Şimdi Ara

Türklerin 3-4 Class'ı Becerebilme Sorunsalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
2.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bkz:Kendisinin zerre farkı olmadığı halde bir etnik kimliğe(ki çoğunlukla Türk milletine) çamur atarak prim yapmaya çalışma sorunundan daha önemli olmayan sorun
  • vay arkadaş palada az skill varmış be

    tüh 12 tane programlanılabilir tuşlu klavyeyi boşa almışım ben


    zaten prot warrior falan basit classlar yani diminishing return falan saymak kolay iş

    mesela blood dk okadar rune strike atıcan death strike atıcan ölümsüz olacak zor iş yani

    neyse kısacası arkadaşı takmaya gerek yok boşuna okudum birde okadar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 28 Eylül 2014; 10:30:47 >
  • Bu kadar saydırmışsın, karakterini linklede görelim ratingini, boyunu posunu
  • Şu "sorunsal" yazmak moda oldu bu forumda da. Eskiden Ekşi de vardı bu ve nefret ediyordum. Sorunu yazsanız 1-0 önde başlardınız tavsiye ederim.

    Son olarak sana oyunda başarılar "zengin, kaslı, sarışın ve Alman" arkadaşım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mage prosu türk göremiyorum sözünü görünce nedense aklıma bu geldi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wholtran -- 28 Eylül 2014; 20:38:56 >
  • Durumu bir ırka maletmek çok saçma. Mesela kendimden örnek vermem istiyorum çünki bu az skill çok skill olayına dahilim.
    Oyuna warlockla başlayıp, arkadaş bunda çok skill var demiştim, bir kaç yerde de oynaması ustalık gerektiren gibi ibareler görmüştüm ve o sıralar tam anlamıyla noobtum oyuna yeni başlamıştım. Karakteri 55 e getirip bırakmıştım ve DK açmıştım, DK az skilli diye sırf.
    Velhasıl oyunu kavradım, raidlerin taktiklerini bilmediğim için atıldım. BG lerde arkalarına saklanıp kill çaldım, arenalara girip ''abi sen bu oyunu oynama'' ibaresini duydum. Loot almada bile bana yaramayan iteme need demiştim (bilmiyordum çünki) parti dağıldı reportları yedim.
    Zaman ilerledikçe ''sen bu oyunu oynama bırak'' tipinde insanları çok gördüm ve bunlardan tiksiniyorum ama bana yardımcı olan bir çok arkadaşım oldu onların sayesinde oyunu kavradım ve şuan Lock'uma geri döndüm, rahat rahat oynuyorum benim gibi sorun yaşayan birisini görüncede yardımcı oluyorum çünki bende aynı yoldan geçtim.

    Sonuç olarak, sen yardımcı olduğu ne kadar da iddia etsende sen ''bu oyunu oynama abi sen ya'' tipindesin ve olayı bir ırka maledecek kadar da işi abartmışsın.

    Bence senin gibi tipler oyunun tadını bozuyor. Oyunu oynayamayan veya yanlış yaban arkadaşlar zaten raidlerden atılıyor, arenada da bu arkadaşlarla takım olmayacağına göre bırakta bu oyuncuların oyun şevkini kırma.

    Zaten bu oyuncuların bir kısmı oyundan soğuyor ve bırakıyor sizin gibi tipler yüzünden. Allahtan ben yılmadım da kendi çapımda gidiyorum.




  • Yahu ne diye bu kadar abarttınız mevzuyu. Adam özünde dediklerinin çoğunda haklı. Tabi tartışmaya tabi konular da var.

    Bizim millet çok bilinçsiz oynuyor genelde. İstisnalar kaideyi bozmaz. Kimse oyuna pro olarak başlayacak değil. Öyle bi beklenti de olmamalı. 90'a kadar noob takıl hatta üstünden 1 sene geçsin yine noob ol buna kimsenin lafı olacağını sanmıyorum.

    Oyundan hiç anlamayadabilirsin bişey demem.

    Buraya kadar kısaca sorun yok. Noobsan noobsun insanlar hareketlerine doğal olarak sinirlenibilir normaldir.

