Şimdi Ara

TurkNet 35 Mbps Paketine Geçmeye Değermi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TurkNet 35 Mbps Paketine Geçmeye Değermi?


    Geçmeye değermi arkadaşlar tahhüt bedelini onlar ödeyecekmiş memnunmusunuz ?



  • Başının ağrımasını istemiyorsan turknetten uzakdur ttnet yada superonline ile yoluna devam et.
  • Çok fazla memnun olmayan var, çünkü özellikle akşam saatlerinde büyük bir çoğunluğun hızları sayfa açamayacak kadar azalıyor. Üstüne aradığında canlı kanlı biri de çıkmıyor, robotlar karşılıyor sinir küpü olmuş müşterileri. Ben İstanbul - Maltepe'deyim. 15 gün oldu aktif olalı, 35 Mbir hızı tam randımanla alıyorum. Gece veya gündüz farketmeksizin 32-33 Mbit stabil hız alıyorum. Oyun falan anlamadığım için ping işi beni ilgilendirmese de genelde 5-7 arası oluyor.

    Bana "8 Mbitten yüksek hızı ağzınla kuş tutsan alamazsın, tüm servis sağlayıcılar aynı altyapıdan sorgulama yapıyor. Hattınız 16 Mbir bile desteklemez" diyen Superonline ve Türk Telekom'a aldığım 35 Mbit hız kapak olsun.

    Ben şu an için memnunum ama şu robotik müşteri hizmetleri saçmalığını bırakmadıkları sürece yeni üye olan müşteri kadar, var olan müşterilerini de kaybedeceklerdir.




  • Superonlinedan TurkTelekoma geçmeyi düşünüyorum biliyorsun tüm servis sağlayıcılar aynı altyapıdan kullanıyor. Ve portta arıza durumlarında türk telekom kendi müşetilerine öncelik veriyor bunun için 10 gün bekledik. Türk telekoma geçsem kesinti vb. yaşarmıyım?
  • Altyapın iyiyse geç, buradaki adamlara bakarsan hayatta geçmezsin.
    Bende tereddütte kaldım ama şu an sorunsuzca kullanıyorum.
    Bende 16(4)mbit'ten 35'e geçtim.

    Dikkat etmen gereken bir şey var, taahhüt bedelinin faturasını, belgesini her neyse eski ISS'den istiyorsun sonra Türknet e yolluyorsun, o zaman indirim yapıyorlar.

    https://turk.net/p/JND23JA38SEI/

    Arkadaşını getir diye bir kampanya var, üstteki linke tıklayarak başvurursan hem sana hem de bana 1 ay ücretsiz internet veriyor.

    Müşteri hizmetleri sıkıntılı sadece.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eakkartal

    Superonlinedan TurkTelekoma geçmeyi düşünüyorum biliyorsun tüm servis sağlayıcılar aynı altyapıdan kullanıyor. Ve portta arıza durumlarında türk telekom kendi müşetilerine öncelik veriyor bunun için 10 gün bekledik. Türk telekoma geçsem kesinti vb. yaşarmıyım?

    Türk Telekom'a mı, TürkNet'e mi geçsem demek istedin? Türk Telekom'a geçersen zaten altyapı onlara ait olduğu için, bir arızada teknik yardım alma konusunda diğerlerinden daha hızlı hizmet alırsın...
  • Bende tereddütte kalıp geçtim ve iyikide geçmişim 35 i gece gündüz haftasonu farketmeksizin 33-32 arası alıyorum. Eğer altyapın iyi ise hiç durma geç kaybedek bir şeyin yok nasılsa
  • Arıza çıkınca biraz ugrstiriyor türk Telekom ama arıza olmazsa sorunsuz kullanırsın... Ben adsl le başladım simdi 35 mbps lik paketteyim sorunsuz kullaniyorum.bu biraz da bolgeyle alakali.. Telekom a para vermektense alternatif operatörlere şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum ... Taahhüt de yok bence denemelisin türk net i...

    1 ay bedava için link



    https://turk.net/p/INI15LE31RUV/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.