Şimdi Ara

Türkiyenin Yeni Ücretsiz Emlak İlan Portalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Emlak sektörünün günümüzde sadece kendi çevremize hitap eden bir sektör olmaktan çıkarak ülkenin çeşitli noktalarından talepler gelebileceğini düşünmek gereklidir. Farklı bir ilde yaşayan fakat bulunduğunuz ilde ev veya arsa ihtiyacı olanlar sizlere kolayca ulaşabilse ne kadar güzel olurdu değil mi? İşte tam bu noktada düşündüğünüz şeyin artık mümkün olduğunu söylesek ne dersiniz?
    İlanpiri.com internet sitesi sayesinde ülkenin neresinde olursanız olun emlak ilanlarınızı kolayca siteye ekleyebilirsiniz. Üstelik kolay kullanıma sahip ara yüzü sayesinde siteye üye olmak, ilan eklemek oldukça basit. İlanlarınıza resim ekleyerek ziyaretçilerin ilanınız hakkında detaylı bilgilere ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Üstelik bu işlemlerin tamamını birkaç dakikada tamamlamanız mümkün. Böylece ilanınızı sadece yakın çevrenizdeki kişiler değil Türkiye’nin hatta Dünyanın farklı noktalarından birçok kişi inceleyebilir.
    Binlerce kişinin ziyaret ettiği ilanpiri.com sitesinde ilan vermek ücretsiz. Dilediğiniz kadar vermekte özgürsünüz. Üstelik ilanlarınızın ön planda olmasını istediğinizde ise “10TL” gibi sembolik bir ücret karşılığında ilanlarınızın anasayfa da yayımlanmasını sağlayabilirsiniz.
    Günlük olarak kiraya verilen daire, villa, yazlık ve müstakil villalarda ilanpiri.com sitesinde kiralık evlerin müsaitlik durumunu güncel takvim kısmından kontrol edebilirsiniz. Dilerseniz takvim özelliği sayesinde kiralık daireyi dilediğiniz tarih için rezerve yapabilirsiniz. Bu sitede her detay kullanıcılara hızlı hizmet ve kolay kullanım çatısı altında sunulmaktadır.
    Sadece ilan vermek için değil aynı zamanda ihtiyacınız olan ilanlara ulaşmak içinde yüzbinlerce ilan arasından inceleme gerçekleştirebilirsiniz. İncelemelerinizde kısa sürede aradığınız ilanlara ulaşmanız adına metrekare, il, ilçe, oda sayısı gibi çeşitli opsiyonlar arasından tercih yapabilir en doğru ilana ulaşabilirsiniz.
    Site kullanıcılara kusursuz hizmet vermek adına çalışmaktadır. Gerek ilanlar gerekse de merak ettiğiniz diğer sorularınız için internet sitesinin resmi mail hesabına mail yollayabilir, telefon üzerinden ulaşarak sorularınızı iletebilirsiniz.
    İnternet ortamında en doğru ve güvenilir emlak ilanları için ilanpiri.com adresini ziyaret ederek, hayallerinizdeki konutlara, arsalara ve diğer hizmetlere kolayca ulaşmanız mümkün.

    www.ilanpiri.com Türkiyenin Yeni Ücretsiz Emlak İlan Portalı







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.