    Benim şahsen tepki gösterdiğim mevzu forumda açılan konulardan da anlaşılabileceği gibi en ufak bi araştırma huyunun olmaması. Aç kardeşim nette milyon tane farklı rehber var. Bi tanesini oku ölmezsin. Ama yok bizimkiler hakkaten çok umursamaz takılıyor bu da beni deli ediyor. Sonuçta solo oyun değil bu topluluk içinde herkesin az buçuk bi sorumluluğu olmalı ki oyunun tadı çıksın. Herkes iyi kötü classına az buçuk hakim olsun en azından skillerini tam doğru zamanda kullanmayı kestiremese de neyin ne olduğunu bilsin.

    Bi de önceki mesajımda belirttiğim gibi hakkaten zeka özürlü tipler var. Adama güzellikte anlatıyorsun geliyor ya küfrediyor yada abuk subuk konuşuyor. Hani bu dediğim de çok bariz şeyler için. Ortada tartışma mevzusu olacak bişey olsa yok o değil bu şekilde daha doğrudur dese üstüne sen bilmiyorsun diye küfretse yine başım gözüm üstüne. Ama açık bariz net hatayı söylemek de hata oluyor.

    Bu tipler yüzünden ben kimseye artık yol yordam gösterip elinden tutma girişiminde bulunmuyorum. Yeterince dilim yandı illallah ettim.

    Özetle pro ol diyen yok ama en azından oynadığın şeyi beş dakka ayırıp araştır en azından. Yoksa millet her türlü tepkiyi göstermekte haklı.

    Neyse eksileri alayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashbringer -- 28 Eylül 2014; 21:31:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 3k + rog ve mage arkadaşlarım vardı sen pro görmemişsin :D
  • İngilizce seviyesi bu oyunda anahtardır. İngilizce zayıf olduğu zaman çoğunlukla kopyala oluyor mantığı kavramadan. İstisnaları dışarı alalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşa cok yüklenmişiniz ama haklı yani, ama bahsettiği olay kesinlikle cogu wow oyuncusunda var sadece Türkler de değil. Merak etmeyin hepsi wod da tarih olcak, tüm classlar eşitlenecek herkes zevk aldığını oynayacak. Yeter lan bıktım nereye baksam warlock var. Bn warlock u o kadar cok seviyorum ki aslında o consepti o havası atmosferi efsane ama oyunun %80 i warlock oynuyorken, warlock oynayasım gelmiyor. Şuan Feral e sardım kedileri cok seviyorum o yüzden. Biraz zor ama illa ki öğrenirim kafayı vermek ve biraz emek ile hallederim. Gerçi bu kedicikte kolaylaşıyor artık. Örnek - Savage roar artık pasif. Glyph olarak mıydı yoksa direk pasif skill mi oldu tam emin değilim ama sanırım glyph idi ve %35 ap vericek pasif yaparsak. Yine de efsane yani Savage roar I düşünmicez artık meh. Bari bi kaç dot skill daha ekleseler sadece rip rake olmuyör

    Şimdi tekrar okudum da, glyph imiş, ve artık kullanıldığında direk 5 point SR verecekmiş awesome



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcyTea Lemon -- 28 Eylül 2014; 22:18:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

    Arkadaşa cok yüklenmişiniz ama haklı yani, ama bahsettiği olay kesinlikle cogu wow oyuncusunda var sadece Türkler de değil. Merak etmeyin hepsi wod da tarih olcak, tüm classlar eşitlenecek herkes zevk aldığını oynayacak. Yeter lan bıktım nereye baksam warlock var. Bn warlock u o kadar cok seviyorum ki aslında o consepti o havası atmosferi efsane ama oyunun %80 i warlock oynuyorken, warlock oynayasım gelmiyor. Şuan Feral e sardım kedileri cok seviyorum o yüzden. Biraz zor ama illa ki öğrenirim kafayı vermek ve biraz emek ile hallederim. Gerçi bu kedicikte kolaylaşıyor artık. Örnek - Savage roar artık pasif. Glyph olarak mıydı yoksa direk pasif skill mi oldu tam emin değilim ama sanırım glyph idi ve %35 ap vericek pasif yaparsak. Yine de efsane yani Savage roar I düşünmicez artık meh. Bari bi kaç dot skill daha ekleseler sadece rip rake olmuyör

    kedileri seviyosan güzel bi feral videosu var bak izle 2v1 yapıo

    http://www.cezmikalorifer.com/video/izle.php?id=720280




  • aschil kullanıcısına yanıt
    Kimseye sen bu oyunu oynama demedim. Aksine oyunun karışıklığından çıkıp soru soranları sayısız yönlendirdim, oyunda tutunmalarını sağladım. Fakat böyle eleştirilince gene biz antipati çekiyoruz, tüm yorumlarımız eksileniyor.

