiğinde, artan müşteri sayımıza rağmen sizlere eskisinden çok daha iyi hizmet vereceğiz.

    Bu sırada sizden de bir ricamız var: Destek talebinizi bize iletmek için Online İşlem Merkezini kullanmanız (internetiniz çalışmıyorsa mobil telefonlardan da erişebilirsiniz). Bu yolla gelen destek taleplerini çok daha kolay ve hızlı çözüyoruz şu anda.

    TurkNet'i tercih ettiğiniz, Türkiye'de internetin değişmez denilenlerini değiştirme yolunda bizimle birlikte olduğunuz için teşekkür ediyorum. Ama yolun daha başındayız ve bizim durmaya hiç niyetimiz yok. Umarım siz de bizimle birlikte yürümeye devam edersiniz.

    Saygı ve Teşekkürlerimle,

    demiş turknet genel müdürü Cem Çelebiler



    Ocak ayına az kaldı ama sorun yaşayan turknetliler de epey var gibi görünüyor, umarım sorunları çözerler...




  • bir mesajla binlerce mmağduru kandırabileceğini düşünen bir açıklama, herkese kopyası gönderildi bunun....

    Bu müdür ile türknet iş ilişkilerini biraz daha gözden geçirmeli...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün mh aradı canlı desteği kaldırdınız sizlere ulaşılamıyor btk ya şikayet var com şikayet ettim dedim.Mh leri canlı desteğe tekrar döneceklerini söylediler.
  • Bu konu açıldığı günden bugüne yaklaşık 50.000 izleme almış bu da firmanın çok ciddi biçimde bir özeleştiri yapması gerektiğini gösteriyor, yaklaşık 2 aylık zaman diliminde ben ve 4 arkadaşım iptal ettirdik kurtulduk, keşke daha önce yapsaymışız...
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.