    Benim hedef aldığım kitle yeni başlamış veya 1 senelik çaylaklar değildi. Yıllarca aynı karakterle oynayıp karakterini daha çözememiş kibirli Türk oyuncularınaydı. Sizde görmüşsünüzdür PvP'te çok zaman geçirmiştir fakat daha "diminishing returns" olayını karakterine daha kavrayamamıştır. Tamam her karakterin dr'lerini kafanda tutamayabilirsin ama bari oynadığın karakteri araştırıp oyna.
    Guild'te senden daha kıdemli çoğu Türk oyuncu PvP materyallerini daha tam çözmüş değil ve yeniliğe de kapalı. Araştırmıyor. Genel CC dr'sinin 18 saniye olduğundan bir habersiz sonra "healer neden durdurulmuyor?". Gerçi CC'leri en uzak tuşlara iteleyip primal damage skilleri önde olur bu tür adamların. Class'ın da en iyisi olduğunu düşünür. Twitch veya utube'dan pro gamer'ların oyunlarını izliyip bir iki şey kapmak aklının ucundan geçmez çünkü şansı olsa o adamı da keser. Kalkıp şunu şunu yap desekte küstah olan biz oluyoruz. Bu bilgisizliklerde RBG'de oyun kaybettirmeye kadar varıyor. Dolaylı yoldan gene "Neden Türkler yüksek ranklara çıkamıyor?" sorusunu da cevaplayabiliriz.

    "Türklere neden çok taktın?" ; Öyle gözüküyor çünkü şu oyunda vakit geçirdiğimiz insanlar gene bizleriz. Diğer ırklarda hata yapmıyor mu? Yapıyorlar da bizim sorunumuz değil. Bize ne onlardan. Buraya "yabancılar çok ezik ehe ehe" diye konu açsak kim ne der?




  • Ben türküm!

     Türklerin 3-4 Class'ı Becerebilme Sorunsalı





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acark -- 28 Eylül 2014; 22:17:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KKochaKK

    Kimseye sen bu oyunu oynama demedim. Aksine oyunun karışıklığından çıkıp soru soranları sayısız yönlendirdim, oyunda tutunmalarını sağladım. Fakat böyle eleştirilince gene biz antipati çekiyoruz, tüm yorumlarımız eksileniyor.

    Benim hedef aldığım kitle yeni başlamış veya 1 senelik çaylaklar değildi. Yıllarca aynı karakterle oynayıp karakterini daha çözememiş kibirli Türk oyuncularınaydı. Sizde görmüşsünüzdür PvP'te çok zaman geçirmiştir fakat daha "diminishing returns" olayını karakterine daha kavrayamamıştır. Tamam her karakterin dr'lerini kafanda tutamayabilirsin ama bari oynadığın karakteri araştırıp oyna.
    Guild'te senden daha kıdemli çoğu Türk oyuncu PvP materyallerini daha tam çözmüş değil ve yeniliğe de kapalı. Araştırmıyor. Genel CC dr'sinin 18 saniye olduğundan bir habersiz sonra "healer neden durdurulmuyor?". Gerçi CC'leri en uzak tuşlara iteleyip primal damage skilleri önde olur bu tür adamların. Class'ın da en iyisi olduğunu düşünür. Twitch veya utube'dan pro gamer'ların oyunlarını izliyip bir iki şey kapmak aklının ucundan geçmez çünkü şansı olsa o adamı da keser. Kalkıp şunu şunu yap desekte küstah olan biz oluyoruz. Bu bilgisizliklerde RBG'de oyun kaybettirmeye kadar varıyor. Dolaylı yoldan gene "Neden Türkler yüksek ranklara çıkamıyor?" sorusunu da cevaplayabiliriz.

    "Türklere neden çok taktın?" ; Öyle gözüküyor çünkü şu oyunda vakit geçirdiğimiz insanlar gene bizleriz. Diğer ırklarda hata yapmıyor mu? Yapıyorlar da bizim sorunumuz değil. Bize ne onlardan. Buraya "yabancılar çok ezik ehe ehe" diye konu açsak kim ne der?

    Asıl bahsetmek istediğim bu değil diğer yorumumda dolaylı yönden söyledim, yeni başlayan veya karakterini çözememiş ve ya rotasyondan yada statlardan bihaber olan oyuncuları az çok kendilerini belli ediyor zaten, bunları ifşa etmek konumuz olmamalı.
    Asıl olan bu oyunculara sizin yaklaşımınız nasıl ?
    Soğuk bir tavrınız yok sanırım, olmamalıda... Öteki türlüsü işte siniriimi bozuyor. Zorunda da değilsiniz ama yardımcı olmak da zorunluluğunuz yok, eğer oluyorsanız sert bir tavrınız varsa bırakın kimseye yardımcı olmayın, sizin bilginiz sizde kalsın.
    Eğer siz ''hadi kardeş çık git olmuyor senle, yapamazsın'' dersen adama adamda bunun karşılığını verir, sonrada sizin gücünüze gidip böyle bir konu açarsınız.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: acark

    Ben türküm!

     Türklerin 3-4 Class'ı Becerebilme Sorunsalı




    hocam sende naptın nereye getirdin olayı




  • berkay528 kullanıcısına yanıt
    Yazıcak çizicek çok şey varda Allah'ından bulsun elitistjerk!
  • yahu tamam anladık bu başlıktaki herkes oyunu yemiş bitirmiş, süper yardım sever kişiler. azıcık da ismaildk konuşsun. neredesin ismayıl?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KKochaKK

    Kimseye sen bu oyunu oynama demedim. Aksine oyunun karışıklığından çıkıp soru soranları sayısız yönlendirdim, oyunda tutunmalarını sağladım. Fakat böyle eleştirilince gene biz antipati çekiyoruz, tüm yorumlarımız eksileniyor.

    Benim hedef aldığım kitle yeni başlamış veya 1 senelik çaylaklar değildi. Yıllarca aynı karakterle oynayıp karakterini daha çözememiş kibirli Türk oyuncularınaydı. Sizde görmüşsünüzdür PvP'te çok zaman geçirmiştir fakat daha "diminishing returns" olayını karakterine daha kavrayamamıştır. Tamam her karakterin dr'lerini kafanda tutamayabilirsin ama bari oynadığın karakteri araştırıp oyna.
    Guild'te senden daha kıdemli çoğu Türk oyuncu PvP materyallerini daha tam çözmüş değil ve yeniliğe de kapalı. Araştırmıyor. Genel CC dr'sinin 18 saniye olduğundan bir habersiz sonra "healer neden durdurulmuyor?". Gerçi CC'leri en uzak tuşlara iteleyip primal damage skilleri önde olur bu tür adamların. Class'ın da en iyisi olduğunu düşünür. Twitch veya utube'dan pro gamer'ların oyunlarını izliyip bir iki şey kapmak aklının ucundan geçmez çünkü şansı olsa o adamı da keser. Kalkıp şunu şunu yap desekte küstah olan biz oluyoruz. Bu bilgisizliklerde RBG'de oyun kaybettirmeye kadar varıyor. Dolaylı yoldan gene "Neden Türkler yüksek ranklara çıkamıyor?" sorusunu da cevaplayabiliriz.

    "Türklere neden çok taktın?" ; Öyle gözüküyor çünkü şu oyunda vakit geçirdiğimiz insanlar gene bizleriz. Diğer ırklarda hata yapmıyor mu? Yapıyorlar da bizim sorunumuz değil. Bize ne onlardan. Buraya "yabancılar çok ezik ehe ehe" diye konu açsak kim ne der?

    Karakterini linklermisin hocam




  • haunt54 H kullanıcısına yanıt
    PM attım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KKochaKK

    PM attım.

    Pmlere karşı deli merakım var gideremiyorum. Banada atsana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.